Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj
mate nektera zkusenost s vibracni plosinou? Ne takove jako slysela jsem atd, ale zda ji nektera z vas urcite ma.
Sice chodim cvicit, ale uz jsem o tom neco cetla, celkem me to zajima a chci realne zkusenosti.
Staci na tom jenom stat, nebo je lepsi u toho i trochu cvicit.
Mmch dnes jsem cetla, jak prej diky tomu ma Veresova tak skvelou postavu. ![]()
Odkazy, kde to v Ostrave je nepotrebuji, to si dokazu najit sama. ![]()
Diky
Myslíš Power Plate?
Jestli jo tak na to diskuze určitě jsou.
Chodím cvičit na PP cca 2 měsíce. A rozhodně stát na tom nestačí:-). Cvičí se na tom.
Ahoj, já chodím na Dream healter, je to něco jako plošina, ale prej jiný, mrkni na net, je to jen na 10 minut a stojí se na tom, já už ted chodím na 15 minut. Nevěřila jsem tomu vůbec, ale chodím měsíc a myslím že výsledky to má…
Ahoj, chodila jsem asi tři měsíce, úbytek na váze nic, ale zpevnila se mi postava - ale kojím, takže dietu nedržím, tak asi proto nehubnu
)Chytlo me to, ted cekam na nejakou slevu, je to tu mega drahé
( Mno, jinak myslím, že to je vysoce módní záležitost, v posilce to taky odcvicis, jenze ja vitam to, ze staci pul hodina (me to s cestou trva hodku a pul), jinak od te mé nasosky bych nemohla být dyl pryč. Pred porodem jsem cvicila s mym drahym v posilce - vstup za 45 a muzes tam byt i s kardiem a plate 99 na pul hodiny bez kardia
/ Záleží na tobě ![]()
anonymko diky, ja prave nepotrebuji ubrat kilca, ale potrebuji zpevnit postavu.
Janio diky, mrknu na to.
Tak my už jsme si jí koupili domů. Efekt na zpevnění postavy to určitě má. Taky se tím uvolnuje zadržená voda. A další plus je, že mně přestaly bolet záda. Chodila jsem 2× denně po 10 min, rychlost 10.
Ted chodit nemůžu, protože jsem těhotná.
isand píše:
Tak my už jsme si jí koupili domů. Efekt na zpevnění postavy to určitě má. Taky se tím uvolnuje zadržená voda. A další plus je, že mně přestaly bolet záda. Chodila jsem 2× denně po 10 min, rychlost 10.
Ted chodit nemůžu, protože jsem těhotná.
Muzu se te zeptat, kolik te ta plosina stala?
Tak já chodím na Vibrostation, je to stroj za 170 tis., žádný power plate, na kterém musíš cvičit…na tomhle vibru jen stojíš, má to grády…a je to na 30 min a bomba…mám dole za 3 měsíce cca 6kg, ale na cm jsem celá menší o 2 konfekční velikosti…každý si myslím, že jsem musela dát dolů min 10kg…ale vibrostation je v Ostravě zatím jen 1 a jezdím tam i s malým a kočárkem…malého prcnu na deku na zem k sobě a tu chvilku leží a hraje si a kouká na mě…já jsem s tím strašně spokojená!!!
DaiquiriQ píše:
Tak já chodím na Vibrostation, je to stroj za 170 tis., žádný power plate, na kterém musíš cvičit…na tomhle vibru jen stojíš, má to grády…a je to na 30 min a bomba…mám dole za 3 měsíce cca 6kg, ale na cm jsem celá menší o 2 konfekční velikosti…každý si myslím, že jsem musela dát dolů min 10kg…ale vibrostation je v Ostravě zatím jen 1 a jezdím tam i s malým a kočárkem…malého prcnu na deku na zem k sobě a tu chvilku leží a hraje si a kouká na mě…já jsem s tím strašně spokojená!!!
me hlavne zajima zda se ti taky zpevnila postava..protoze to je to co ja potrebuji.
Ja mam konfekcni velikost 36/38, takze tam uz ani mensi nepotrebuji.
Zpevnila a hodně…právě proto vypadám hubenější, než na váhu ve skutečnosti jsem…zadek se mi zvednul, břicho po těhu hoooodně zmenšilo, mám ho i osvalené a stehna mám taky pevné a na lýtkách a rukách hezké svaly…
DaiquiriQ píše:
Zpevnila a hodně…právě proto vypadám hubenější, než na váhu ve skutečnosti jsem…zadek se mi zvednul, břicho po těhu hoooodně zmenšilo, mám ho i osvalené a stehna mám taky pevné a na lýtkách a rukách hezké svaly…
ty chodis do tech Marianek, ze?
Máme od Insportlinu a stálo asi 5000,– Ma padesát rychlostí. Na hubnutí se doporučuje do 10 a potom už je to na posilování.
Taminka píše:
Mmch dnes jsem cetla, jak prej diky tomu ma Veresova tak skvelou postavu.
Odkazy, kde to v Ostrave je nepotrebuji, to si dokazu najit sama.
Diky
Ano má, ale ona právě cvičí na Power Plate:-).
Mně tedy nejvíc vyhovuje, že je to cvičení jenom na 30 minut, tím pádem můžu chodit i 3× týdně, manžel malého večer pohlídá. Když stíhám zajdu ještě na vacushape jako doplněk. Postava se mi určitě zpevnila. A hlavně mně to tedy chytlo, chodíme s kamoškou ve dvojici, tak se pěkně „táhneme“.