Hledám kamarádku na cvičení - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
11.2.17 10:30
@Irinka0210 píše:
@Či bi Klidně, budu ráda, nemůžu se sama dokopat…a tak moc bych potřebovala něco dát dolu

Právě, mám to stejný…chuť je…inspirace take, ale dokopat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
31.3.17 07:08

Ahoj, pojdte se mnou nikdo na cviceni tady na Maji do detskeho centra??? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
31.3.17 07:10

Ahoj, pojdte se mnou nikdo na cviceni tady na Maji do detskeho centra??? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
31.3.17 07:10
@Či bi píše:
Ahoj, pojdte se mnou nikdo na cviceni tady na Maji do detskeho centra??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne nikdo…nekdo.. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.5.22 16:53

Hledám kamarádku na cvičení

Ahoj přibrala jsem 10kg chodila jsem cvičit a nic moc. Hledám kamarádku na cvičení, která se ráda připojí a můžem spolu někam i zajít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.6.22 11:44
@hanuless píše:
Ahoj, hledám kamarádku z Českých Budějovic, která potřebuje dát dolů nějaké to kilčo jako já a chodila by se mnou cvičit :-D.Hanka.

Ahoj Hani také hledám kamarádku. Jsem z Českých budějovic. Potřebuji dát 8 kg dolů. Ráda jezdím na in linech ale neumím brzdit ráda se k tobě přidám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.9.22 15:10

Přidávám se

Zdravím taky hledám kamaradku na cvičení samotný se mi moc nechce není tu nějaká která by se ráda zapojila praha a okolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.2.23 09:04

Cvičení České Budějovice

Ahoj opravdu se tu nenajde holka, kamarádka z Českých Budějovic která by chodila se mnou cvičit? A také na kávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková