Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, nemáte náhodou některá zkušenost s krabičkovými dietami? Existuje i nějaká vhodná přímo pro vegetariány? Rozhodla jsem se zhubnout a chci to zkusit právě pomocí krabičkové diety. Chodím do práce, mám dvě malé děti a absolutně nestíhám jíst pravidelně, natož si jídlo předem sama připravovat
Tak si radši nějaké peníze ušetřím a dietu zaplatím. Jsem ale vegetariánka, tak nevím, zda vůbec krabičková dieta pro vegetariány je taky … ![]()
Ahoj,
http://www.zdravastrava-credo.cz/…programy.php
Konkrétní jídelníček po registraci (přihlášení).
Díky moc za tip. Já nakonec už našla to, co jsem hledala
Krabičkovou dietu (pokud by to zajímalo i někoho jiného než mne
pro vegetariány má firma Dieta v pohodě … Hned zítra si objednám zkušební týden ![]()
Ahoj, tak mám za sebou dokonce MĚSÍC krabičkové diety pro vegoše:-) a jsem naprosto nadšená! Zhubla jsem 8 kg a navíc jsem se inspirovala spoustou skvělých receptů, které si teď sama doma chystám! Vřele doporučuji!
Ahoj, mohla bys mi prosím tě napsat odkaz nebo kontakt na firmu Dieta, kterou zmiňuješ? Díky moc!
A neni lepsi nadelat jidlo dopredu s zamrazit si ho? nebo najit restauraci zdrave vyzivy? Kdyz jsem cetls menu tech diet v krabiccd, tak jsou silena! Ruska vejce, babovky… ![]()
Pro prazaky bych doporucila tuhle veget. restauraci. Mame ji vedle prace a konecne si nemusim nosit obedy s sebou.
Já zase občas chodím sem
nevypadá to tam tak pěkně jako v tipu od @ArankaA, ale pan Guo vaří dobře ![]()
@Malaga do tech koncit taky obcas zavitam, tak aspon dobry typ
![]()