Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Co já bych za tvá stehna dala ![]()
Ale cvik by na to měl být že si lehneš na podložku na bok,pokrčíš nohy lehce v kolenou a budeš zvedat jednu nohu co vydržíš a pak zase druhou.
Je to na zadeček a ty stehení svaly ![]()
mě ty stehna taky přijdou v poho…
jinak mě hubnou jednoduše.Musím zhubnout celá. 3 kila pryč pod mou normu a mám stehýnka k nakousnutí i bez celulitidy.
Ale jak jdou ty 3 kila zas nohoru, je to na prd.
NiKi
na to nezabira nic, osobne vyzkouseno, proste ceska stehynka jsou ceska stehynka, mam totez, kvuli tomu musim kupovat vetsi rifle v pase, protoze takove, aby byly na stihly pas a sirsi nohy proste nedelaji
verenika píše:
Co já bych za tvá stehna dala![]()
Ale cvik by na to měl být že si lehneš na podložku na bok,pokrčíš nohy lehce v kolenou a budeš zvedat jednu nohu co vydržíš a pak zase druhou.
Je to na zadeček a ty stehení svaly
Díky moc,zkusím-ale už teď vím,že to bude makačka
.
Vím,že jsou na tom holky hůř,ale já nebyla nikdy tlustá a tohle mne trápí až po porodu.
NiKina píše:
mě ty stehna taky přijdou v poho…
jinak mě hubnou jednoduše.Musím zhubnout celá. 3 kila pryč pod mou normu a mám stehýnka k nakousnutí i bez celulitidy.
Ale jak jdou ty 3 kila zas nohoru, je to na prd.
NiKi
Niki,já když hubnu,tak jen vršek,spodek zůstává
. Když udělám drastickou dietu,místo menších kalhot kupuji ještě menší podprsenku.
jizvíková píše:
na to nezabira nic, osobne vyzkouseno, proste ceska stehynka jsou ceska stehynka, mam totez, kvuli tomu musim kupovat vetsi rifle v pase, protoze takove, aby byly na stihly pas a sirsi nohy proste nedelaji
Přesně tak,proto se všem prý líbí české selské holky. Kalhoty kupuji 38,ale stehýnka jsou v tom „lehce“narvaná
.
Dobry cvik na vnitrni i vnejsi stranu stehen je-ze si lehnes na bok, rukou si podepres hlavu, spodni nohu pokrcis, aby se ti lepe drzela rovnovaha a vnejsi nohu zvedas do vzduchu, nahoru, dolu, ale nesmis ji polozit, spis takove kmitani.
Co třeba bruslení? To je dobrý na stehna a zadek. Akorát k tomu musí mít člověk vhodné prostředí a dítě nezdrhající z kočárku:-)
hofka píše:
Co třeba bruslení? To je dobrý na stehna a zadek. Akorát k tomu musí mít člověk vhodné prostředí a dítě nezdrhající z kočárku:-)
Brusle mám a párkrát jsem před dětma jezdila,ale mám fobii-musím mít pevnou půdu pod nohama,proto nelyžuji a nebruslím ani na ledě
. Navíc mi manžel ukradl kolečka do svých bruslí ![]()
no a nebo jednodušší řešení - naučit se svá stehýnka milovat.
Hele, mě to nikdy nedošlo, ale jednou jsem taky ležela na lymfo na těch přístrojích a vedle to paní zapínala holčině s kejtičkama. Nebyla tlustá, byla taková akorátní, ale stehýnka měla takový kulaťoučký. A mě ti to naráz přišlo takový roztomilý, až jsem se styděla za tu myšlenku, ale přišlo mi, že si dost dobře můžu představit, že tahle stehýnka nějakej chlap k požrání miluje!!!!
A tak jsem dokončila svůj cyklus lymfy a na ideu vychrtlých stehen se vyprdla.
Když mě štvou, vezmu si vyšší podpatky a stehna jsou rázem opticky uzší…nebo se mě to tak zdá a to je důležitý.
NiKi ![]()
a ty nejsi spokojená se stehnama?
co já bych za tvoje nohy dala
![]()
Ale asi bych každý den cvičila kalanetiku aspoň 20-30minut. Mě nic jinýho nenapadá. v tomhle moc zběhlá nejsem.
No, musim rict z vlastni zkusenosti, ze nejlepsi je poridit si alespon dve deti… po prvnim jsem vypadala tak nejak skoro stejne, po druhem byla zmena razantnejsi… dnes si rikam, jaka jsem byla tenkrat krasna a nevazila si toho… takze doporucuji sva stehna si zamilovat, bude rozhodne hur s kazdym dalsim rokem a dalsim ditetem…
Kolo. Jízda na koni bez sedla ![]()
Oboje výborná věc na nohya zadek,měřím stejně jako ty,ale mám 68-70 kilo a jsem sama se sebou spokojená.Ted´na oboje nemám taky čas,takže je to povolený,ale jinak nic strašnýho.
Mně se teda tvoje stehna líbí
,co by jsi tam chtěla mít? Půl metru škvíru a dvě tyčky? Vždytˇto není vůbec hezký .Ztratíš ženskost ![]()
Hmm, tak já jsme na tom podobně
A můžu Ti říct, že i když jsem vážila 57kg na 176cm, tak mi zhublo břicho boky pas, fakt enhorázně, prsa s etaky ztratily, ale stehna byla taky taková. Možná trošku menší, ale stejný typ. Ty cviky bych zkusila, já teď nemůžu, jsme těhu,a el pak se na to taky vrhnu ![]()
Ahoj,potřebuji radu,jak vyzrát bez liposukce na vnitřní a vnější stehna. Tedy,ne že bych na ni ráda nešla,ale jaksi finance to nedovolují.
,bříško a pas taky ok,ale ty stehna. Nevím,co s nimi. Snažím se posilovat bříško - sedy lehy pravidelně 2× denně min. 50×. Ale co na ty stehna fakt nevím. Nemám čas nikde chodit po tělocvičnách. Malý je raubíř 14měs.,toho mi těžko někde pohlídají a manžel chodí pozdě z práce.
.

Jsem po 2 dětech,kdy u prvního jsem přibrala 18 kg,u druhého jen 9kg. Mám 176cm a váhu celkem i v pohodě 64kg. Vršek je ok-tedy až na zmenšená prsa
Jediné co jsem začala asi 14dní zpátky dělat je masírovat celulidním kartáčem tyto partie při sprše studenou vodou,pak celková sprcha studenou vodou a pak hned natřu tělovou emulzí. Jako mám pocit,že je to trochu lepší,ale váha je stejná spíš mám jen hladší kůži na stehnech.
V červnu jsem chodila na Vacu shape,vč. lymfatických procedur. Bylo to moc příjemné,ale zase stálo by to nekřesťanské peníze-já ty poukázky vyměnila s budoucí maminkou,co je nemohla kvůli těhu využít,za těhu šaty.
Ale za ty peníze,bych měla skoro lipo zaplacenou
Máte nějaký tip na cvik,případně jakým způsobem se zbavujete celulity(jak jsem se dozvěděla,celulitida je neodborně laicky nazýváno)
Foto mého komplexu
Příspěvek upraven 25.09.11 v 12:31