Jaké má ceny Libor Šula?

5644
3.10.11 10:03

Jaké má ceny Libor Šula?

Ahoj holky,nevi nektera z vas jake ceny ma Libor Šula?

hledam kadernika/ci ktery mi rekne co s tim rostim na hlave konecne udelat, a on se mi zda ten pravy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
3.10.11 10:05

Myslím, že cena s barvou by mohla být kolem 3tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
3.10.11 10:09
pikola píše:
Myslím, že cena s barvou by mohla být kolem 3tis.

tak to jeste jde cekala jsem tak 5tis :mrgreen:
super tak jeste se k nemu objednat pokud ma volno… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.10.11 10:10

sestrih 900, barva 1800 a melir 2700… tak to bylo loni, ale Sula te nevezme.. nebere nikoho (pokud samozrejme nemas nejake super kontakty)

EDIT: ale v jeho salonu je samozrejme hodne dalisch kaderniku a vetsinou jsou super! ;)

• Citovat
  • Upravit
3839
3.10.11 10:15

Příspěvek upraven 13.08.14 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.10.11 10:53

Sestřenice k němu do kadeřnictví chodí na melíry asi za 2 - 2,5 tisíce, ale nebarví jí přímo on. Prý když to dělá osobně, tak je to ještě mnohem dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.10.11 09:10

K Šulovi do kadeřnictví chodím několik let a naprostá spokojenost :palec: Párkrát jsem šla jinam a vždy jsem hořce litovala. Prostě je to drahé, ale ta kvalita je nesrovnatelná s normálním kadeřnictvím. Akorát po nástupu na mateřskou jsem nucena chodit méně často, přece jenom je to skoro 3000.
Platím cca 2500 za blond melír (strávím tam vždy hodiny). V případě stříhání si vezmou něco navíc, takže platím cca 2800 (není to komplikovaný střih, jen konečky a zastřihnutí do tvaru).

Počítej s tím, že to není jen jedna návštěva a že od první návštěvy tam budeš muset chodit pravidelně. A Šula už nebere, jen po známosti. A ceny u něho jsou samozřejmě mnohem vyšší. Známá u něho za barvu a střih platí asi 2500. Za můj melír by ta cena vylezla určitě ke 4tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.10.11 09:12

Oprava - strávím tam vždy 3 hodiny :wink:
A nemusíš se bát jít ke komukoliv z jeho kadeřnictví. On si je sám školí a jsou opravdu všichni dobří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
4.10.11 09:20

Před 2 lety jsem chodila do jednoho Wella kadeřnictví cca 5 km za Prahou a tam byl vynikající kadeřník. Byla jsem vždycky na 100% spokojená a mytí, stříhání + barva mě stála cca 1000 Kč. Pak se bohužel odstěhoval 100km daleko a stojí to tam za prd. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.3.12 12:24

Z oboru nejsem. Kadeřnici dávám pokaždý cca 800kč za barvení a střih…a to je tady u nás ultravysoká cena :) Ale jsem spokojená.
3tis za vlasy na jeden měsíc bych určitě nedala…pokud by mě sponzoroval přítel, nebo bych vydělávala 3× víc než teď, pak ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
24.3.12 12:28

Zmizelo tu vlákno, do kterého jsem psala, takže můj příspěvek je mimo…

Příspěvek upraven 24.03.12 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lišák Ben
24.3.12 17:34

Šula je třída ve svém oboru, jako je třeba dr.Měšťák či dr.Kufa v plastické chirurgii.Platíte za kvalitu, která dotyčnému zajistila i renomé, tím pádem platíte částečně i za jméno.A ceny ? Pokud doma děti nebrečí hlady, proč ne, stojíte-li právě a jen o něj.

• Citovat
  • Upravit
689
28.7.12 11:35

A můžu se ještě zeptat ke kadeřnictví Libora Šuli? Co trvá na melíru 3 hodiny? A v čem si myslíte dámy, které tam chodíte, že je to jiné od normální kadeřnice? Zvažuju, že tam také zajdu. A potom bych se chtěla ještě zeptat..nikde jsem nenašla na internetu ceník služeb, není to potom trochu překvapení, když řeknou cenu? Já moc nemám ráda překvápka v tomto směru, raději bych věděla přesně, kolik budu platit. Děkuji moc za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Volejníková
11.8.12 20:15

Chválím Katku Vanišovou ze salonu Libor Šula

Dámy zdravím,
dnes jsem byla poprvé v salonu Libora Šuly u Katky Vanišové a výsledek super! :D Měla jsem vlasy pod ramena se špatným střihem a Katka mi navrhla možnosti střihu, barvy, úpravy a vlas. kosmetiky. Zajímal ji můj názor a já si nechala poradit a udělala jsem dobře. Výsledek mi pochválil i můj pubertální syn a ceny? Přeliv 1250,– (dva odstíny a aplikace, takže velmi přirozené), střih do mikáda za 900,–. Nenutila mi nákup všech přípravků najednou s ohledem na cenu. Vzala jsem si sama Elixír (olejíček) na finální úpravu. Takže odpovídající cena za absolutní profesionalitu a Katka je velmi milá a šikovná slečna. Moc chválím :D

• Citovat
  • Upravit
11
12.3.13 07:49

Vyzkoušela jsem hlavně ze zvědavosti kadeřnictví Šula. Melír, přeliv, střih - přes 3000Kč. Jsem spokojená. Kadeřnice cenu předem neřekla, ale vyšší cenu jsem čekala. Platit se tam dá jen v hotovosti. Pěkné prostředí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková