Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Moc dlouhé není, ale moderní a hooodně frekventované jsou obě.
Nejvic se mi libi Barbora, ale k prijmeni je to krkolomne. Ema se mi taky libi, ale ja osobne bych dala jen Bara
a rikala ji Barunka jak je libo.
Mame jeste o pismenko delsi prijmeni a mame Barboru.. takze delka za me ok..
a dala bych radsi Barci nez Emu.. tech se nejak vyrojilo v posledni dobe a ani se mi jako jmeno moc nelibi..
Mám ve třídě Báru (ne Barboru), k tomu příjemní by to sedlo.
@NNNikol píše:
Nejvic se mi libi Barbora, ale k prijmeni je to krkolomne. Ema se mi taky libi, ale ja osobne bych dala jen Baraa rikala ji Barunka jak je libo.
Bára
![]()
Jak už psala @NNNikol, dej jen Bára. Je to taky krátké a říkat jí můžete jak chcete ![]()
Barca je hezký. EMU moc nemusím, je jich kolem mraky. Hlavně každý dává ema.. Kdyby aspoň dali emma a nepocestovali to takle buransky.. Za mě Barborka. Je to hezčí ve všech směrech.
Mám Barboru, jméno se mi pořád líbí, dala bych ho znova. Ve školce za 4 roky je tam jediná. Ema se mi nelíbí a ve školce není ani jedna. U nás na maloměstě vlna těchto jmen není.
Mám doma Barboru Munzarovou. První dcerka je Teodora. Je to dlouhý, ale krásný. Barbora má tolik krásných variací, že jen málo jmen se s ní může měřit.
Barbora. Je to pěkné jméno, zdrobněliny má fajn
Emiček je všude plno ![]()
Ahoj holky, za měsíc čekáme miminko a já počád váhám. Příjmení bude Pleštilová-takže docela dlouhé příjmení a váhám, jestli dát Barunka(krásné, ale dlouhé) nebo kratší Emu? Ema-Emička je podle mě více modernější, ikdyž ted často dávána, Barbora-Barunka-Barča mi prijde,,lehce staromodnější" ale zase je to jméno hezké holčičí, ale nevím jestli k příjmení až moc dlouhé.. Co myslíte vy?