Neo Slim - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bublinka22
29.6.13 06:44

Dobré ráno napasala jsem jim docela hustej meil :D a bez problémů jsem byla odhlášena z odběru prášků. :)

• Citovat
  • Upravit
1
28.2.14 07:29

chutě na sladké

Holky zlaté neblbněte s práškama, je to svinstvo, neničte si zdraví…a chutě na sladké? Mi pomáhají bananý, třeba i v noci a třeba i tři a rozhodně to je zdravější… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.14 15:52

120 tablet neoslimu se na internetu prodáva kolem 300Kč…to je zhruba 100,– za 40tablet zdarma (vy je zaplatíte poštovným, poštovné za 120 tablet neplatíte) je to finta prodejců- když neprodají velké balení, chtějí aspoň malé -jakože zdarma jen za poštovné. Navíc počítají s tím, že zapomenete včas odhlásit pravidelné posílání dalšího předraženého zboží (40tablet za 297,–)
Nikdy není nic zadarmo…účinky neznám, jen doufám že není pravda že se zkazí žaludek a metabolismus- jak píšou některé dámy co vyzkoušely.
Taky jsem naletěla a kývla na telefonát, až pak jsem si pročetla nabídky a info na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.3.14 10:23

Odhlášení

Prosím pomooc… Jak se mám odhlásit z odběru prášku? :O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.4.14 09:04

Zkuste poslat email a když to nepomůže, tak zavolejte. Já jsem to brala týden a měla jsem žravou sprominutím jak prase a opozdily se mi MS o týden a to je mám pravidelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 12:11

Ahoj. Já jsem operátorka, co toto po telefonu prodává… Pokud chcete odběr odhlásit, tak zavolejte na infolinku… Bez problémů se to stopne… A tento přípravek je schválen ministerstvem zdravotnictví jako doplněk stravy, tak by to rozhodně nemělo ničit metabolismus, problém bude asi jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.5.14 14:24

Jooo, tak tady koukám… OPERÁTORKA… NOVÁČEK…
hmmm.

Komupak stojí za to registrovat se na emiminu za účelem zachování dobrého jména této firmy?

Tak u toho se upřímně bavím.

OPERÁTORKO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.5.14 14:27

Ještě připiš, OPERÁTORKO, co firma Helvetia vyvádí a jak jedná, když NEDORUČÍ zásilky, které chce následně zaplatit.

Chtějí čestné prohlášení, že jste zásilky doopravdy nepřijali, ale zato dostat z firmy jejich čestné prohlášení, že je poslali - tak to už je problém.

Ráda se zde omluvím, pokud se s nimi normálně domluvím a pokud na to přistoupí.

A pozor pozor - mám dojem, že firma Helvetia nepochybně googluje, kde kdo kdy o ní co píše. Protože se často stává, že pod příspěvky, kde bědují jejich zákazníci, rychle přispěchá někdo takový, jako výše zmíněná OPERÁTORKA.

Naštěstí má pravdu v tom, že vás odhlásí - ale pozor: POŠLETE TO DOPORUČENĚ A SCHOVEJTE SI DODEJKU!!!
protože většinou se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.5.14 14:28

A hlavně se všichni odhlašte co největším fofrem a nikdy nic neodkývejte telefonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.14 13:36

Děvčata správná ženská si koupí jaký koliv doplněk v lékárně, a taky to nejsou prášky že po nich zhubnete ale taky musíte změnit jídelníček, a sport přidat. Proč asi je na krabičce napsaný doplněk stravy že to pomáhá odbourávat tuk, a né že po nich do rána budete mít 5 kilo dole…důležité je pitný režim a nejlépe voda… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.2.15 22:52

Dobrý den, prosím Vás chci se zeptat jestli se může po tabletkách něco stát když si je člověk dá 4-5 za sebou? děkuji předem za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.15 12:56

Zlatuska: Jak jsi dopadla? Domluvila si se s firmou Helvetia? Stále toto po telefonu prodávám, v hovoru říkám informaci o pravidelném odběru dvakrát a sama jsem si vyzkoušela, že odběrt zrušit jde úplně jednoduše, přesně podle informací, které v hovoru zaznívají… Stačí zavolat… A stále se na netu objevují negativní reakce… Tak je mi z toho smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
19.8.15 00:41

„Dohodla“ tím způsobem, že jak na mě začala jakási dáma ječet do telefonu, že „břímě dokazování“ je na mně, třískla jsem jí s tím, další jsem popsala. Bohužel se objevují další a další případy.
Nejde o to, že jde zrušit odběr nebo nejde zrušit odběr.
Jde o to, že tato firma posílá zásilky obyčejně a následně je chce zaplatit. Což je naprostý nesmysl.
A vyhrožovat vymahačskou firmou za zásilku, která není doporučená a nikdy na danou adresu nedorazí, opravdu není košér.
Bohužel podmínky s vymahačskou firmou jsou přímo na stránkách Helvetie, takže tam asi moc velký překvápko není.
(problém je, že si tu vymahačskou firmu můžou strčit za klobouk, když nepřijmeš zásilku proti podpisu) - ovšem to už vás, operátory, neškolí.
Operátoři za to nemůžou, to je jasný.
Ale jednání téhle firmy nechápu.
Jinak máš pravdu, zrušit to jde. Nejlepší je ale VŮBEC TO NEOBJEDNÁVAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
19.8.15 00:42
@Operátorka píše:
Zlatuska: Jak jsi dopadla? Domluvila si se s firmou Helvetia? Stále toto po telefonu prodávám, v hovoru říkám informaci o pravidelném odběru dvakrát a sama jsem si vyzkoušela, že odběrt zrušit jde úplně jednoduše, přesně podle informací, které v hovoru zaznívají… Stačí zavolat… A stále se na netu objevují negativní reakce… Tak je mi z toho smutno…

Jinak ty se hlásíš na emimino jen za účelem diskuze o Helvetii? Soudím dle počtu příspěvku, které se v tuto chvíli ukazují jako celkem dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.6.20 09:19

Podvod

Lidičky,
kvůli tomu jsem se dnes zaregistroval. Koupil jsem si 60 tablet přípravku Vanefist neo, bral jsem dvě tablety denně. Výsledek byl takový že jsem neshodli ani gram ale přibral 7 kg. Je to drahý šumák a nechci vědět co to má za účinky na orgány. Zvažuji trestní oznámení za podvod.
Přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková