I maminky sportují

Raduška_7
30.9.11 15:08

I maminky sportují

AHoj maminky :) Letos se konečně chystáme s manželem po několika letech na běžky. Jenže problém je v tom, že co se týče oblečení, sem naprosto bez vybavení :D Budu si muset shánět hlavně nějakou bundu a kalhoty. Nemohla byste mi některá poradit, s čím máte dobrou zkušenost. Taky hledám na netu, ale názor dalšího člověka, co s tím má zkušenost, vždycky pomůže :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
30.9.11 15:26

Tak pro mě je naprostý základ na zimu na sportování kvalitní softshellová bunda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduška_7
30.9.11 15:29

To máš pravdu, taky by se mi nějaká šikla :D A jakou máš?

• Citovat
  • Upravit
16939
30.9.11 15:38

to jsem chtěla taky napsat! ,,Softšelka,, je fakt nejlepší. Bosím jí i na snowboard. Je lehká a plní funkci tlustých bund. Já mám třeba z Alpine Pro, stála 2800,– musíš koukat na vodní sloupec atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.9.11 15:39

Mám dvě bundy Nordblanc a jednu Mammut, ale já mám softshellky fakt moc ráda,myslím že stačí určitě jen 1 :-) . Nosím je v zimě i na podzim a na jaře a je mi v nich pokaždé tak akorát :lol: A pod ně samozřejmě na sport nějaké to funkční prádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
30.9.11 15:39

Tcháni už moc let používají na běžky jedině oblečení značky Craft a jsou max.spokojeni. Letos jsem koupila softshellku bundu Didriksons1913 pro malou a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.9.11 15:50

Já teda nevím, jak vy, ale já bych se v softshellce na bezkach upekla. Vzdycky to na bezkach resim vrstvenim obleceni, aby mi to bralo pot.. takze urcite kvalitni termopradlo… a kdyz je chladno tak nahoru davam nejakou windstopperovou bundu. Kdyz je hezky, tak treba jen fleecovou mikinu. A dolu nepromokave kalhoty a pod ne zase termopradlo.

• Citovat
  • Upravit
Raduška_7
30.9.11 15:53

No já sem strašná zmrzlina, takže mě ta softshellka asi neuškodí :D .. Ale je fakt, že to dobrý termoprádlo je taky potřeba. Měla bych si k tomu určitě taky nějaký koupit. Už sem vyšla ze cviku, to budu hnedka mokrá jak myš :D

• Citovat
  • Upravit
60
4.10.11 21:03

Souhlasím softshellová bunda je základ, opravdu neprofoukne a zároveň se v ní bude dobře hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
4.10.11 21:38

Na běžky nosím cyklobundu ( něco takového - http://www.e-cyklo.cz/…tu-3273.html ) Softshellová bunda je fajn, pokud jedeš jen tak pohodičku, aby ses nezapotila, nezadýchala. Zimní cyklobundy lépe odvětrávají, jsou tenčí, ale zároveň tedy drží méně tepla ( ale to se dá podle teploty dohnat funkčním prádlem ). V softshellce jsem jela na běžkách 1×, bylo asi -15 a mlha a i tak m bylo dost horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduška_7
5.10.11 16:42

Včera už jsem si objednala bundu. Nakonec sem se rozhodla pro tu od rogelli. Mám ji někde ve starším příspěvku. Je tam přímo odkaz. Tak doufám, že nebudu litovat. A budu s ní spokojená. Už se na ni těšíííííím :D

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
31.10.11 17:07

Jsi s tou softstellovou bundou spokojena? Ja si na ni taky delam zalusk. Ma nejakou membranu nebo neco takovho?

• Citovat
  • Upravit
2041
18.5.12 10:10

a tu podprsenku sis někde kupovala bez zkoušení nebo kde se to dá sehnat, zrovna nemůžu nic sehnat kvalitního a co jsme měla přes internet, mi byla malá:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
18.5.12 10:36

a na kolik vyšla? jestli se ještě můžu zeptat, já právě potřebuju na tenis a Bosu, po dvou letech kojení už to není pevnost co bývala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková