Zumbománie, taky jste podlehly?

3284
3.10.11 09:19

Zumbománie, taky jste podlehly?

Já jo a to teda úplně, každej den tancuju doma, teda ne celou hoďku, jen třeba půl hodiny, ale xkrát týdně chodím do tělocvičny, a je to super. prostě zumba magor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
3.10.11 09:23

zumba magor :lol: No musím říct, že ze všech cvičení kam sem kdy chodila, je zumba opravdu nejlepší :palec: A obdivuju tě za cvičíš doma, mě by to strašně nebavilo, musím mezi lidi, kde je na to ta atmosféra a pak je to fakt super… Teď ji prokládám hodinama Pilates a to mě taky docela začíná chytat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
3.10.11 09:24

Já do toho mám ještě aerobik, a kalanetiku. Dělám dvanáctky, tak vždycky stíhám jen jednu nebo dvě věci z toho výběru. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
3.10.11 09:26

Dalsi magor se hlasi. Merengue forever :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.10.11 09:27

Já horko těžko zvládám jazykovku. Cvičit jsem chodila, i zumbu, ale v mém případě mi fakt cvičení k tomu všemu energii ubíralo než že bych byla nějak extra posilněná. Přijela jsem domů úplně zničená, hotová, hladová, vyžrala jsem ledničku a na to, že mně čekala ještě hora prádla :zed: :zed: :zed: takže efekt nula nula mínus pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
3.10.11 09:33
Šalvějka píše:
Já do toho mám ještě aerobik, a kalanetiku. Dělám dvanáctky, tak vždycky stíhám jen jednu nebo dvě věci z toho výběru. :-D

jéé Aerobik…to jsem dělala celé dětství asi 9 let v kuse…tím jsem totálně žila :lol: to už je ale dávno :-(
Já mám předplacený vstupy ve fitness, kde můžu jít na všechny možný styly cvičení, ale říkám si.. už to nebudu kombinovat víc stačí ta zumba s pilates, taky na to právě nemám moc času :-( ještě do toho občas zajdu na H.E.A.T. a to je vždy zabijárna největší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
3.10.11 09:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
3.10.11 09:40

ne, nesnáším kolektivní sporty, které provozují téměř výhradně ženy… navíc z tělocvičny plné bab mám husí kůži.

raději si jdu zaběhat nebo na golf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
3.10.11 10:22
Black_Orchids píše:
ne, nesnáším kolektivní sporty, které provozují téměř výhradně ženy… navíc z tělocvičny plné bab mám husí kůži.raději si jdu zaběhat nebo na golf.

No,mam to dost podobne :) jen ja si jdu radsi sednout na kolo a projet se a golf me ted dost chytl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
3.10.11 10:34
consi píše: :-D též
http://www.youtube.com/watch?…

Přidávám se k závislákům…a tuhle jedeme taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.10.11 10:48

Taky chodím na zumbu, naposledy jsem byla včera večer a k tomu jsem si dala ještě hodinku spinningu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.10.11 12:37

Nepodlehla, nemám ráda kolektivní sporty. Vždycky jsem dělala sport jednotlivců (plavání, sportovní gymnastika, krasobruslení). Tělocvična plná hýbajících se a poskakujících lidí mě děsí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková