Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak pro mě je naprostý základ na zimu na sportování kvalitní softshellová bunda ![]()
to jsem chtěla taky napsat! ,,Softšelka,, je fakt nejlepší. Bosím jí i na snowboard. Je lehká a plní funkci tlustých bund. Já mám třeba z Alpine Pro, stála 2800,– musíš koukat na vodní sloupec atd.
Mám dvě bundy Nordblanc a jednu Mammut, ale já mám softshellky fakt moc ráda,myslím že stačí určitě jen 1
. Nosím je v zimě i na podzim a na jaře a je mi v nich pokaždé tak akorát
A pod ně samozřejmě na sport nějaké to funkční prádlo…
Tcháni už moc let používají na běžky jedině oblečení značky Craft a jsou max.spokojeni. Letos jsem koupila softshellku bundu Didriksons1913 pro malou a je super.
Já teda nevím, jak vy, ale já bych se v softshellce na bezkach upekla. Vzdycky to na bezkach resim vrstvenim obleceni, aby mi to bralo pot.. takze urcite kvalitni termopradlo… a kdyz je chladno tak nahoru davam nejakou windstopperovou bundu. Kdyz je hezky, tak treba jen fleecovou mikinu. A dolu nepromokave kalhoty a pod ne zase termopradlo.
No já sem strašná zmrzlina, takže mě ta softshellka asi neuškodí
.. Ale je fakt, že to dobrý termoprádlo je taky potřeba. Měla bych si k tomu určitě taky nějaký koupit. Už sem vyšla ze cviku, to budu hnedka mokrá jak myš ![]()
Souhlasím softshellová bunda je základ, opravdu neprofoukne a zároveň se v ní bude dobře hýbat.
Na běžky nosím cyklobundu ( něco takového - http://www.e-cyklo.cz/…tu-3273.html ) Softshellová bunda je fajn, pokud jedeš jen tak pohodičku, aby ses nezapotila, nezadýchala. Zimní cyklobundy lépe odvětrávají, jsou tenčí, ale zároveň tedy drží méně tepla ( ale to se dá podle teploty dohnat funkčním prádlem ). V softshellce jsem jela na běžkách 1×, bylo asi -15 a mlha a i tak m bylo dost horko.
Včera už jsem si objednala bundu. Nakonec sem se rozhodla pro tu od rogelli. Mám ji někde ve starším příspěvku. Je tam přímo odkaz. Tak doufám, že nebudu litovat. A budu s ní spokojená. Už se na ni těšíííííím ![]()
Jsi s tou softstellovou bundou spokojena? Ja si na ni taky delam zalusk. Ma nejakou membranu nebo neco takovho?
a tu podprsenku sis někde kupovala bez zkoušení nebo kde se to dá sehnat, zrovna nemůžu nic sehnat kvalitního a co jsme měla přes internet, mi byla malá:-(
a na kolik vyšla? jestli se ještě můžu zeptat, já právě potřebuju na tenis a Bosu, po dvou letech kojení už to není pevnost co bývala
![]()
AHoj maminky
Letos se konečně chystáme s manželem po několika letech na běžky. Jenže problém je v tom, že co se týče oblečení, sem naprosto bez vybavení
Budu si muset shánět hlavně nějakou bundu a kalhoty. Nemohla byste mi některá poradit, s čím máte dobrou zkušenost. Taky hledám na netu, ale názor dalšího člověka, co s tím má zkušenost, vždycky pomůže