Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, hledám kamarádku z Českých Budějovic, která potřebuje dát dolů nějaké to kilčo jako já a chodila by se mnou cvičit
.Hanka.
Ahoj, kam chceš chodit cvičit nebo jaký druh cvičení máš ráda?Jsem také z ČB a chodím na tohle www.jumpboxing.cz a je to fakt paráda ![]()
Ahoj Hanko, jestli jsi ještě nenašla parťačku na cvičení, hlásím se!
Do léta bychom to snad zvládly…
Budu se těšit.
Ahoj holky, také bych ráda chodila cvičit, ale nějak není s kým, najednou jsou všichni zaneprázdnění. Budu ráda, když se někdo najde. Díky. Lucka
Ahoj, jsem další zájemce o společné cvičení - přichází léto, tak spíše třeba jízda na kole, bruslích - prostě aktivity na ven… sama mě to nebaví ![]()
Ahoj holky,
hledám kamarádku v okolí Zbudova, čekám mimi v červenci ![]()
Ahoj holky, jsem z Máje a nejsem schopná jít sama cvičit. Byl by tu někdo kdo by semnou chodil?? Dík Romča ![]()
Ahojte, žije tady ještě někdo? Já jsem se přistěhovala do Budějovic, a nějaká kamarádka mi tady zatím chybí. Nemusí to být nutně jen ke cvičení, ale třeba i posezení někde na kafe/víno a takový ten babský pokec. Nejsem maminka ani těhulka (zatím). Je tady někdo osamělý, nebo mě někdo vezme do party? Reklama: Prý je se mnou sranda ![]()
A kolik tobě?
Kdysi jsem byla s kámoškou na hot józe ještě v Brně. To je něco podobného, ne? Klidně bych šla
@BlaZenkaB To je to samé, mohla bych být tvoje mamka, kdybych si tě pořídila brzy ![]()
Tak to jo
A ty tam chodíš pravidelně nebo to chceš zkusit? Já jsem byla kdysi tak 1-2×, jinak jógu samotnou necvičím, takže budu spíš za nemehlo
Ale určitě by mi to prospělo ![]()
Ahoj holky, nu cvíčo asi není od věci, ale na kávu mě užije taky ![]()
![]()