Ta nešťastná stehna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
25.9.11 11:38

Mám podobný typ nohou a ještě jsem nenašla cvik, který by mě těch polštářků zbavil :nevim: Podle mě vypadáš dobře, zkus se tím nezabývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
25.9.11 11:38

jeeeeeeeeeeeewa, co já bych za tvoje stehna dala :-) a vůbec jak vidím tvou postavu 8-o já musím makat jak šroub, abych měla nějaký cm dole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.9.11 11:40

Nevidím žádný problém=)

Stehna jsou normální, kalhoty blbě šijou a proto vám jsou přes stehna příliš upnuté…

http://modnipeklo.cz/…nat-kalhoty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.9.11 11:57
Pipet píše:
Nevidím žádný problém=)

Stehna jsou normální, kalhoty blbě šijou a proto vám jsou přes stehna příliš upnuté…

http://modnipeklo.cz/…nat-kalhoty/

Výborný článek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
25.9.11 12:08

Mám postavu,že i když mě odsajou,tak budu mít ženské boky vždy,mám širokou pánev-to se to rodilo :pankac: . Ale ty polštáře jsou prostě navíc. Kůži prstama rozhodně k sobě nedám.
Jak tu psala jedna mamča,po 1.dítěti to bylo snad lepší než před porodem,u druhého mi zůstala právě ta stehna . Asi je fakt moc řeším,ale v sukni to vypadá blbě a na koupáku se taky cítím nesvá. Manžel mi taky pořád říká,ať to nechám,že jsem blázen apod.
Přemýšlela jsem nad změnou střihu kalhotek,nosím tanga a při takovéto postavě by to možná schovaly ty francouzské.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
25.9.11 12:13
NiKina píše:
no a nebo jednodušší řešení - naučit se svá stehýnka milovat.
Hele, mě to nikdy nedošlo, ale jednou jsem taky ležela na lymfo na těch přístrojích a vedle to paní zapínala holčině s kejtičkama. Nebyla tlustá, byla taková akorátní, ale stehýnka měla takový kulaťoučký. A mě ti to naráz přišlo takový roztomilý, až jsem se styděla za tu myšlenku, ale přišlo mi, že si dost dobře můžu představit, že tahle stehýnka nějakej chlap k požrání miluje!!!!
A tak jsem dokončila svůj cyklus lymfy a na ideu vychrtlých stehen se vyprdla.
Když mě štvou, vezmu si vyšší podpatky a stehna jsou rázem opticky uzší…nebo se mě to tak zdá a to je důležitý.
NiKi :kytka:

Mám takovou kamarádku,je o 3 cm vyšší jak já 75 kg,stehniska se zadečkem pořádný,ale vypadá to lépe než to co mám já,protože má útlý pas a hlavně pevná stehna. Já jsem po těch dětech taková roztřepaná,když popoběhnu vše se zavlní.

• Citovat
  • Upravit
16557
25.9.11 12:15

A co máš s těma stehnama? :nevim: Já mít takový stehna po dvou dětech,tak si pískám,vždyt je máš štíhlý!
A můžu se zeptat,kolik přes ty stehna měříš?Já necelých 49 cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
25.9.11 12:16
Peettrraa píše:
Hmm, tak já jsme na tom podobně :-) A můžu Ti říct, že i když jsem vážila 57kg na 176cm, tak mi zhublo břicho boky pas, fakt enhorázně, prsa s etaky ztratily, ale stehna byla taky taková. Možná trošku menší, ale stejný typ. Ty cviky bych zkusila, já teď nemůžu, jsme těhu,a el pak se na to taky vrhnu :-)

Jooo taky jsem měla kdysi dávno 55 kg,kolem 20-ti. Po prvním dítěti jsem to shodila na 59 a všichni mi říkali,že jsem jak zdechlina a já byla spokojená. Teď je to v těch stehnech,ale já jim prostě dám co proto.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
25.9.11 12:21

