Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Eliptical je název pro určitý druh posilovacího stroje. Orbitrek je obchodní název právě pro jeden eliptical. Záleží na tom kolik do toho můžeš investovat. Na hubnutí je to určitě mnohem lepší volba než rotoped. Co se týče kolena, poradila bych se s ortopedem.
Podle mě orbitrek je ten levný z TV shopu a je to jejich obchodní název a v podstatě je to také eliptical.
Já bych koupila lepší kolem 5000,–. Má doma jeden už 2 roky a je pořád jako nový. Jezdím na něj já a 2 sestry.
Dá se na tom zhubnout dobře. ![]()
Ahoj orbitrek si rozhodně nekupuj, my ho měli a za týden se úplně rozpadl, plasty se polámaly, pak vypadly šrouby, bylo to šílený, nakonec nám neuznali reklamaci, tak jsme ho vyhodili a koupili si sice dražší ale kvalitní.
Ahoj, chci se zeptat mám doma eliptical BP 400 ORIGINAL…Po půl roce šlapání se mi na něm prodela páska, která se pi šlapání ošoupává na tom kole…co s tím? Nikde v návodu o této vadě nic psaného není, a na internetu také nemůžu najít nějaký schop se součástkami. Děkuji za rady.
Holky nemuzu se rozhodnout,zda si mam koupit eliptical nebo orbitrek.stoji to hodne penez,tak nevim jaky vybrat,jaky by byl pro me lepsi.mam problemy s levym kolenem,tak mam obavy aby se to jeste po cviceni na jednom nebo druhem nezlepsilo.co mate doma vy?a hubnete uspesne?Ja potrebuju dat dolu skoro deset kilo.Diky