Brusle - bolest nohy

191
5.10.11 15:30

brusle

Ahojte holky,
koupila jsem si brusle a první jízda byla celkem v pohodě,ale ted mě strašně bolí levá noha vždy po chvilce,nevím čím to může být,pravá noha mě nebolí,jde od spodní části šlapek jakoby křeč a nevím čím to,taky se mi zdá,že tou levou jezdím něják špatně,protože jakoby cvakám vždy když na tu bruslu nakročím,prosím nevíte někdo co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
5.10.11 15:32

Ahoj :mavam:
Také jezdím na bruslích a ze začátku mě boleli obě nohy než jsem si zvykla. Ale jestli ti v ní cvaká tak máš povolený kolečka teda mě to tak aspoň dělalo pak mi je manžel utáhl a přestalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.10.11 15:40

No já si to nejdřív taky myslela,ale když na tu nohu najedu pod jiným uhlem taki to nedělá. No já dostávám křeče do šlapek,takže už pak nemůžu dál jezdit,tak právě nevím co s tím,není to klasická bolest jako z unavy nebo z nezvyku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.10.11 15:43

Tak je to jinej pohyb pro chodidla, taky mě bolívají ze začátku. Po pár jízdách je to ok, zvyknou si. Zkus počkat, až to přejde a jít znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.10.11 16:29

Zkus si dát do bruslí tvarované vložky do bot (jakou jsou na ortop.pantoflích), třeba ti to dělá špatná klenba nohy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.10.11 20:38

Může to dělat hodně utažená bota, nebo špatná bota (brusle) a nebo taky teda to, že nejsi zvyklá na tento druh pohybu… snad to brzo přejde a zkusíš to znova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
16.10.11 11:03

mě takhle bolí nohy ze všech bruslí a nic mi nepomohlo ,asi fakt blbá noha … :zed: brusle jsem prodala a dřepim doma čumim jak ostatní jezdí ,ta bolest se nedala vydržet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková