Barunka nebo Ema

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
18.1.18 22:35

@Anna766
Natálky, Nikolky a Nelinky v okolí taky jsou, a pak teda i ty Elišky. Ale Sofinky, Emičky, Elinky, Barunky a Terezky nejsou vidět ani slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
18.1.18 22:43
@Marcelka146 píše:
@Anna766
Natálky, Nikolky a Nelinky v okolí taky jsou, a pak teda i ty Elišky. Ale Sofinky, Emičky, Elinky, Barunky a Terezky nejsou vidět ani slyšet.

Jo tak Elišky a Elinky tu taky máme a k tomu Lucinky.Ale proč takový nárůst, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
19.1.18 08:46

@Kelsey Emča se mi prostě nelíbí, Barča jo, co je na tom? Janča mě třeba taky nejde přes pusu. Janám říkám Jani, Janino - rozhodně ne Jančo. Barče taky neříkám Barino. Už ti to secvaklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.1.18 09:03

Barbora Pleštilová je super! K měkkému příjmení bych volila tvrdší jméno, že je delší, nevadí. Emiček je všude fůra, dejte Barunku :-) A já znám několik slečen s verzí Bára. Takže Bára Pleštilová by taky šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.1.18 09:06
@Anonymní píše:
A co řikáte na Sofii nebo jaké jméno by se vám k příjmení hodilo třeba? ne extra modernu a zas né asi uplne klasiku(Petra, Monika, Jana)

Mě přijde příjmení dost měkké, volila bych něco tvrdšího.
Kamila Pleštilová, Klára Pleštilová,
Karolína Pleštilová, Sára Pleštilová, Andrea Pleštilová..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.1.18 20:35

Vybrat jméno není jednoduchá věc, navíc se ještě musíme shodnout s partnerem a vstřebat i názory ostatních (kteří do toho kecají a nás znejisťují :lol: )… ale když se zastavíte, nadechnete se a v klidu zamyslíte, tak zjistíte, že VÍTE, jak tu svou holčičku chcete pojmenovat. A z toho Vašeho dotazu je to do očí bijící :-D Ptáte se zda „Barunku“ a nebo „Emu“ (ne Emičku ;) ) Tak co myslíte?
Pokud byste chtěla i můj, nedůležitý názor, tak bych brala Barunku, protože ji máme doma a se jménem jsme velice spokojení. My máme už tu zmiňovanou podobu „Bára“, protože Barbora se nám nelíbila. Ale k vašemu příjmení jde i Barbora, Pleštilová je v pohodě, čtyřslabičná jako většina ženských příjmení ;)
Tak držím palce, ať to brzy rozlousknete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 20:48

@payaz dekuji!! asi máte pravdu :potlesk: :potlesk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
20.1.18 00:24

Já bych dala Barborku. Dá se různě a hlavně pěkně oslovovat.
Pro mne více lahodí uchu Barbora a navíc jméno Ema je teď všude. Nedokážu si představit, že sedí člověk s dětmi na hřišti a zavolá Emo a ozve se jich několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.7.22 20:36

Jaké jméno jste nakonec vybrali? Také jsme měli ve výběru tyto dvě 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie