Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hm,zajímavý.Já měřím 173 cm a vážím 55 kg.Pas mám 69 cm,boky 91 cm,břicho 84 cm,hrudník 86 cm
Míry modelky,ne?
![]()
mahdalka píše:
Hm,zajímavý.Já měřím 173 cm a vážím 55 kg.Pas mám 69 cm,boky 91 cm,břicho 84 cm,hrudník 86 cmMíry modelky,ne?
![]()
No vidíš,tak to je dobrý,pas je totiž to nejužší místo. Modelky mají 60 cm,to bych se tím metrem uškrtila,kdybych to chtěla zkusit stáhnout.
jpichova píše:Timura píše:jpichova píše:Ahoj, při pohledu na tvojí fotku jsem si říkala, co chce hubnout, nožky krásný…mahdalka píše:Necelých 49? No to já mám někde 10 cm nad kolenem. Před ty hrboly to dělá rovných 60-měřeno kolem dokola jedné nohy krejč.metrem. Pas 75 a boky měřeno kousek pod těma kaťatama 100cm. No a prsa jsou nezměřitelná,ta dávno spadla dolů,ale kupuju s mega vycpávkou 75-80B.
A co máš s těma stehnama?Já mít takový stehna po dvou dětech,tak si pískám,vždyt je máš štíhlý!
A můžu se zeptat,kolik přes ty stehna měříš?Já necelých 49 cm.
Teď jsem se šla přeměřit, a jsem na to úplně stejně jako Ty. Na 176 cm cca 68 kg.
Pořád fňukám, jak jsem oplácaná, rozplizlá ( a to jsem jenom po 1 dítěti. Na Vacushape jsem chodila taky, efekt 0, peněz to stálo jako za zlatý prase.
Teď jsem začal chodit na H.E.A.T., tak uvidíme.
Na vnitřní stranu stehen je také dobré dát si mezi kolena overball a stlačovat ho.ono totiž na té fotce to zas tak hrozně nevypadá,dokonce jsem si říkala,že to tak hrozné není. Ale zrcadlo je nemilosrdné
Jukla jsem na net a jakou používáš velikost toho míčku,že bych to prubla.Příspěvek upraven 25.09.11 v 15:05
Teď jsem se dívala, průměr míčku je cca 26 cm.
Ahoj, na ty „bochánky“ na bocích mi pomohl hlavně pohyb, dobře jíst, pít a domácí masáže. Nejvíc brusle, skoro každý den, i v zimě, sníh není pořád, pak kolo, plavání a v zimě sjezdovky a sauna (ježiš, na lyže a do sauny se těšim jak malá holka.) Masáže teplou/studenou sprchou a pak dlouho důkladně masírovat tělovým mlékem, třeba zpevňujícím (dávám Neutrogennu, v těhu ještě ElastiQ.) Doma jsem občas zvedala v leže na boku spodní nohu nebo stlačovala mezi koleny polovyfouklý overball. Nic to nestojí, jen trochu času a výsledek? Zmizely mi a už se nevrátily ani po těhu. Když tu uvádíte i míry, mám teď na konci 3.měs 172cm/56kg, 90/63/90 a přes stehno 47cm a cvičit opět nesmím, jako v první těhu. To zas bude absťák po pohybu…
PS: po prvním porodu jsem byla na bruslích ještě v šestinedělí, zkusmo s kočárkem, bylo to super a hned jsme pořídili Croozera. Akorát se bojim, že jsem zapomněla jezdit bez opory
a budu se to po odložení vozíku znovu učit. Jezdim asi 9 let, ale člověk si strašně zvykne na to držení a pustí se i do náročnějších terénů.
Tak obj.overball a makat,makat,makat. Pít se učím hlavně kvůli pleti,mám šílený pitný režim,skoro žádný.
Sakra, jsem si doteď pískala, jak jsem krásně zhubla…
Mít zakladatelčiny stehna, tak chodím nahá ![]()
RyBANA píše:
Sakra, jsem si doteď pískala, jak jsem krásně zhubla…Mít zakladatelčiny stehna, tak chodím nahá
Taky tak
Mě se líběj víc než moje,vyměnim ![]()
Hele na tý fotce to tak vůbec nevypadá,že bys měla 60 cm,fakt vypadaj líp než ty moje a takhle podle tý fotky bych řekla,že vypadaj i štíhlejší ![]()
Právě,že nevypadá. Jako ono zezadu to taky není tak hrozný,ale zepředu,kde se samo vidím já,je to děs.
Už jsem zkoušela nějaké cviky,a zjistila jsem,že mi lupe pravý kloub. To bude asi to uvolněné vazivo,co mi ortop.diagnostikoval. No abych ještě po cvíču neskončila na endoprotéze,protože mi tam lupe i při chůzi ![]()
Jinak mám asinsenta,malý po mě leze,tak se toho moc dělat nedá. Celou dobu si mě nevšímá a jak zalehnu hned se přiřítí a hop na mámu ![]()
Ahoj, mám podobnej tvar stehen a vůbec to neřeším. Co bys mezi nohama chtěla mít? Díru jak do průjezdu? ![]()
Hele, moje kámoška řešila to samý na stejně hezkých nohách, jako máš na fotce a nakonec uznala, že ona se vidí blbě, bo shora to vždy opticky vypadá širší, než když tě vidí někdo druhý.
jpichova píše:
Právě,že nevypadá. Jako ono zezadu to taky není tak hrozný,ale zepředu,kde se samo vidím já,je to děs.
Už jsem zkoušela nějaké cviky,a zjistila jsem,že mi lupe pravý kloub. To bude asi to uvolněné vazivo,co mi ortop.diagnostikoval. No abych ještě po cvíču neskončila na endoprotéze,protože mi tam lupe i při chůzi
Jinak mám asinsenta,malý po mě leze,tak se toho moc dělat nedá. Celou dobu si mě nevšímá a jak zalehnu hned se přiřítí a hop na mámu
PS: děkuji za změnu v názvu diskuze ![]()
Laičko,takovou díru co tam byla předtím jo. Ono to je totiž jen tuk,třepe se a hlavně když tam předtím nebyl,tak tam nemá co dělat. Určitě to není nejhorší,ale když víš,že to jde i bez toho,tak to tam prostě nechceš ![]()
Včera na cvičení nám instruktorka doporučila cvik právě na zadek a vnitřní stranu stehen. Lehnout na záda, nohy na zemi. Zvednout pánev do vzduchu, stáhnout zadek a rytmicky stahovat a povolovat zadek. Čím víc budeš mít kolena u sebe, tím víc posílíš právě i vnitřní stranu stehen. Opakovat 10× po deseti cvicích. Uf, doufám že jsem to popsala srozumitelně. A to by bylo, aby to nezabralo!
Taky jsem to jeden čas řešila (stehýnka ..
), a bylo mi řečeno mj… v zimě nechodit v mini, pak se tam ten tuk víc usazuje .. Ale co je na tom pravdy nevím ..
![]()