Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky
Mám dlouhé „chloupky“ v obočí, a za celý svůj život jsem nenašla nic, čím bych ho donutila držet tvar. Kdykoliv se podívám do zrcadla, mám obočí rozcuchané na všechny strany
Obočí je černé, takže to celkem bije do očí..
Máte na to nějaký fígl?
přistřihnout, zafixovat bezbarvou řasenkou - dělá miss sporty.
co bezbarvou řasenku? nebo jsou různá jakoby tužidla na obočí..
Ewule0712 píše:
přistřihnout, zafixovat bezbarvou řasenkou - dělá miss sporty.
No jenomže mi kosmetička řekla, že si ho hlavně nemám stříhat, že bych mezitím měla „plešky“ jakože prázdné místa..
Prosila jsem jí, aby mi to přistřihla a ona, že né, že to nedělá a že mi to ani nedoporučuje. Co se týká berbarvé řasenky - zkoušla jsem, ale obočí je potom takové jakoby slepené. Stejně tak jsem zkoušela gel, vosk a dokonce i lak na vlasy
-Po všem se mi zdálo to obočí takové jakoby slepené. Nejlepší byl asi ten vosk, ale pořád to prostě není ono.. ![]()
Gabrielaaa píše:
co bezbarvou řasenku? nebo jsou různá jakoby tužidla na obočí..http://www.obchodsprirodnikosmetikou.cz/…d-19297.html
Na tužidla přímo na obočí se podívám, děkuji za odkaz ![]()
Gabrielaaa píše:
co bezbarvou řasenku? nebo jsou různá jakoby tužidla na obočí..http://www.obchodsprirodnikosmetikou.cz/…d-19297.html
Vypadá to jako běžná bezbarvá řasenka..
Nemáš s tím zkušenosti ?
jj mám zrovna to od oriflamu jsem taky používala, ale mám světlé obočí, ale na začátku ho mám taky hrozně dlouhé a tak ty chlupy tím jakoby přilípnu k ostatním, a drží to fakt celý den, pokud si to tedy třeba nepromnu že jo..a neníto takové to slepené jako tou řasenkou.. fakt si to nestříhej, poroste ti to ještě delší jinak… ![]()
neb můžeš zkusit i dražší ale s těma já nemám zkušenosti, ale tenhle není zas tak drahý a popis je docela zajímavý…
Ahoj, měla jsem stejný problém a přišla na celkem jednoduché řešení! Stačí si pořídit tužku na obočí od essence, ktera ma na jendom konci takovy kartacek (asi 20 kc) a vzdy oboci nejdriv ucesat, pak na kartacek nastrikat lak na vlasy a jendou tim oboci prejet
drzi t pak krasne cely den a odstrani se to jednoduse jakymkoliv odlicovacim mlekem ci vodou
![]()