Já ti pošlu foto mojich stehen,a pak uvidíš,že jsi na tom líp než sis myslela:-D

• Citovat
  • Upravit
jpichova
25.9.11 12:25
mahdalka píše:
A co máš s těma stehnama? :nevim: Já mít takový stehna po dvou dětech,tak si pískám,vždyt je máš štíhlý!
A můžu se zeptat,kolik přes ty stehna měříš?Já necelých 49 cm :think:

Necelých 49? No to já mám někde 10 cm nad kolenem. Před ty hrboly to dělá rovných 60-měřeno kolem dokola jedné nohy krejč.metrem. Pas 75 a boky měřeno kousek pod těma kaťatama 100cm. No a prsa jsou nezměřitelná,ta dávno spadla dolů,ale kupuju s mega vycpávkou 75-80B.

• Citovat
  • Upravit
16557
25.9.11 13:27

Pas jako myšleno a měřeno přes břicho?Hm,tak to já mám 84cm :oops: Jsem typický jabko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
25.9.11 14:36
mahdalka píše:
Pas jako myšleno a měřeno přes břicho?Hm,tak to já mám 84cm :oops: Jsem typický jabko :roll:

Jojo,v tom nejužším místě. Tak to jsi potom opravdu jablíčko,u toho jsou štíhlé nožky,to ti věřím i těch 49cm. Já jsem hruška máslovka,všude teču :mrgreen: .
Moje sestra je taky jablíčko s echt prsama,máma je přerostlé jablko,no je už spíš kulička na šťopkách a starší ségra obrostlá hrušeň :mrgreen: . No proč si vlastně nakonec stěžuju,že :oops:

• Citovat
  • Upravit
432
25.9.11 14:40
jpichova píše:
mahdalka píše:
Necelých 49? No to já mám někde 10 cm nad kolenem. Před ty hrboly to dělá rovných 60-měřeno kolem dokola jedné nohy krejč.metrem. Pas 75 a boky měřeno kousek pod těma kaťatama 100cm. No a prsa jsou nezměřitelná,ta dávno spadla dolů,ale kupuju s mega vycpávkou 75-80B.

Ahoj, při pohledu na tvojí fotku jsem si říkala, co chce hubnout, nožky krásný… :lol: .
Teď jsem se šla přeměřit, a jsem na to úplně stejně jako Ty. Na 176 cm cca 68 kg.
Pořád fňukám, jak jsem oplácaná, rozplizlá ( a to jsem jenom po 1 dítěti. Na Vacushape jsem chodila taky, efekt 0, peněz to stálo jako za zlatý prase :mrgreen: .
Teď jsem začal chodit na H.E.A.T., tak uvidíme.
Na vnitřní stranu stehen je také dobré dát si mezi kolena overball a stlačovat ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65402
25.9.11 14:44

Hmm taky klidně pošlu foto mých stehen a v tu ránu budeš ta svoje milovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
25.9.11 15:03
Timura píše:
jpichova píše:
mahdalka píše:
Ahoj, při pohledu na tvojí fotku jsem si říkala, co chce hubnout, nožky krásný… :lol: .
Teď jsem se šla přeměřit, a jsem na to úplně stejně jako Ty. Na 176 cm cca 68 kg.
Pořád fňukám, jak jsem oplácaná, rozplizlá ( a to jsem jenom po 1 dítěti. Na Vacushape jsem chodila taky, efekt 0, peněz to stálo jako za zlatý prase :mrgreen: .
Teď jsem začal chodit na H.E.A.T., tak uvidíme.
Na vnitřní stranu stehen je také dobré dát si mezi kolena overball a stlačovat ho.
:mrgreen: ono totiž na té fotce to zas tak hrozně nevypadá,dokonce jsem si říkala,že to tak hrozné není. Ale zrcadlo je nemilosrdné :zed:
Jukla jsem na net a jakou používáš velikost toho míčku,že bych to prubla.

Příspěvek upraven 25.09.11 v 15:05

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková