Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte holky,
koupila jsem si brusle a první jízda byla celkem v pohodě,ale ted mě strašně bolí levá noha vždy po chvilce,nevím čím to může být,pravá noha mě nebolí,jde od spodní části šlapek jakoby křeč a nevím čím to,taky se mi zdá,že tou levou jezdím něják špatně,protože jakoby cvakám vždy když na tu bruslu nakročím,prosím nevíte někdo co s tím?
Ahoj ![]()
Také jezdím na bruslích a ze začátku mě boleli obě nohy než jsem si zvykla. Ale jestli ti v ní cvaká tak máš povolený kolečka teda mě to tak aspoň dělalo pak mi je manžel utáhl a přestalo to.
No já si to nejdřív taky myslela,ale když na tu nohu najedu pod jiným uhlem taki to nedělá. No já dostávám křeče do šlapek,takže už pak nemůžu dál jezdit,tak právě nevím co s tím,není to klasická bolest jako z unavy nebo z nezvyku…
Tak je to jinej pohyb pro chodidla, taky mě bolívají ze začátku. Po pár jízdách je to ok, zvyknou si. Zkus počkat, až to přejde a jít znova.
Zkus si dát do bruslí tvarované vložky do bot (jakou jsou na ortop.pantoflích), třeba ti to dělá špatná klenba nohy ![]()
Může to dělat hodně utažená bota, nebo špatná bota (brusle) a nebo taky teda to, že nejsi zvyklá na tento druh pohybu… snad to brzo přejde a zkusíš to znova ![]()
mě takhle bolí nohy ze všech bruslí a nic mi nepomohlo ,asi fakt blbá noha …
brusle jsem prodala a dřepim doma čumim jak ostatní jezdí ,ta bolest se nedala vydržet