Headlines - trvalá na objem

Anonymní
9.10.11 13:53

Headlines

Ahoj Holky. Za 14 dní jdu na headlines neboli objemová trvalá. Moje vlasy sou splihlé a jemné. Máte některá zkušenost a jak jste byly spokojené. Popř. nějaké fotky před a po :-) Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
9.10.11 13:59

Proč inko? Já měla, dost mi to vysušilo vlasy (mívala jsem tehdy mastné), skvěle se to dalo vyfoukat do objemu, jen když byla vyšší vlhkost ve vzduchu, nedejbože déšť, vlasy se zkroutily. Dala jsem si ji asi třikrát za sebou, takže spokojená jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.10.11 14:37

Dávám si ji pravidelně a popravdě už si neumím představit být bez ní. Měla jsem vždycky vlasy sice zdravý, ale hrozně jemný. Teď si vlasy vyfoukám přes kulatý kartáč a nemusím se o ně pět dní starat, pořád drží tvar. Jo ale je pravda, že chodím do welly a i přípravky na vlasy používám od nich. Takže za mě super :-D
Jo a mě se teda ve vlhku nikdy vlasy nekroutily, ale je to asi i tím, že já je mám od přírody opravdu jak hřebíky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
23.6.12 11:48

Tak já budu snad za exota, ale mám headlines už bez měsíce rok a pořád mi drží. V krásných vlnách, tak akorát, žádný kudrlinky. Skvěle to přechází z těch rovných odrostlých vlasů.
A jak tam čtu poslední přípravek, tak určitě doporučuju od welly z kadeřnictví jejich přípravky. Používám jenom jejich masku - takovou červenou brillance a je to kvalita úžasná, nesrovnatelná s tím, co koupíte v obchodě. Stačí tohle a ty vlasy se mi začnou samy znovu vlnit.
Ledová voda a tohle mi na úpravu účesu úplně stačí.
Ale když umeju normálně bez masky nebo s něčím komerčním, tak mám vlasy jako chemlon.
Ta trvalá zničí vlasy, to jo, ale dá se to kompenzovat kvalitní maskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
23.6.12 17:34

Holky jak to vychazi cenove? Co jsem o tom cetla, tak to je fakt super, jen si teda myslim, ze u nas to asi kadernice nebude znat :thing:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
23.6.12 19:26
@Janinac píše:
Holky jak to vychazi cenove? Co jsem o tom cetla, tak to je fakt super, jen si teda myslim, ze u nas to asi kadernice nebude znat :thing:

už si přesně nepamatuju, šla jsem pro sichr s tisícovkou, a zdaleka to tolik nestálo, cca 800,–Kč i s těma výmyslama kolem, foukání, regenerace a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.6.12 21:00

Holky a opravdu to pomaha? :roll: No ja mam vlasy jak seno, skoušela sem i objemove strihy, a nic, mam vlasy tak po ramena, a chtela by sem objem, :roll: Jinak se omlouvam zakladatelke že sem se vetrela do její diskuze :oops: :) ale jak píše mate neakou foto a nebo stranku kde je videt jak to vyzera na hlave? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
23.6.12 21:09
@Hana89 píše:
Holky a opravdu to pomaha? :roll: No ja mam vlasy jak seno, skoušela sem i objemove strihy, a nic, mam vlasy tak po ramena, a chtela by sem objem, :roll: Jinak se omlouvam zakladatelke že sem se vetrela do její diskuze :oops: :) ale jak píše mate neakou foto a nebo stranku kde je videt jak to vyzera na hlave? :kytka:

Dej si to do vyhledavace na netu, je tam toho vic a vypada to fakt skvele, mam vlasy asi jako ty a za objem bych dala cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
23.6.12 21:09
@NiKina píše:
už si přesně nepamatuju, šla jsem pro sichr s tisícovkou, a zdaleka to tolik nestálo, cca 800,–Kč i s těma výmyslama kolem, foukání, regenerace a tak…

Dekuju :hug: ted uz jen zjistit kde to u nas delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.6.12 21:28
@Janinac píše:
Dej si to do vyhledavace na netu, je tam toho vic a vypada to fakt skvele, mam vlasy asi jako ty a za objem bych dala cokoliv.

Ok díky, no mrknu na net, a po porodu by sem sla do toho :pankac: :pankac: a taky musím zjistit kde to delají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.6.12 21:36

Holky prosím ja moc obrazku nenasla, vypada to takhle i tý kudrlinky mate na hlave? :think: :think: No kde to delají v Brne jsem našla a za 550kč ale jinu foto ne, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.6.12 11:21

No já byla zprvu zklamaná, vypadalo to jak klasická trvalá, kudrlinky, ač mi kadeřnice říkala, že to brzo spadne. Ale daly se vlasy zase narovnat, to je fakt, žehličkou…
U mě se to chovalo fakt jak trvalá, do hezkých vln to „spadlo“ tak za půl roku, kdy se podle kadeřnic má headlines úplně vymýt.
Jsem exot, že mi to na vlasech tak extra drží, uvažuju, že až půjdu příště, tak si řeknu o větší natáčky nebo něco volnějšího.
A objem to přidá, ale chce to fakt regeneraci. Ona i ta regenerace přidá na jemnosti a objemu. JInak je to objem za cenu na dotek hnusnejch vlasů jak chemlon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jenmark
31.5.13 22:06

Ahojte, já mám vlasy jemné a bez objemu. Mívala sem trvalou prstýnkovou headlines rok na hlavě, vlasy sem zničené neměla, ani sem nepoužívala žádné extra masky na vlasy.Jo a vlasy mi po ní rostly hrozně rychle. Takže doporučuji. Za 14 dní sem objednaná na trvalou znova, ale asi si dám větší natáčky aby to vypadalo více přirozeně.

• Citovat
  • Upravit
5957
1.6.13 09:09

Já se taky přidám.
Tehdy jsem si nechala na doporučení kamarádky headlines udělat. Ona sama to nosila víc, jak rok a mě se to strašně líbilo. Šla jsem k nám do města a tu kadeřnici bych nejradši vzala krumpáčem po palici.
Vlasy mi totálně spálila a měla jsem ví, jak rok vlasy jak chemlon!!! Musela jsem to nechat úplně odrůst a vlasy poté ostříhat.
Nevím, co mi to tenkrát na tu hlavu dala, ale už nikdy víc!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jenmark
1.6.13 12:52

No, asi záleží kam jdete a ke komu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie