Jaké má ceny Libor Šula?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sára_S
17.3.13 16:46

Libor Šula

Chodím do Salonu Libor Šula už více jak dva roky. K Liborovi se opravdu dostat lehce nedá, ale ať tam jdete ke komukoliv ( já chodím nejvíce ke Kačence Vanišové), je to vždy perfektní. 1250,– barva ( chodím každých 5 týdnů na odrosty) a střih - ozdravné konečky, patka…) cca 550,–.. Pokud nechávám občas natáčet, nebo žehlit, je to spíš na té kadeřnici, jak si to napočítá. Pokud chodím už dlouho k té samé, neřeší to. Když jsem tam šla poprvé, vysvětlila jsem recepční ( do telefonu), že mám dlouhé vlasy, budu chtít poradit s barvou i střihem a že chci "elegantní business účes) - to oni pak hned vědí, kdo je na to dobrý. Pokud jsem objednávala dceru s velmi dlouhýma vlasama na barvu a melír, taky jsem se zeptala, kdo je na to nejlepší. Jen pozor, nedá se platit kartou. Ceny jinak ochotně po telefonu při objednání sdělují.

• Citovat
  • Upravit
1
13.8.14 09:18

Do salonu Libor Šula jsem šla proto, že už jsem nevěděla, kam jít. Všichni kadeřníci mi vlasy prostříhávali a vytvářeli velice nevzhledené a prořídlé kreace, i přesto, že jsem vždy apelovala, že chci tupý střih a sjednocovat do mikáda. Zkoušela jsem centrum i necentrum, slavná i neslavná místa. Už jsem byla doslova zoufalá. Poprvé mne stříhala Linda. Účes nebyl špatný, ovšem Linda mi nesedla. Já jsem měla dřívě dlouhé vlasy a prostříháváním a nekontrolovanými šmiky kadeřníků jsem se dostala lehce pod uši. Neměla pro mé obavy z nových kadeřníků pochopení a byla dost odměřená. Vyměnila jsem ji za Zuzku, která mi dělala i první melír. Po provedení melíru se mě zeptala, zda změnu vidím. Ptala se zřejmě proto, že melír vidět nebyl ani jejíma očima. Zaplatila jsem tudíž 3000Kč za neviditelný melír. Ovšem účes se jí povedl, byla jsem opravdu velmi spokojená a tak jsem nad melírem mávla rukou. Šla jsem k ní po 3 měsících znovu. Tentokráte pouze na střih, a šla jsem na jisto. To byla chyba. Zcela totálně ujela a ze zdravotního sestřihu a zachování původního střihu, o který jsem specificky požádala, mi vytvořila neuvěřitelné zuby. Vlasy mi u hlavy tak brutálně prostříhala, že jsem druhý den měla slzy na krajíčku. Z tupého mikáda byly neforemné cáry vlasů bez ladu a skladu. Nejdříve jsem hned druhý den zažádala o opravu, ale došlo mi, že pro zarovnání by mi musela vzít dalších 5 cm, takže skoro na kluka. Okamžitě jsem se tedy vypravila do salónu, podala reklamaci a zažádala o navrácení peněz. Personál na recepci se choval neprofesionálně. Že prý „ať si dojdu za Liborem nahoru“. Trvala jsem na tom, aby on sešel dolů. Což udělal a hezky se představil. K mé reklamaci a stížnosti však zprvu zaujímal velice obranné stanovisko a tvrdil, že nemůže situaci posoudit, že to jedině v přítomnosti kadeřnice Zuzany. Já jsem však trvala na svém a myslím, že z jeho pohledu se dalo vyčíst, že, ač nechtěl, musel uznat, že vlasy vypadají opravdu hrozně. Pod tíhou mých argumentů a zřejmě také pod tíhou toho, co na mně viděl, nakonec k reklamaci a vrácení peněz přistoupil. Chtělo to asertivní setrvačnost, ale v rozhořčení, v jakém jsem byla, to ze mě šlo samo. Bohužel vrácených 950Kč za opravdu děsivý střih mi zpátky mé zdravě vypadající vlasy nevrátí, takže musím opět čekat několik měsíců a doufat, že se někdy najde rozumný a hlavně profesionální kadeřník, který bude vědět, co s vlasy. Jen ještě podotknu, že v salónu Libor Šula, který se prohlašuje za nejlepšího kadeřníka v ČR, bych očekávala, že kadeřníci budou schopni poradit, doporučit a pomoci k luxusnímu vzhledu. Otázku „Co byste chtěla?“ bych rozhodně nedávala na první místo. Profesionální kadeřník se podívá a tvoří. Dohoda je nutná, ale nechápu, proč bych měla dokola vysvětlovat, že na mé vlasy jsou prostřihy nevhodné. Pravdou je, že Libor Šula sám pak řekl, že mám vlasy jako jeho sestra a u takových jde o milimetry. Asi mu došlo, jak by vypadala jeho sestra v účesu, který jsem si od nich přinesla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
13.8.14 09:37

Chudak budouci kadernik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.8.14 10:43

Chodím tam léta k Lindě. Ostříhala mi jeden z mých 3 nejhezčích sestřihů v životě. Teď počítám, že už to bude 10 let! Přesto někdy spokojená nejsem, ale nějak to moc neřeším… Třeba když chci měnit účes - nechat si vlasy trochu dorůst - to se mi pak střih od ní nelíbil. Chodím tam občas i k někomu jinému, spokojená jsem byla s Klárkou. Linda je zvláštní povaha - když jsem k ní poslala kamarádky, dokonce se pohádaly. Já ale její povahu miluji. Když k ní jde člověk párkrát za sebou a už se známe, připadám si u ní jako u nejlepší kamarádky. I když je pravda, že poslední dobou je ještě o trochu odměřenějším. Mám pocit, že možná nemůže otěhotnět, ale to bych jen hádala. Nechci se ptát.

Jinak musím říct, že Linda dělá perfektní melír (nejlepší z těch ostatních kadeřnic, u kterých jsem byla). Ano, je málo viditelný - nenápadné proužky, ale vždy mi po melíru lidé vlasy chválí. Nevypadám jak od kolotoče - jako z většiny českých kadeřnictví. A melír ještě trochu vyšisuje. Minulý rok tu byla diskuse - podle čeho se poznají Češky v zahraničí. A jeden z nejčastějších postřehů byl, že podle výrazných melírů. :P Takže milovnice výrazných kontrastů mohou hodně ušetřit, takové jim udělá každé „holičství“ na nároží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.8.14 10:45
@Eemii píše:
Chudak budouci kadernik :roll:

Taky čučim 8o I když je mi jasný, že za ty pálky může někdo očekávat i čtení myšlenek…ale tyhle starosti na mou hlavu (téměř plešatou :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27664
13.8.14 11:12

Tak tam nechoď když se ti tam nelíbí, a vlasy ti dorostou takže žádná tragédie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.11.14 16:28

@Soniss ahoj, oproti ostatním tě chápu :-) Já zase už nikam, než k Šulovi, nechci. Kdekoli jsem byla jinde, tak byl melír katastrofa. i když, po těch skoro 8 letech, musím přiznat, že se lehce zhoršili. Teď chodím k Daniele, jako na začátku, je senior a dobrý. Ale už to není, co to bývalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.4.16 14:36

Obnovuji diskuzi na téma kadeřnický salon Libor Šula. Kterého z kadeřníků, kadeřnic byste doporučily? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.9.18 15:19

Obnovuji, poradíte někoho, nejlepšího, buď v přímo v Praze, nebo v Plzni na střih ? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.9.18 17:16

Ahoj, zkus tento dotaz dát přímo do skupinky z daného města. Z Prahy je tato velká skupina skupina a plzeňskou skupinu moderuje @Mar__tanka1983, věřím, že zkušeností s kadeřníky a kadeřnicemi se dozvíš hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková