Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anna766
Natálky, Nikolky a Nelinky v okolí taky jsou, a pak teda i ty Elišky. Ale Sofinky, Emičky, Elinky, Barunky a Terezky nejsou vidět ani slyšet.
@Marcelka146 píše:
@Anna766
Natálky, Nikolky a Nelinky v okolí taky jsou, a pak teda i ty Elišky. Ale Sofinky, Emičky, Elinky, Barunky a Terezky nejsou vidět ani slyšet.
Jo tak Elišky a Elinky tu taky máme a k tomu Lucinky.Ale proč takový nárůst, to nevím.
@Kelsey Emča se mi prostě nelíbí, Barča jo, co je na tom? Janča mě třeba taky nejde přes pusu. Janám říkám Jani, Janino - rozhodně ne Jančo. Barče taky neříkám Barino. Už ti to secvaklo?
Barbora Pleštilová je super! K měkkému příjmení bych volila tvrdší jméno, že je delší, nevadí. Emiček je všude fůra, dejte Barunku
A já znám několik slečen s verzí Bára. Takže Bára Pleštilová by taky šla.
@Anonymní píše:
A co řikáte na Sofii nebo jaké jméno by se vám k příjmení hodilo třeba? ne extra modernu a zas né asi uplne klasiku(Petra, Monika, Jana)
Mě přijde příjmení dost měkké, volila bych něco tvrdšího.
Kamila Pleštilová, Klára Pleštilová,
Karolína Pleštilová, Sára Pleštilová, Andrea Pleštilová..
Vybrat jméno není jednoduchá věc, navíc se ještě musíme shodnout s partnerem a vstřebat i názory ostatních (kteří do toho kecají a nás znejisťují
)… ale když se zastavíte, nadechnete se a v klidu zamyslíte, tak zjistíte, že VÍTE, jak tu svou holčičku chcete pojmenovat. A z toho Vašeho dotazu je to do očí bijící
Ptáte se zda „Barunku“ a nebo „Emu“ (ne Emičku
) Tak co myslíte?
Pokud byste chtěla i můj, nedůležitý názor, tak bych brala Barunku, protože ji máme doma a se jménem jsme velice spokojení. My máme už tu zmiňovanou podobu „Bára“, protože Barbora se nám nelíbila. Ale k vašemu příjmení jde i Barbora, Pleštilová je v pohodě, čtyřslabičná jako většina ženských příjmení ![]()
Tak držím palce, ať to brzy rozlousknete!!!
Já bych dala Barborku. Dá se různě a hlavně pěkně oslovovat.
Pro mne více lahodí uchu Barbora a navíc jméno Ema je teď všude. Nedokážu si představit, že sedí člověk s dětmi na hřišti a zavolá Emo a ozve se jich několik.
Jaké jméno jste nakonec vybrali? Také jsme měli ve výběru tyto dvě 🙂