Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Čau holky, hledám někoho, kdo se mnou začne hubnout a s kým bych se mohla virtuálně kontrolovat
Potřebuju parťáka, sama totiž vždycky poruším pravidla a přestanu se hlídat. Půjde do toho se mnou někdo? ![]()
4 měsíce počkej a pak se můžeme hlídat:-DDD musím počkat až porodím:-DD
klidně, ale jenom, když si založíme skupinu
. Chodí sem i moje kámošky a nemusí to vědět, tlustá jsem jako prase ![]()
Ja jsem po porodu do roka shodila vse co jsem nabrala a ted shazuji to co jsem nabrala pred otehotnenim. Chci shodit 18 kilo na vahu 54 kilo. Tak snad se mi to povede
![]()
hlásím se, ale taky neveřejně, nechci shodit 3 kila ale fakt hodně, jsem vorvaň
Ahojky ráda se taky přidám!potřebuju zhubnout min.30kg ale pro začátek bude stačit 10kg ![]()
ale budu taky radši za uzavřenou skupinu
já se taky hlásím ale ještě kojím po porodu jsem schodila asi 8kg a pak se to zastavilo… jsem malá velrybka
pořád se utěšuju tím že až přestanu kojit půjde to dolů, ale nevím ![]()
evick2 píše:
já se taky hlásím ale ještě kojím po porodu jsem schodila asi 8kg a pak se to zastavilo… jsem malá velrybkapořád se utěšuju tím že až přestanu kojit půjde to dolů, ale nevím
taky kojím a váha stojí
navíc díky Azalii sem přibrala necelá 3kg
![]()
taky se pridam.tedy zkusim.Snad budu stiha neco Vam sem tam napsat. ![]()
Příspěvek upraven 07.10.11 v 18:27
Těšila jsem se jak to vyběhám s kočárkem jenže ten můj troubelín tam nechce být. Ječí jak siréna, jen když je extra ospalý tak tam vydrží slabou půlhodinku chrupat jináč jezdíme s celou parádou. A protože je to nespavec není tak lehký vyšetřit si chvilku.. no zatím jsou to po porodu dva a kousek měsíce snad se to zas pohne..
Taky se klidne prihlasim
Zacala jsem teda uz hubnout v pondeli ![]()