Vibrační plošina – máte zkušenosti?

13503
21.10.11 22:01

Vibrační plošina - máte zkušenosti?

Ahoj
mate nektera zkusenost s vibracni plosinou? Ne takove jako slysela jsem atd, ale zda ji nektera z vas urcite ma.
Sice chodim cvicit, ale uz jsem o tom neco cetla, celkem me to zajima a chci realne zkusenosti.
Staci na tom jenom stat, nebo je lepsi u toho i trochu cvicit.
Mmch dnes jsem cetla, jak prej diky tomu ma Veresova tak skvelou postavu. :roll:
Odkazy, kde to v Ostrave je nepotrebuji, to si dokazu najit sama. :wink:
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
21.10.11 22:02

Myslíš Power Plate?
Jestli jo tak na to diskuze určitě jsou.
Chodím cvičit na PP cca 2 měsíce. A rozhodně stát na tom nestačí:-). Cvičí se na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.10.11 22:46

Ahoj, já chodím na Dream healter, je to něco jako plošina, ale prej jiný, mrkni na net, je to jen na 10 minut a stojí se na tom, já už ted chodím na 15 minut. Nevěřila jsem tomu vůbec, ale chodím měsíc a myslím že výsledky to má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.11 23:19

PP

Ahoj, chodila jsem asi tři měsíce, úbytek na váze nic, ale zpevnila se mi postava - ale kojím, takže dietu nedržím, tak asi proto nehubnu :o)Chytlo me to, ted cekam na nejakou slevu, je to tu mega drahé :o( Mno, jinak myslím, že to je vysoce módní záležitost, v posilce to taky odcvicis, jenze ja vitam to, ze staci pul hodina (me to s cestou trva hodku a pul), jinak od te mé nasosky bych nemohla být dyl pryč. Pred porodem jsem cvicila s mym drahym v posilce - vstup za 45 a muzes tam byt i s kardiem a plate 99 na pul hodiny bez kardia :o/ Záleží na tobě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13503
21.10.11 23:54

anonymko diky, ja prave nepotrebuji ubrat kilca, ale potrebuji zpevnit postavu.

Janio diky, mrknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
22.10.11 08:12

Tak my už jsme si jí koupili domů. Efekt na zpevnění postavy to určitě má. Taky se tím uvolnuje zadržená voda. A další plus je, že mně přestaly bolet záda. Chodila jsem 2× denně po 10 min, rychlost 10.
Ted chodit nemůžu, protože jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.11 11:08
isand píše:
Tak my už jsme si jí koupili domů. Efekt na zpevnění postavy to určitě má. Taky se tím uvolnuje zadržená voda. A další plus je, že mně přestaly bolet záda. Chodila jsem 2× denně po 10 min, rychlost 10.
Ted chodit nemůžu, protože jsem těhotná.

Muzu se te zeptat, kolik te ta plosina stala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
22.10.11 11:13

Tak já chodím na Vibrostation, je to stroj za 170 tis., žádný power plate, na kterém musíš cvičit…na tomhle vibru jen stojíš, má to grády…a je to na 30 min a bomba…mám dole za 3 měsíce cca 6kg, ale na cm jsem celá menší o 2 konfekční velikosti…každý si myslím, že jsem musela dát dolů min 10kg…ale vibrostation je v Ostravě zatím jen 1 a jezdím tam i s malým a kočárkem…malého prcnu na deku na zem k sobě a tu chvilku leží a hraje si a kouká na mě…já jsem s tím strašně spokojená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.11 11:20
DaiquiriQ píše:
Tak já chodím na Vibrostation, je to stroj za 170 tis., žádný power plate, na kterém musíš cvičit…na tomhle vibru jen stojíš, má to grády…a je to na 30 min a bomba…mám dole za 3 měsíce cca 6kg, ale na cm jsem celá menší o 2 konfekční velikosti…každý si myslím, že jsem musela dát dolů min 10kg…ale vibrostation je v Ostravě zatím jen 1 a jezdím tam i s malým a kočárkem…malého prcnu na deku na zem k sobě a tu chvilku leží a hraje si a kouká na mě…já jsem s tím strašně spokojená!!!

me hlavne zajima zda se ti taky zpevnila postava..protoze to je to co ja potrebuji.
Ja mam konfekcni velikost 36/38, takze tam uz ani mensi nepotrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
22.10.11 11:37

Zpevnila a hodně…právě proto vypadám hubenější, než na váhu ve skutečnosti jsem…zadek se mi zvednul, břicho po těhu hoooodně zmenšilo, mám ho i osvalené a stehna mám taky pevné a na lýtkách a rukách hezké svaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.11 11:39
DaiquiriQ píše:
Zpevnila a hodně…právě proto vypadám hubenější, než na váhu ve skutečnosti jsem…zadek se mi zvednul, břicho po těhu hoooodně zmenšilo, mám ho i osvalené a stehna mám taky pevné a na lýtkách a rukách hezké svaly…

ty chodis do tech Marianek, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
22.10.11 11:44

Jj… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
22.10.11 19:41

Máme od Insportlinu a stálo asi 5000,– Ma padesát rychlostí. Na hubnutí se doporučuje do 10 a potom už je to na posilování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
22.10.11 19:42

A teda taky jenom stojím a nijak necvičím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.10.11 20:00
Taminka píše:
Mmch dnes jsem cetla, jak prej diky tomu ma Veresova tak skvelou postavu. :roll:
Odkazy, kde to v Ostrave je nepotrebuji, to si dokazu najit sama. :wink:
Diky

Ano má, ale ona právě cvičí na Power Plate:-).
Mně tedy nejvíc vyhovuje, že je to cvičení jenom na 30 minut, tím pádem můžu chodit i 3× týdně, manžel malého večer pohlídá. Když stíhám zajdu ještě na vacushape jako doplněk. Postava se mi určitě zpevnila. A hlavně mně to tedy chytlo, chodíme s kamoškou ve dvojici, tak se pěkně „táhneme“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková