Redukční dieta

12584
25.9.11 23:21

Redukční dieta

Ahoja. Od zítra najíždím na redukční dietu. Budu počítat kJ. 4400kJ/den. Přidá se některá? Nejsem si vůbec jistá, jak a co budu vařit.Obědy i pro manžela, tak aby to taky mohl jíst 8-) Jsem zvyklá vařit tučně.. :twisted: Tak bysme si mohly pomáhat, radit a motivovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
25.9.11 23:28

To budeš muset vařit zvlášť. Chlap ti na dietu nepřejde (dobrovolně určitě ne). Ale pozor na to… já jsem zkončila jako anorektička. Teď mám na 169 cm 69 kilo, a začíná mě to zase žrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
25.9.11 23:32

chci zdrave zhubnout.. to co jsem mela pred tehu :-D no a kdyz to nepujde, budu varit zvlast.. ale bylo by fajn mit recepty, ktere by jedl i on .. alespon ty obedy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
25.9.11 23:37

Jé, já bych potřebovala shubnout 30 kg :oops: na svých před těhu 55 kg. :-) Včera jsem najela na zdravý režim :dance: ale hodil by se nějakej dietní rozpis :palec: snad nám někdo poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
25.9.11 23:39
Katka_LEE píše:
Jé, já bych potřebovala shubnout 30 kg :oops: na svých před těhu 55 kg. :-) Včera jsem najela na zdravý režim :dance: ale hodil by se nějakej dietní rozpis :palec: snad nám někdo poradí :wink:

taky cekam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.9.11 23:43

Jeden recept přidám. Je to fakt dobrý a bere to i moje polovička.
Je to pro pět lidí, tak si to upravte.
Do pekáče (většího), 2,5 hrnku rýže, 2 mrkve, 2 petržele, 3 cibule, půl plechovky kukuřice, čtyři hrnky vody (lepší je vývar, stačí z kostky) a jeden hrnek mlíka, Na to naskládáme kousky kuřete a dáme péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.9.11 23:44

Ahojky já najela na tohle http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
No a sláva ono to funguje :dance: První 3týdny 2kg dole a celkově se mi to i tak pohybuje pravidelně co měs. 2kila dole.Cítím se taky suprově něco na té stravě bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.9.11 23:45

No počkej, nemáš napočítáno na energetickou hodnotu nějak málo?????????????

• Citovat
  • Upravit
6882
25.9.11 23:49

Tak to je hodně málo 4400Kj, to budeš hodně hladovět, to bys musela hubnout pod lék. dozorem. Optimum na redukci je cca 6OOOKj, ale to si musíš spočítat podle baz.metabolismu. Musíš si ujasnit jaká je tvoje pohybová aktivita a podle toho se vypočítá denní příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
25.9.11 23:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
25.9.11 23:54
consi píše:
http://www.mte.cz/bmr.php?…

aha :think: no kamaradka ma stejny vek, vahu a jeji dietolog ji spocital 4400kJ :think: . a mi to vychazi pres sedm tisic 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
25.9.11 23:56

jako hladovet urcite nechci :cert: Ale hubnout hezky zdrave.. no proto jsem zalozila diskuzi.. ze mi poradite.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
25.9.11 23:57

lokofa jeee metrik :palec: muzu se zeptat na Tvuj jidelnicek? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.9.11 00:03
kofolkaa. píše:
lokofa jeee metrik :palec: muzu se zeptat na Tvuj jidelnicek? :oops:

Já nemočítám kalorie, ale jedu na dělné stravě

• Citovat
  • Upravit
248
26.9.11 00:55

Za 3 tydny mam dole 8 kg, jeste 10 a jsem na svy vaze. :pankac:
Zkusila jsem dukanovu dietu, opravdu to funguje. Zmizely mi ty moje proklaty chute na sladky a zobani mezi jidly.
Nejaky info je tady:
 http://www.blesk.cz/…dhaleno.html

Jinak vyhoda je, ze ty muzes jist jenom maso, pozdeji se prida i zelenina. Takze chlapovi proste jen pridelas prilohu a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková