Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
K vašemu příjmení se mí líbí Ema.
Doma máme Báru. Nejčastěji ji říkáme Barborka, Barunka nebo Bára. Sama se oslovuje jako Barborka nebo Barunka. Mě se líbí i základní tvar Barbora. Nepoužíváme Barča, to se mi nelíbí.
Bára
jestli někdy budeme mít druhou holčičku dostane toto jméno.
Mě se teda líbí i ta Sofie. Já kdybych měla 2 holčičky, tak dám Barbora a Sofie.Asi máme podobný vkus ![]()
Mame Barborku a Baro a Barco ji nerikame. Rikame ji Baru, Barunko, Barusko, Bramborko.
Mame k tomu docela dlouhe prijmeni a zvlada to. Ve skolce je jedina, ale v okoli jich je dost. Dala bych ho i znovu.
Pokud Emmu, tak alespon a dvema mm
@Anonymní píše:
A co řikáte na Sofii nebo jaké jméno by se vám k příjmení hodilo třeba? ne extra modernu a zas né asi uplne klasiku(Petra, Monika, Jana)
Asi Renata…nemam moc rada jmena co jsou v kurzu a malou Renatku neznam jedinou…
@Anonymní píše:
A co řikáte na Sofii nebo jaké jméno by se vám k příjmení hodilo třeba? ne extra modernu a zas né asi uplne klasiku(Petra, Monika, Jana)
Ze Sofie už mám osypky. Stejně jako z Emy a Natálky.
Neblázni s Emou/Emmou, Sofií a dalšíma. Máte krásné české příjmení ke kterému se hodí snad cokoliv, zůstaňte u klasiky, žádnou modernu
@Anonymní píše:
Johanka, Klárka, Kristinka, Lucie.
Máme taky Barušku. Je to naše Barča, Barčí, Baruš, Bramborka Barunka a i Beruška. Když zlobí je to Barbora a Barbucha. Ve třídě jsou rovnou čtyři a to jsem si myslela, že se moc nedává. Ema se mi nelíbí, oslovení Emčo taky nic moc.
Sofinek je taky jako máku. Nedala bych. Teď se snad nedávají jiná jména než Eliška, Emička, Natálka nebo Sofinka ![]()