Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, jakou barvu nosítka byste vybraly - nebo máte vybrané - svému mimču?
Já se stále nemohu rozhodnout..
vybíraly byste třeba když je to klouček tak modrá, hnědá apod.? Já jsem právě koukala na nosítka od KIBI a tam mají hrozně krásné starorůžové… no ale mám chlapečka, tak se to pořád snažím nějak obhájit (jakože je to doplněk oblečení pro mě a chlapečka přeci oblékám do modré atd
), ale to se asi nehodí že jo… Tak se rozhoduji mezi tímto a tímto, pošlu obrázky. Díky za názory ![]()
Ahoj, taky sem přesně nad tímto nosítkem v růžové barvě přemýšlela. Jenže já mám holčičku
. Opravdu pokud máte chlapečka, tak bych růžové nekupovala. Je to asi to samé jako chlapeček v růžovém kočárku. Můžeš samozřejmě argumentovat s tím, že je to tvůj doplněk, ale znáš lidi. Za mě, vem ten modrý
.
Kibi se mi hrozně líbí.. Dneska už je to jedno, ne? Včera byl na hřišti kluk v ostře růžovém polo tričku. Vypadalo to skvěle. Malá byla většinou v růžové, ale jak byla plešatá, tak jí stejně pořád oslovovali jako kluka
![]()
Mame kibi modre kvety a je fakt krasne. hodi se na obe pohlavi
@LenďuleB brala bych to jako doplněk pro sebe…já kupovala Kibi kvůli manželovi a vzala jsem béžový (máme kluka), ale i kdyby bychom měli holku tak růžovový kibi by teda na sebe manžel nevzal…vem barvu, co se líbí tobě…pohlaví dítěte bych absolutně neřešila…ber růžovku ![]()
@lemanka píše:
Ahoj, taky sem přesně nad tímto nosítkem v růžové barvě přemýšlela. Jenže já mám holčičku. Opravdu pokud máte chlapečka, tak bych růžové nekupovala. Je to asi to samé jako chlapeček v růžovém kočárku. Můžeš samozřejmě argumentovat s tím, že je to tvůj doplněk, ale znáš lidi. Za mě, vem ten modrý
.
No růžový kočárek, to nee, to bych malému neprovedla
Ale to nostíko, je táák krásný. No já mít holčičku, tak neváhám, ale právě co by tomu řekli lidi, na jednu stranu a na druhou si říkám, ty jo proč se pořád omezovat, kvůli tomu co by řekli lidi… Ale je fakt, že i když nosítko nosím já, tak je v něm klouček (kočárek taky vozím já a nekoupila jsem mu růžový jak jsi psala). Asi teda to modré ![]()
@LenďuleB vzala bych jakoukoli jinou barvu nez ruzovou.
Příspěvek upraven 24.05.14 v 09:39
@Sibyla0 mně právě taky. Ach jo jo to je dylema
Právě ten můj mi říkal, no přece z něho nebudeš dělat bu. í. a (nic ve zlém proti nikomu)
Ale jako to bych z něho dělala nerada, jééžiš, ještě ta moje povaha nerozhodná ![]()
Asi bych vzala to modry, pokud se nechces s okolim dohadovat
ale jinak je tona tobe, pokud se ti vic libi ta staroruzova, tak ji vem a kasli na lidi
me se moc libej ty modry kvety, chtela bych si ho koupit na malou a myslim, ze bude v pohode i pro kluka, kdyby byl casem bracha ![]()
@Ariadne modré květy? To asi nejsou ty lístečky co jsou na fotce nahoře? Prosím pošleš mi nějaké webovky? Já bych na to mrkla. Děkuju ![]()
@Tuco píše:
@LenďuleB brala bych to jako doplněk pro sebe…já kupovala Kibi kvůli manželovi a vzala jsem béžový (máme kluka), ale i kdyby bychom měli holku tak růžovový kibi by teda na sebe manžel nevzal…vem barvu, co se líbí tobě…pohlaví dítěte bych absolutně neřešila…ber růžovku
No ale na tom je něco taky pravdy
![]()
@evill jasné, tak nejvíce bych to stejně nosila já, ale je prada, že chlap mi tohle na sebe asi nevezme, i když na to koukal a taky se mu to líbilo ![]()
@Clairisek myslíš jak jsem tady vyfotila a nebo je ještě nějaký jiný vzor o téhle modré který myslíš? Rozumíme si? ![]()
O nosítku uvažuji a i přes to že čekáme holku tak vybírat bych chtěla z nějakých neutrálních barev.. něco béžového nebo zelená… žlutá… prostě něco co využijeme i za dva roky pro bráchu
![]()
Já teda miluji zelenou barvu takže i kočárek máme hluboký šedivý a sporťák zelený ![]()
http://www.proslunicka.cz/…e-kvety.html
To bude asi toto, podle mě možná pěknější než ta růžová ![]()