Neo Slim - zkušenosti

Anonymní
5.10.11 12:24

Neo Slim

Ahoj. Máte některá zkušenost s Neo slimem od švýcarské firmy Helvetia apotheke? Mám na zkoušku 40 tablet zadarmo, jen poštovné sem platila. Za 3 týdny by mě mělo dojít zas 40 tablet za necelých 300kč. Tak právě by mě zajímalo, jesli to má vubec cenu :nevim: Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TerriS
27.2.12 14:48

Ahoj, taky mi dnes přišel balíček s těmito tabletami. Můžu se zeptat, zda tedy fungují a jaké s nimi máte zkušenosti? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
gema43
7.5.12 21:38

neo slim

tiež som dostala prvú várku len za úhradu poštovného mám už druhú dávku
neviem či to pomáha. diétou som schudla 13kíl tak mi prišli tie tablety
asi dva mesiace som nepribrala ani deko potom som piekla na svadbu a pribrala som kilo
ale tablety som neužívala v tom čase pravidelne a zabudla som ich užiť spolu s jedlom
ako to tam píše. Takže sa neviem k tomu adekvátne vyjadriť. Ja len dúfam, že to nemá nejaké vedľajšie účinky. Lebo to že spaľuje tuky nemusí byť až také dobré veď naše telo potrebuje
nejaké tuky. Neviem. Ak ich skúsite dajte vedieť ako to u vás funguje keď ich budete užívať pravidelne. Ja si len vyčítam, že som počas vypekania zanedbala užívanie a možno preto som to kilo pribrala. Ale ak prestanem úplne užívať tie tablety aký bude jo-jo efekt?

• Citovat
  • Upravit
snadnenimozny
6.7.12 08:49

Mějte rozum a myslete hlavou- pak zhubnete bez prášků

Neuvěřitelné… :pocitac:
ta firma přes 3 roky podvádí a okrádá „štíhlochtivé“ ženy a vždy se najdou další a další, které si ani trochu neověří co a od koho vlastně polykají ve víře, že zhubnou.

http://www.chovancik.cz/…rketing-sro/

Ani tohle neodradí? Jeden příspěvek za všechny!!!

Lenka Jindrová
3.Červen 2011 (Pátek) 14:23

Jsem další z nachytaných. Přes email jsem se domlouvala s nějakou paní, že mi pošlou balíček a zaplatím jim poštovné, a když mi to bude vyhovovat, objednám si to znova. Balíček s NEOSLIM došel, samozřejmě sem si pak poležela v nemocnici se zničeným metabolismem. A ted skoro po 4? měsících mi přislo upozornění na nedoplatek za 3 balíčky. Ani jeden mi do schranky nedošel ( ani jsem po tom netoužila) a když jsem si ted zavolala na tu jejich úžasnou linku. Hlas telefonistky představoval mutanta. Při zdělování mého problému mi do sluchátka pustila pískající zvuk a ani mi nevysvětlila, co se to tu děje. Chtělo by to, jak jsem tu už četla nějaké to hromadné udání. Tohle jednání je šílené.
:roll:

• Citovat
  • Upravit
gema43
6.7.12 14:56

Ja dostávam Neo Slim pravidelne a funguje môžem jesť aj sladké a všetko čo mám rada. užívam pravidelne 3krát jednu tabletu nemám žiadne problémy a nepriberám ale schudnúť s týmito tabletami sa asi nedá ja som schudla vďaka deväťdesiat dňovej diéte a teraz vdaka týmto tabletám sa udržujem na váhe

• Citovat
  • Upravit
Kláriinkaa
12.7.12 10:34

Ahoj ;), objednala sem si tyto tablety, nyní je beru uz 3 den 3× denně (rano, odpoledne, večer) a musím říct, že sem místo toho, abych nemela chut k jídlu, chytala,,žravky"…snad to ustane po pár dnech, mozna je to jenom vsugerovani, doufam ze to zabere. Hned pote co sem se dozvedela, ze meli lide s irmou problemy, jsem tam asi 3×c volala, aby mi zrusili dalsi objednavani s tim, ze az budu chtit dalsi leky, objednám si je sama. Přisel mi informacni email, ze potvrzuji zruseni objednavky, tak to snad taky klapne..:) jinak hodne stesti vsem:) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
KARINKA76
30.7.12 18:39

NEO SLIM

No já je taky beru ale, strašně mám ponich křeče. a mám žravku tak nevím jaky to má učinek jestly stoho přiberu nebo z hubnu.

• Citovat
  • Upravit
Mike76
20.9.12 12:41

Neoslim

Zdravím
Tyto tablety beru přibližně měsíc a 2 týdny a mám dole 6kg

• Citovat
  • Upravit
MRKWA
21.9.12 09:05

pre MIKE 76

TO VážNE Máš 6 KG DOLE? a DRžíš AJ DIéTU?

• Citovat
  • Upravit
bublinqa
18.1.13 18:27

:? ahojte ľudia. Ja len že keby existovali tabletky na chudnutie všetky speváčky a herečky by boli štíhle a nie také aké niektoré sú, a uznajte majú viac penazí ako my ostatný ľudia tak si to môžu dovoliť, a myslím že niektoré to aj urobia a nevidia žiadny efekt tak to ďalej nerobia. Troška sa zamyslime na tým. Ja sama mám problém schudnúť a žiadne tabletky mi ktomu nepomôžu ale pevná vola áno :)

• Citovat
  • Upravit
bublinka22
17.2.13 09:38

neoslim

Dobrý den, tak tento zázrak sem brala pouze 9 dní a jen jeden denně… od té doby mám problémy se žaludkem…

• Citovat
  • Upravit
pohle
7.5.13 09:57

"žravka"

Zdravím všechny,
neoslimu mám doma více balení. Zkoušela jsem poprvé - nic, žádné hubnutí, spíš naopak, chutě, žravka. Myslela jsem, že beru špatně ( třeba má být před jídlem nebo jinak), po několika týdnech jsem zkusila znovu nasadit, opět mi vyběhla váha o 2 kg navrch, připadlo mi, že sním všechno co mi přijde pod ruku. Výsledek - já a neoslim už nikdy. Místo toho jsem teď vysadila pečivo, přílohy..ty dvě kila splaskly, musím pokračovat. Jen ty nezvladatelné chutě na sladké.. někdy je mi až špatně..

• Citovat
  • Upravit
bublinka22
7.5.13 15:53

Dobrý den, tak tenhle hnus sem brala pouze šest dní a jen po jedné tabletě… nikdy více - měsíc bolesti žaludku, prsou, a podrážděný žlučník už je to 4 měsíce a pořád ještě nemůžu říct že jsem v pohodě… takže vás všechny varuji neberte to, zhubnout se dá opravdu jen pohybem a upravením jídelníčku ;)

• Citovat
  • Upravit
tazatelka22
27.6.13 12:52

odhlášení

@bublinka22 píše:
Dobrý den, tak tenhle hnus sem brala pouze šest dní a jen po jedné tabletě… nikdy více - měsíc bolesti žaludku, prsou, a podrážděný žlučník už je to 4 měsíce a pořád ještě nemůžu říct že jsem v pohodě… takže vás všechny varuji neberte to, zhubnout se dá opravdu jen pohybem a upravením jídelníčku ;)
  • Citovat
  • Upravit
tazatelka22
27.6.13 12:54

odhlášení

Dobrý den, chci se zeptat jak jste se odhlásili z odebírání prášků.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková