Bílá blond

488
3.10.11 09:02

Bílá blond

Před porodem jsem si hlavu barvila Paletkem a měla jsem vždycky barvu vlasů takovou, jaká byla na obrázku. Od porodu mám ale pořád vlasy po barvení nažloutlé. Měla jsem i bílý melír, ale postupně zežloutl. Vím, že jsou šampony, které udržují vlasy bělejší, ale nerada je používám. Čím si barvíte hlavu vy, aby to nebyla žlutá, ale bílá blond?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
432
3.10.11 09:10

Používám právě šampony blond vlasy od kadeřnice a vlasy nežloutnou. Jakmile bych párkát použila obyč. šampon z drogerie, tak mi vlasy hnusně zažloutnou. Jo a na barvu chodím ke kadeřnici, po těhotenství a kojení vůbec nebylo možné chytit „bílý“ odstín. Pořád mi to chytalo do žlutooranžova ( prostě hnusně ), jak jsem měla rozházené hormony. Po roce a půl už je to O.K. Zkus to vydržet, než se vyrovnají hormony, pak se to vrátí zase k normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
3.10.11 09:19

taky jsem se dřív barvila barvama z obchodu, taky palete uplně tou nejsvětlejší A10 nebo jaký to má označení a taky tou XXL BLOND, už si to ani moc nepamatuji…myslím, že ale, že to taky nebylo uplně bez žlutýho nádechu… Hlavně se mi po jednom barvení takhle doma spálila totálně hlava, měla sem ji samej puchýř…a barvu sem měla na hlavě asi jen 10 min..to byl šok… a od té doby jedině u kadeřnice.. tam ti ji taky hlavně namíchají přesně jak chceš, takže žádná žlutá záře :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
3.10.11 09:21

Já si nechávám odrosty barvit u kadeřnice a doma si na to dám přeliv od Palette stříbrný/310/ a nežloutne.Když si nechám udělat přeliv od kadeřnice,tak nevydrží a po druhém umytí mizí…

• Citovat
  • Upravit
41882
3.10.11 09:34

Tak já jsem odbarvená a vlásky mám bílé…a předtím, když jsem hlavu jen barvila, jsem na šampon Silver od Loreal Pro nedala dopustit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50141
3.10.11 10:51

Kdysi jsem se barvila barvou Palette A10, C10. Několik let již chodím na barvu do kadeřnictví, tam mi to barvi Wellou. V těhotenství mi ty odrostly šly do zrzava, tak jsem vypadala jak tříbarevná a nakonec jsem si na to nechala dát sv.hnědou barvu. Ted chci někam zajít a nechat si udělat melíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
3.10.11 11:29
lyrica píše:
Tak já jsem odbarvená a vlásky mám bílé…a předtím, když jsem hlavu jen barvila, jsem na šampon Silver od Loreal Pro nedala dopustit..

Jaký je rozdíl mezi barvením a odbarvením? Chodíš ke kadeřnici nebo si to odbarvuješ doma sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.10.11 11:34

Odbravuje se peroxidem..Barva je prostě jen barva…Odbarvení jde až do běla, záleží na tom, jak dlouho si ten peroxid na hlavě necháš..
Jinak mě dělá vlasy kamarádka-je kadeřnice, ale doma bych to sama určo nezkoušela, já se navíc ještě na černo podbarvuju, takže bych to nezvládla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
3.10.11 11:37

Díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.10.11 11:39
amanda1979 píše:
Díky za radu :)

Nemáš zač :wink: Jen po tom odbarvování je důležitý používat kvalitní šampony a kondicionery, vysušuje to vlásky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.10.11 14:22
:)

Příspěvek upraven 11.12.11 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
3.10.11 14:51

Já to tak právě chci a mám 34 tak na mě se to ztratí :lol:

• Citovat
  • Upravit
41882
3.10.11 16:27

Silver je potřeba opravdu hodně smejt, ale hlavně to tam nesmíš mít až takovou dobu, co píšou na obalu, držela jsem se tohohle postupu-od kadeřnice a vlasy jsem nikdy šedivé neměla, to bych ho nechválila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.10.11 20:53
:)

Příspěvek upraven 11.12.11 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.10.11 21:00

Zuzu tak to mám asi jiný vlasy, Silverem jsem se myla alespoň jednou týdně cca 2 roky… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková