Redukční dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
16.5.13 20:22

Jo taky jsem měla hlad, jak říkáš, děsnej po cviku..ale pak si tělo zvykne a třeba ted se po tom mléku cítim sytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.13 20:24

@dancer Není 500 kcal málo? Napíšeš mi třeba příklad tvého jídelníčku? já chodím do menšího fitka, bbc je na mě moc velké a vadí mi, jak každý čučí. V anglii je hezky, až jsem z toho chytla chut na octové chipsy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.13 20:27

Já nemám ráda pocit hladu, takže si po tom cvičení dám něco malého a pak cca za tu hodku, hodku a půl větší jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.5.13 20:31

Jasně že je to málo:D je to jenom trochu energie aby si měla sílu cvičit, a zbytek energie který tělo potřebuje, si bere ze zásob, což chci:) není to hladovka jako taková - při tý si bere energii nejprve ze svalů, tuk až hoodně později, proto člověk je unavenej má zpomalený metabolismus atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.5.13 20:32

Myslela jsem typickou hladovku bez sportu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.5.13 20:32

Ty si přirozeně štíhlá?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.13 20:33

Já si jídlo vůbec nemůžu odříct, to radši budu cvičit 2× tolik :D Tak hubnutí zdar, já mažu do sprchy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.13 20:34

Jojo, jsem přirozeně štíhlá. Jen mám povolené svaly, tak proto sport. Máme štíhlost v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.15 00:04

Pomoooc

Holky, prosím Vás držím dietu 5000kj skoro měsíc a jedno ubohé kilo dolů. Mám z toho depku! Cvičila jsem 10 dni Jillian a teď jsem si koupila eliptical a posledních 5 dní jezdím na něm. Ale tak nějak ztrácím vůli, když nevidím výsledky. Denně jezdím půl hoďky, hrozně mě to baví - jen kdyby byly i výsledky!!! Dostaví se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková