Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mám podobný typ nohou a ještě jsem nenašla cvik, který by mě těch polštářků zbavil
Podle mě vypadáš dobře, zkus se tím nezabývat.
jeeeeeeeeeeeewa, co já bych za tvoje stehna dala
a vůbec jak vidím tvou postavu
já musím makat jak šroub, abych měla nějaký cm dole ![]()
Nevidím žádný problém=)
Stehna jsou normální, kalhoty blbě šijou a proto vám jsou přes stehna příliš upnuté…
Pipet píše:
Nevidím žádný problém=)Stehna jsou normální, kalhoty blbě šijou a proto vám jsou přes stehna příliš upnuté…
http://modnipeklo.cz/…nat-kalhoty/
Výborný článek ![]()
Mám postavu,že i když mě odsajou,tak budu mít ženské boky vždy,mám širokou pánev-to se to rodilo
. Ale ty polštáře jsou prostě navíc. Kůži prstama rozhodně k sobě nedám.
Jak tu psala jedna mamča,po 1.dítěti to bylo snad lepší než před porodem,u druhého mi zůstala právě ta stehna . Asi je fakt moc řeším,ale v sukni to vypadá blbě a na koupáku se taky cítím nesvá. Manžel mi taky pořád říká,ať to nechám,že jsem blázen apod.
Přemýšlela jsem nad změnou střihu kalhotek,nosím tanga a při takovéto postavě by to možná schovaly ty francouzské.
NiKina píše:
no a nebo jednodušší řešení - naučit se svá stehýnka milovat.
Hele, mě to nikdy nedošlo, ale jednou jsem taky ležela na lymfo na těch přístrojích a vedle to paní zapínala holčině s kejtičkama. Nebyla tlustá, byla taková akorátní, ale stehýnka měla takový kulaťoučký. A mě ti to naráz přišlo takový roztomilý, až jsem se styděla za tu myšlenku, ale přišlo mi, že si dost dobře můžu představit, že tahle stehýnka nějakej chlap k požrání miluje!!!!
A tak jsem dokončila svůj cyklus lymfy a na ideu vychrtlých stehen se vyprdla.
Když mě štvou, vezmu si vyšší podpatky a stehna jsou rázem opticky uzší…nebo se mě to tak zdá a to je důležitý.
NiKi
Mám takovou kamarádku,je o 3 cm vyšší jak já 75 kg,stehniska se zadečkem pořádný,ale vypadá to lépe než to co mám já,protože má útlý pas a hlavně pevná stehna. Já jsem po těch dětech taková roztřepaná,když popoběhnu vše se zavlní.
A co máš s těma stehnama?
Já mít takový stehna po dvou dětech,tak si pískám,vždyt je máš štíhlý!
A můžu se zeptat,kolik přes ty stehna měříš?Já necelých 49 cm ![]()
Peettrraa píše:
Hmm, tak já jsme na tom podobněA můžu Ti říct, že i když jsem vážila 57kg na 176cm, tak mi zhublo břicho boky pas, fakt enhorázně, prsa s etaky ztratily, ale stehna byla taky taková. Možná trošku menší, ale stejný typ. Ty cviky bych zkusila, já teď nemůžu, jsme těhu,a el pak se na to taky vrhnu
Jooo taky jsem měla kdysi dávno 55 kg,kolem 20-ti. Po prvním dítěti jsem to shodila na 59 a všichni mi říkali,že jsem jak zdechlina a já byla spokojená. Teď je to v těch stehnech,ale já jim prostě dám co proto.
Já ti pošlu foto mojich stehen,a pak uvidíš,že jsi na tom líp než sis myslela:-D
mahdalka píše:
A co máš s těma stehnama?Já mít takový stehna po dvou dětech,tak si pískám,vždyt je máš štíhlý!
A můžu se zeptat,kolik přes ty stehna měříš?Já necelých 49 cm
Necelých 49? No to já mám někde 10 cm nad kolenem. Před ty hrboly to dělá rovných 60-měřeno kolem dokola jedné nohy krejč.metrem. Pas 75 a boky měřeno kousek pod těma kaťatama 100cm. No a prsa jsou nezměřitelná,ta dávno spadla dolů,ale kupuju s mega vycpávkou 75-80B.
Pas jako myšleno a měřeno přes břicho?Hm,tak to já mám 84cm
Jsem typický jabko ![]()
mahdalka píše:
Pas jako myšleno a měřeno přes břicho?Hm,tak to já mám 84cmJsem typický jabko
Jojo,v tom nejužším místě. Tak to jsi potom opravdu jablíčko,u toho jsou štíhlé nožky,to ti věřím i těch 49cm. Já jsem hruška máslovka,všude teču
.
Moje sestra je taky jablíčko s echt prsama,máma je přerostlé jablko,no je už spíš kulička na šťopkách a starší ségra obrostlá hrušeň
. No proč si vlastně nakonec stěžuju,že ![]()
jpichova píše:mahdalka píše:Necelých 49? No to já mám někde 10 cm nad kolenem. Před ty hrboly to dělá rovných 60-měřeno kolem dokola jedné nohy krejč.metrem. Pas 75 a boky měřeno kousek pod těma kaťatama 100cm. No a prsa jsou nezměřitelná,ta dávno spadla dolů,ale kupuju s mega vycpávkou 75-80B.
A co máš s těma stehnama?Já mít takový stehna po dvou dětech,tak si pískám,vždyt je máš štíhlý!
A můžu se zeptat,kolik přes ty stehna měříš?Já necelých 49 cm
Ahoj, při pohledu na tvojí fotku jsem si říkala, co chce hubnout, nožky krásný…
.
Teď jsem se šla přeměřit, a jsem na to úplně stejně jako Ty. Na 176 cm cca 68 kg.
Pořád fňukám, jak jsem oplácaná, rozplizlá ( a to jsem jenom po 1 dítěti. Na Vacushape jsem chodila taky, efekt 0, peněz to stálo jako za zlatý prase
.
Teď jsem začal chodit na H.E.A.T., tak uvidíme.
Na vnitřní stranu stehen je také dobré dát si mezi kolena overball a stlačovat ho.
Hmm taky klidně pošlu foto mých stehen a v tu ránu budeš ta svoje milovat ![]()
Timura píše:jpichova píše:Ahoj, při pohledu na tvojí fotku jsem si říkala, co chce hubnout, nožky krásný…mahdalka píše:Necelých 49? No to já mám někde 10 cm nad kolenem. Před ty hrboly to dělá rovných 60-měřeno kolem dokola jedné nohy krejč.metrem. Pas 75 a boky měřeno kousek pod těma kaťatama 100cm. No a prsa jsou nezměřitelná,ta dávno spadla dolů,ale kupuju s mega vycpávkou 75-80B.
A můžu se zeptat,kolik přes ty stehna měříš?Já necelých 49 cm.
Teď jsem se šla přeměřit, a jsem na to úplně stejně jako Ty. Na 176 cm cca 68 kg.
Pořád fňukám, jak jsem oplácaná, rozplizlá ( a to jsem jenom po 1 dítěti. Na Vacushape jsem chodila taky, efekt 0, peněz to stálo jako za zlatý prase.
Teď jsem začal chodit na H.E.A.T., tak uvidíme.
Na vnitřní stranu stehen je také dobré dát si mezi kolena overball a stlačovat ho.
Příspěvek upraven 25.09.11 v 15:05