Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak si dej ke svačince proteinovou tyčinku, tam máš sacharidy i bílkoviny, pár dní se to nezblázní.
@Muna
Díky, ale já to nemám na snídani, tam mám normálně chleba s něčím, ale dopoledne ke svačině to ovoce s mléčným výr???
@Amy88 píše:
@Muna
Díky, ale já to nemám na snídani, tam mám normálně chleba s něčím, ale dopoledne ke svačině to ovoce s mléčným výr???
Právě na sváču je to ideální, sama je mám v jídelníčku k odpolední svačině ![]()
Ahoj dámy slečny:D
nedalo mi to a chtěla bych se s vámi podělit o svoje zkušenosti..
Předem upozorňuji, že je mi 22 a vím že každá žena je jiná a o to víc s věkem to půjde asi hůř. Potom taky ty, které mi budou psát příspěvky typu, že je to nezdravé a mělo by se hubnout 1kg za měsíc vše se vrátí jojo atd atd:D - tak ano - TO UŽ dávno VÍM!
Zhubla jsem 14kg za necelé tři měsíce, váhu si dva měsíce držím, ze 70kg nýní 55. Jak?
Věřte mi, zkoušela jsem,,zdravý,, způsob hubnutí. Respektive najet na kvalitní jídelníček, jíst pravidelně 5× denně, a SPORTOVAT min 3× týdně kardio plus posilko s hlídáním tepové frekvence. Vše s výživovým poradcem. Vydržela jsem 3 měsíce. A po třech měsících výsledek +3kg??:D bezva, takto by nešlo..už vůbec jsem nebyla spokojená, nenáviděla jsem pohled do zrcadla a nechápala jsem to.
Bylo mi řečeno mít příjem 1400kcal, - vše změřeno přístrojem plus na základě mého přirozeného metabolismu, pokud chci zdravě trvale zhubnout 1-2 kg za měsíc.
Nic, plus ještě kila navíc. Na druhou stranu musím podotknout, že se mi výrazně zlepšila fyzická kondice. COŽ vám zaručeně pomůže v hubnutí, které jsem si pak nastartovala sama. Pokud je vaše fyzička na bodu mrazu a k tomu neposilujete, tak ten redukční režim bude težší..budete unavenější.
Ráda poskytnu další info třeba na mail, podrobný postup jak na to atd., tady by to bylo na hooodně dlouhý příspěvěk:D
Všem držím palce udržit si vůli, a motivaci!!
Protože nic není důležitější, když to máme vydržet..
páá Deniska
![]()
Blbost, žádný preparáty nefungujou, to už je taky ozkoušeno:D ![]()
@dancer Tak povídej, jak se ti podařilo takhle zhubnout? Můžeš klidně zkráceně.
500kcal denně, v 5 porcích.
jednou za týden jsem půst, na vodě - nebo mojí tzv,,nabíječku,,:D - voda s citrónem, cayen pepř, skořice a kanadský syrup. Vše podporuje hubnutí plus reguluje trávení. Takže vlastně takový hubnoucí preparát, který vám po ránu nastartuje metabolismus.
Denně 3 litry vody, při menzes 4l.
POHYB. A to nejlépe každý den min hodinku a ještě lépe - ráno či dopoledne, aby to nahodilo metabolismus na celý den. Kardio- běh, kolo, plavání, zumba, + posilování. Bez toho to bohužel nejde. A důležité!! STŘÍDAT. Tělo je mrcha a časem si zvykne na jednotvárnost a nemá to pak takový výsledek. - střídat kardio, intenzitu, délku, atd..základ je, nechat naše tělíčka hádat.
po cvičení - BÍLKOVINA! Je nutná k renegeraci svalů. Já si dala vždy 150ml mléka = a to i proto, že ke spalování tuku prostě potřebujeme vápník. Takže kdo může, každý den aspoň hrnek. Nepiji odtučněné - je to jen obarvená voda bez živin, klidně si dejte polotučné.
zelený čaj ( joo ten všichni známe)
jídelníček - bílkoviny ( vejce, kuřecí krůtí šunka, jogurty, sýry, cottage mléko, a super proteinová věcička, lepší než maso vejce mléko, je QUINOA, ta je ale i kaloričtější)
ovoce - pouze ráno, třeba před cvičením
a samozřejmně zeleninka a salátky
jestli se dá vynechat cvičení a zhubnout? určitě jo. Ale pomaleji a ne z tuku a na konci člověkvypadá hrozně. Takže ten pohyb mě hodně udržuje, a díky tomu že mi drží svaly, nejsem ani moc unavená, ani při 500 kcal denně, metabolismus prostě pracuje, a i díky tomu že jíme 5× denně.
Takže takhle jsem zhubla já. Dřina jako pr**e.
Ale stálo to za to.
A zatím mi váha drží, ikdyž mám kalorický příjem 1500-1600 kcal denně se sportem, nebyl žádný jojo..a doufam že ani nebude:D říkám, je mi 22 a na ten pohyb čas mám, chápu že někdo kdo ten čas nemá, tak to má složitější, vím jak těžce hubla mamka s malym na mateřský:(
@dancer No počkej, nahoře píšeš, že jsi zdravým jídelníčkem a pohybem nezhubla a ted co to tak čtu, tak vlastně zdravě jíš a hýbeš se. Sorry za osočení za nabízení preparátů, já jak někdo napíše že má zaručený recept na rychlé hubnutí a napíše že to prozradí do mailu, tak to většinou bývá nabídka nějakého preparátu. Jinak já hubnout nepotřebuju, ale mám ráda zdravou (rozumnou) stravu (jo, někdy i hřeším) a mám ráda sport. Každopádně gratuluji k úbytku a k píli, kterou jsi do toho vložila ![]()
@dancer co si dáváš po sportu? Kus ovoce a pak po jaké době normální jídlo?
Jo ale taky jsem psala, že jsem předtím byla na 1400 kcal, to co mi doporučil poradce, a to vůbec nic no..jojo těžší to mají ti co sportu neholdujou:)
Po sportu si nedávam ovoce. Ale protein. bílkovinu. tak 20 min po. to mléko nejlépe. A něco výživnějšího po hod. a půl od sportu
@dancer Ty poradce bych všechny nakopala. Kolegyně byla u poradkyně, ta jí vnutila nějaké preparáty, dala nehorázný jídelníček a vycucala z kolegyně asi 1800 kč. Taky si myslím, že je docela důležité poslouchat svoje tělo. Kam chodíš cvičit? Koukala jsem, že jsi z Prahy.
@dancer No kdybych si dala po sportu mléko a pak jídlo až za hodinu a půl, tak umřu hlady. Já mám po cvičení vždycky hroznej hlad..
Já nevěřila žádným dietám, chtěla jsem s rozumem hubnout zdravě, tak jsem zvolila poradce - jenže fakt je, že každá jsme jiná a na mě to prostě nezabralo ještě jsem přibrala a byla pěkně znechucená.
Tak jsem si dala 500 kcal denně s denní hladovkou a sportem..a ono hele, šlo to.
jsem z Prahy, kde jsem chodila do bbc, ale momentálně jsem na rok v anglii takže tady:)