Barva nosítka

1223
24.5.14 09:22

Barva nosítka

Ahoj maminky, jakou barvu nosítka byste vybraly - nebo máte vybrané - svému mimču?
Já se stále nemohu rozhodnout.. :think: vybíraly byste třeba když je to klouček tak modrá, hnědá apod.? Já jsem právě koukala na nosítka od KIBI a tam mají hrozně krásné starorůžové… no ale mám chlapečka, tak se to pořád snažím nějak obhájit (jakože je to doplněk oblečení pro mě a chlapečka přeci oblékám do modré atd :-D ), ale to se asi nehodí že jo… Tak se rozhoduji mezi tímto a tímto, pošlu obrázky. Díky za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
24.5.14 09:26

Ahoj, taky sem přesně nad tímto nosítkem v růžové barvě přemýšlela. Jenže já mám holčičku :mrgreen:. Opravdu pokud máte chlapečka, tak bych růžové nekupovala. Je to asi to samé jako chlapeček v růžovém kočárku. Můžeš samozřejmě argumentovat s tím, že je to tvůj doplněk, ale znáš lidi. Za mě, vem ten modrý :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.5.14 09:27

Kibi se mi hrozně líbí.. Dneska už je to jedno, ne? Včera byl na hřišti kluk v ostře růžovém polo tričku. Vypadalo to skvěle. Malá byla většinou v růžové, ale jak byla plešatá, tak jí stejně pořád oslovovali jako kluka :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
24.5.14 09:29

Mame kibi modre kvety a je fakt krasne. hodi se na obe pohlavi

• Citovat
  • Upravit
10650
24.5.14 09:32

@LenďuleB brala bych to jako doplněk pro sebe…já kupovala Kibi kvůli manželovi a vzala jsem béžový (máme kluka), ale i kdyby bychom měli holku tak růžovový kibi by teda na sebe manžel nevzal…vem barvu, co se líbí tobě…pohlaví dítěte bych absolutně neřešila…ber růžovku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.5.14 09:36
@lemanka píše:
Ahoj, taky sem přesně nad tímto nosítkem v růžové barvě přemýšlela. Jenže já mám holčičku :mrgreen:. Opravdu pokud máte chlapečka, tak bych růžové nekupovala. Je to asi to samé jako chlapeček v růžovém kočárku. Můžeš samozřejmě argumentovat s tím, že je to tvůj doplněk, ale znáš lidi. Za mě, vem ten modrý :D.

No růžový kočárek, to nee, to bych malému neprovedla :D Ale to nostíko, je táák krásný. No já mít holčičku, tak neváhám, ale právě co by tomu řekli lidi, na jednu stranu a na druhou si říkám, ty jo proč se pořád omezovat, kvůli tomu co by řekli lidi… Ale je fakt, že i když nosítko nosím já, tak je v něm klouček (kočárek taky vozím já a nekoupila jsem mu růžový jak jsi psala). Asi teda to modré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
24.5.14 09:38

@LenďuleB vzala bych jakoukoli jinou barvu nez ruzovou.

1. nemuze to nosit chlap (nebo vetsina teda nechce)
  2. ruzove veci tohoto typu se hur prodavaji (nekdo to bere podle pohlavi ditete, nekdo podle pohlavi toho kdo to chce nosit, nekdo tak aby to vyuzili na co nejvice deti (jehoz pohlavi predem neznaji) nekdo aby to podedilo co nejvic rodinych prislusniku atd. Ruzova je proste nevdecna. Zelenou muze mit kazdy.

Příspěvek upraven 24.05.14 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.5.14 09:38

@Sibyla0 mně právě taky. Ach jo jo to je dylema :( Právě ten můj mi říkal, no přece z něho nebudeš dělat bu. í. a (nic ve zlém proti nikomu) :cert: Ale jako to bych z něho dělala nerada, jééžiš, ještě ta moje povaha nerozhodná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
24.5.14 09:39

Asi bych vzala to modry, pokud se nechces s okolim dohadovat :lol: ale jinak je tona tobe, pokud se ti vic libi ta staroruzova, tak ji vem a kasli na lidi :-) me se moc libej ty modry kvety, chtela bych si ho koupit na malou a myslim, ze bude v pohode i pro kluka, kdyby byl casem bracha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.5.14 09:39

@Ariadne modré květy? To asi nejsou ty lístečky co jsou na fotce nahoře? Prosím pošleš mi nějaké webovky? Já bych na to mrkla. Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.5.14 09:40
@Tuco píše:
@LenďuleB brala bych to jako doplněk pro sebe…já kupovala Kibi kvůli manželovi a vzala jsem béžový (máme kluka), ale i kdyby bychom měli holku tak růžovový kibi by teda na sebe manžel nevzal…vem barvu, co se líbí tobě…pohlaví dítěte bych absolutně neřešila…ber růžovku ;)

No ale na tom je něco taky pravdy :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.5.14 09:43

@evill jasné, tak nejvíce bych to stejně nosila já, ale je prada, že chlap mi tohle na sebe asi nevezme, i když na to koukal a taky se mu to líbilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.5.14 09:44

@Clairisek myslíš jak jsem tady vyfotila a nebo je ještě nějaký jiný vzor o téhle modré který myslíš? Rozumíme si? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
24.5.14 09:44

O nosítku uvažuji a i přes to že čekáme holku tak vybírat bych chtěla z nějakých neutrálních barev.. něco béžového nebo zelená… žlutá… prostě něco co využijeme i za dva roky pro bráchu :andel: :mrgreen:
Já teda miluji zelenou barvu takže i kočárek máme hluboký šedivý a sporťák zelený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
24.5.14 09:45

http://www.proslunicka.cz/…e-kvety.html

To bude asi toto, podle mě možná pěknější než ta růžová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí