Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
dobrý večer maminky ![]()
dnes jsem se zděsila své tváře na fotkách
nějak mi najednou zestárl obličej, prostě koutky úst mám dolů a lícní kosti trochu povadlé
, asi jsem neměla dlouho čas se na sebe takhle koukat, no a ted jsem z toho trochu v šoku, já vím, že se asi zabývám kravinama, ale teda je mi 35 a jak budu tedy vypadat v 50
děláte některá obličejovou gymnastiku a myslíte si, že stres tomu napomohl: asi se musím zase začít více smát a relaxovat ![]()
hele oblicejova depka me chytla taky
a jsem mladsi, no mam tri deti, takze relaxace moc neni, ja se rozhodla, ze az pujdu do prace, skocim si na botox, vydrzi to pul roku a vyjde to cenove stejne, jako se matlat kazdy den kremem. nejde mi tak o okoli jako o spokojenost sama se sebou, nejsem zadna Barbie, ale nechci vypadat desne
Anonymní píše:
hele oblicejova depka me chytla takya jsem mladsi, no mam tri deti, takze relaxace moc neni, ja se rozhodla, ze az pujdu do prace, skocim si na botox, vydrzi to pul roku a vyjde to cenove stejne, jako se matlat kazdy den kremem. nejde mi tak o okoli jako o spokojenost sama se sebou, nejsem zadna Barbie, ale nechci vypadat desne
no ale já mám z botoxu strach, ale kdyby to bylo fakt horší a horší, taky bych asi šla, dnes začínám cvičit pusu
vypadá to před zrcadlem úžasně opravdu
asi tak nějak ![]()
A neni to treba jen tou fotkou ? ![]()
Ja vypadam na fotkach taky strasne, zrovna min.tyden jsem se fotila na obcanku
. Kdysi mi i jedna fotografka rekla, ze mam „hezkej ksichtik, ale tvarit do fotaku se teda neumim“. I tenhle fotograf delal tri pokusy
. Proste hruza, vypadam tam jak baset. A jinak si prijdu jako cupr holka ![]()
nakukovatelka píše:
A neni to treba jen tou fotkou ?
Ja vypadam na fotkach taky strasne, zrovna min.tyden jsem se fotila na obcanku. Kdysi mi i jedna fotografka rekla, ze mam „hezkej ksichtik, ale tvarit do fotaku se teda neumim“. I tenhle fotograf delal tri pokusy
. Proste hruza, vypadam tam jak baset. A jinak si prijdu jako cupr holka
Fotka, kde vypadáš jako baset musí být skvělááá
![]()
A jinak, mně je 27, chlapa mám o deset let staršího a taky si připadám nějaká stará. To bude asi tím, že jsem si brzy pořídila děti, tak jsem rychleji dozrála, a pak budu hodně pomalu stárnout
![]()
(něčím se uklidňovat musím, že…
)
nakukovatelka píše:
A neni to treba jen tou fotkou ?
Ja vypadam na fotkach taky strasne, zrovna min.tyden jsem se fotila na obcanku. Kdysi mi i jedna fotografka rekla, ze mam „hezkej ksichtik, ale tvarit do fotaku se teda neumim“. I tenhle fotograf delal tri pokusy
. Proste hruza, vypadam tam jak baset. A jinak si prijdu jako cupr holka
bohužel tak fotkou to nebude, protože jsem se doted strašně ráda fotila, byla jsem hoodně fotogenická
už je to asi pryč
ale teda ten baset mě rozesmál ![]()
Devonie.....a nezhubla jsi náhodou----já když trochu zhubnu-jako první se mi to projeví v obličeji
jsem taková propadlá a všichni mi tvrdí, že mi to nesluší ![]()
Ditta77 píše:
Devonie.....a nezhubla jsi náhodou----já když trochu zhubnu-jako první se mi to projeví v obličejijsem taková propadlá a všichni mi tvrdí, že mi to nesluší
[/cit
no od porodu samozřejmě dosti zhubla, možná, že se to takhle s věkem podepsaloale opravdu začínám jíst zdravě a víc se smát
týýý jo tak poprvé cítím to co sem myslele, že nikdy nebudu takhle prožívat, že prostě začínám stárnout
ahoj,
gymnastika obličeje určitě pomáhá, ale člověk o tom musí být přesvědčen a nejdůležitější je vytrvalost, protože určitě neuvidíš výsledky po 2 měsících ani po půl roce, ale přijde den, kdy poznáš, že to funguje a to pozitivně.