Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, nechodíte někdo? Potřebovala bych parťačku
Chodím tam, ale samotná se moc často nedokopu ![]()
Ahoj,
chodíte někdo na Florenc?
Jdu v úterý na první ukázkovou hodinu, tak jsem docela natěšená. Kolegyně z práce mi toto cvičení doporučila. Ona už tam chodí čtyři měsíce a je velmi spokojená.
Zkusila jsem všechny pobočky v praze, pár měsíců, bylo to pořád stejné, jako spousta dalších žen jsem pak odpadla a chodim do běžného fitnessu, kde je více strojů, více cviků a cítím vyšší efekty a víc mě to baví
Ahoj, hledám parťačku pro cvičení na Florenci nebo na Praze 6. Nechce se mi chodit samotné, můžeme se k pohybu dokopávat navzájem
![]()
@Helenka89 píše:
Ahoj, hledám parťačku pro cvičení na Florenci nebo na Praze 6. Nechce se mi chodit samotné, můžeme se k pohybu dokopávat navzájem![]()
Ahoj,
já chodím na Florenc, jdu i dneska. Ale odhaduji, že jsem úplně jiná věková skupina
.
Ale můžu Ti kdyžtak podat nějaké informace, když budeš chtít.
@Kobea Tak ohledně věku nevím, ale to 89 v nicku je můj rok narození
Já už mám zkušební hodinu za sebou a chci si koupit členství, ale kamarádka, která měla chodit se mnou, se na to vyprdla a chodit nechce. Takže vím, o co jde, ale bojím se, že to nevydržím, když budu chodit sama…
No, kdybych si trošku pospíšila, tak bys mohla být moje dcera
. V tom roce jsem maturovala.
Z vlastní zkušenosti musím říct, že je lepší tam chodit sama. Když jdeme s kolegyní, tak dost času prokecáme a to mi moc nevyhovuje.
Když si koupíš členství, tak tam chodit budeš, protože Ti bude líto peněz, které Ti jinak propadnou. Navíc je super, že si nemusíš rezervovat konkrétní hodinu a že můžeš chodit, jak potřebuješ.
@Kobea Aha
nevadí ![]()
Taky si říkám, že by mě snad nutilo to, že tam mám peníze v tom…a právě že můžu jít kdy si vzpomenu se mi taky líbí. Tak třeba se odhodlám sama, no
nebo se ještě někdo přihlásí ![]()
@Helenka89
Pokud počkáš tak do dubna, tak můžu chodit s tebou, po šestinedělí
Chodila jsem půl roku do posilky u nás ve městě. A jsem stejný ročník
Ale do té doby se dáš jistě dokupy, zatímco já budu shazovat již shozená kila
Kousek od metra Florenc pracuju.
@rainucha jeee,to by bylo fajn
ja do ty doby urcite zase prestanu chodit a pak v tom dubnu zacnu zase chodit s tebou, jo?
taky pracuju nedaleko ![]()
@Helenka89
Jasně, já už po nějakých fitkách v Praze koukala, ale za 14 dní co jsme se tam nestěhovali jsme zjistila že jsem těhotná
Takže jsem fitko musela odložit. Super, tak když si vzpomeneš, budu ráda
A nebo napiš SZ ![]()
@rainucha Urcite,budu se tesit
vzdycky je co zlepsovat na sobe, tak te budu podporovat ![]()
@Helenka89
To budu potřebovat
I když já se v prosinci zakousla a skončila v květnu o 8 kg lehčí
Tak jsem ze sebe měla radost. Snad to po porodu půjde snadno dolů ![]()