Povislé tváře 35let

1755
30.10.11 21:00

povislé tváře 35let

dobrý večer maminky :-)
dnes jsem se zděsila své tváře na fotkách :think: nějak mi najednou zestárl obličej, prostě koutky úst mám dolů a lícní kosti trochu povadlé :-( , asi jsem neměla dlouho čas se na sebe takhle koukat, no a ted jsem z toho trochu v šoku, já vím, že se asi zabývám kravinama, ale teda je mi 35 a jak budu tedy vypadat v 50 :roll: děláte některá obličejovou gymnastiku a myslíte si, že stres tomu napomohl: asi se musím zase začít více smát a relaxovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.10.11 21:12

hele oblicejova depka me chytla taky :) a jsem mladsi, no mam tri deti, takze relaxace moc neni, ja se rozhodla, ze az pujdu do prace, skocim si na botox, vydrzi to pul roku a vyjde to cenove stejne, jako se matlat kazdy den kremem. nejde mi tak o okoli jako o spokojenost sama se sebou, nejsem zadna Barbie, ale nechci vypadat desne

• Citovat
  • Upravit
1755
30.10.11 21:16
Anonymní píše:
hele oblicejova depka me chytla taky :) a jsem mladsi, no mam tri deti, takze relaxace moc neni, ja se rozhodla, ze az pujdu do prace, skocim si na botox, vydrzi to pul roku a vyjde to cenove stejne, jako se matlat kazdy den kremem. nejde mi tak o okoli jako o spokojenost sama se sebou, nejsem zadna Barbie, ale nechci vypadat desne

no ale já mám z botoxu strach, ale kdyby to bylo fakt horší a horší, taky bych asi šla, dnes začínám cvičit pusu :-D vypadá to před zrcadlem úžasně opravdu :jazyk: asi tak nějak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
30.10.11 21:47

A neni to treba jen tou fotkou ? :lol:
Ja vypadam na fotkach taky strasne, zrovna min.tyden jsem se fotila na obcanku :roll: . Kdysi mi i jedna fotografka rekla, ze mam „hezkej ksichtik, ale tvarit do fotaku se teda neumim“. I tenhle fotograf delal tri pokusy :mrgreen: . Proste hruza, vypadam tam jak baset. A jinak si prijdu jako cupr holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.10.11 22:14
nakukovatelka píše:
Ja vypadam na fotkach taky strasne, zrovna min.tyden jsem se fotila na obcanku :roll: . Kdysi mi i jedna fotografka rekla, ze mam „hezkej ksichtik, ale tvarit do fotaku se teda neumim“. I tenhle fotograf delal tri pokusy :mrgreen: . Proste hruza, vypadam tam jak baset. A jinak si prijdu jako cupr holka :lol:

Fotka, kde vypadáš jako baset musí být skvělááá :potlesk: :potlesk: :potlesk:

A jinak, mně je 27, chlapa mám o deset let staršího a taky si připadám nějaká stará. To bude asi tím, že jsem si brzy pořídila děti, tak jsem rychleji dozrála, a pak budu hodně pomalu stárnout :lol: :lol: :lol:
(něčím se uklidňovat musím, že… :oops: :roll: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
30.10.11 22:15
nakukovatelka píše:
Ja vypadam na fotkach taky strasne, zrovna min.tyden jsem se fotila na obcanku :roll: . Kdysi mi i jedna fotografka rekla, ze mam „hezkej ksichtik, ale tvarit do fotaku se teda neumim“. I tenhle fotograf delal tri pokusy :mrgreen: . Proste hruza, vypadam tam jak baset. A jinak si prijdu jako cupr holka :lol:

bohužel tak fotkou to nebude, protože jsem se doted strašně ráda fotila, byla jsem hoodně fotogenická :lol: už je to asi pryč :-( ale teda ten baset mě rozesmál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
30.10.11 23:03

Devonie.....a nezhubla jsi náhodou----já když trochu zhubnu-jako první se mi to projeví v obličeji :-? jsem taková propadlá a všichni mi tvrdí, že mi to nesluší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
31.10.11 07:15
Ditta77 píše:
Devonie.....a nezhubla jsi náhodou----já když trochu zhubnu-jako první se mi to projeví v obličeji :-? jsem taková propadlá a všichni mi tvrdí, že mi to nesluší :think: [/cit
no od porodu samozřejmě dosti zhubla, možná, že se to takhle s věkem podepsalo :-( ale opravdu začínám jíst zdravě a víc se smát :-) týýý jo tak poprvé cítím to co sem myslele, že nikdy nebudu takhle prožívat, že prostě začínám stárnout :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna333
10.12.11 17:09

gymnastika obličeje

ahoj,
gymnastika obličeje určitě pomáhá, ale člověk o tom musí být přesvědčen a nejdůležitější je vytrvalost, protože určitě neuvidíš výsledky po 2 měsících ani po půl roce, ale přijde den, kdy poznáš, že to funguje a to pozitivně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo