Fitness Contours v Praze

1580
26.9.11 11:08

Contours v Praze

Ahoj holky, nechodíte někdo? Potřebovala bych parťačku :) Chodím tam, ale samotná se moc často nedokopu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
26.9.11 11:17

ahoj, já jsem ted začla chodit na florenc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
26.9.11 12:56

Taky chodím na florenc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
20.11.13 19:54

Ahoj,
chodíte někdo na Florenc?
Jdu v úterý na první ukázkovou hodinu, tak jsem docela natěšená. Kolegyně z práce mi toto cvičení doporučila. Ona už tam chodí čtyři měsíce a je velmi spokojená.

• Citovat
  • Upravit
gabrielagabri
21.11.13 00:55

Zkusila jsem všechny pobočky v praze, pár měsíců, bylo to pořád stejné, jako spousta dalších žen jsem pak odpadla a chodim do běžného fitnessu, kde je více strojů, více cviků a cítím vyšší efekty a víc mě to baví

• Citovat
  • Upravit
1914
4.7.14 12:28

Ahoj, hledám parťačku pro cvičení na Florenci nebo na Praze 6. Nechce se mi chodit samotné, můžeme se k pohybu dokopávat navzájem :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
4.7.14 12:41
@Helenka89 píše:
Ahoj, hledám parťačku pro cvičení na Florenci nebo na Praze 6. Nechce se mi chodit samotné, můžeme se k pohybu dokopávat navzájem :) :mavam:

Ahoj,
já chodím na Florenc, jdu i dneska. Ale odhaduji, že jsem úplně jiná věková skupina :think:.
Ale můžu Ti kdyžtak podat nějaké informace, když budeš chtít.

• Citovat
  • Upravit
1914
4.7.14 12:47

@Kobea Tak ohledně věku nevím, ale to 89 v nicku je můj rok narození :) Já už mám zkušební hodinu za sebou a chci si koupit členství, ale kamarádka, která měla chodit se mnou, se na to vyprdla a chodit nechce. Takže vím, o co jde, ale bojím se, že to nevydržím, když budu chodit sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
4.7.14 14:18

No, kdybych si trošku pospíšila, tak bys mohla být moje dcera :mrgreen:. V tom roce jsem maturovala.
Z vlastní zkušenosti musím říct, že je lepší tam chodit sama. Když jdeme s kolegyní, tak dost času prokecáme a to mi moc nevyhovuje.
Když si koupíš členství, tak tam chodit budeš, protože Ti bude líto peněz, které Ti jinak propadnou. Navíc je super, že si nemusíš rezervovat konkrétní hodinu a že můžeš chodit, jak potřebuješ.

• Citovat
  • Upravit
1914
4.7.14 14:20

@Kobea Aha :mrgreen: nevadí :mrgreen:
Taky si říkám, že by mě snad nutilo to, že tam mám peníze v tom…a právě že můžu jít kdy si vzpomenu se mi taky líbí. Tak třeba se odhodlám sama, no :) nebo se ještě někdo přihlásí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.7.14 14:45

@Helenka89
Pokud počkáš tak do dubna, tak můžu chodit s tebou, po šestinedělí :mrgreen: Chodila jsem půl roku do posilky u nás ve městě. A jsem stejný ročník :palec: Ale do té doby se dáš jistě dokupy, zatímco já budu shazovat již shozená kila :D Kousek od metra Florenc pracuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.14 15:20

@rainucha jeee,to by bylo fajn :-) ja do ty doby urcite zase prestanu chodit a pak v tom dubnu zacnu zase chodit s tebou, jo? :-D taky pracuju nedaleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.7.14 15:55

@Helenka89 :D Jasně, já už po nějakých fitkách v Praze koukala, ale za 14 dní co jsme se tam nestěhovali jsme zjistila že jsem těhotná :D Takže jsem fitko musela odložit. Super, tak když si vzpomeneš, budu ráda :) A nebo napiš SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.14 16:56

@rainucha Urcite,budu se tesit :-) vzdycky je co zlepsovat na sobe, tak te budu podporovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.7.14 17:09

@Helenka89
To budu potřebovat :D I když já se v prosinci zakousla a skončila v květnu o 8 kg lehčí :D Tak jsem ze sebe měla radost. Snad to po porodu půjde snadno dolů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková