Barva skluzavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5199
26.7.13 10:17

Barva skluzavky

Ahoj,
chci se zeptat na vaše zkušenosti s venkovní skluzavkou - jde mi konkrétně o barvu. Nejsem dementní abych nevěděla, jaká barva se mi líbí. :roll: :mrgreen: Jde o to, že si někdo stěžoval, že například zelenou by už nekupoval, protože ji moc rozpaluje sluníčko, že na tom dítě nemohlo drandit. Je to možné? :think: U žluté se zase bojím aby se nevyšisovala nebo aby na ní nebylo všechno vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
26.7.13 10:20

My sme s dcerkou mali cervenu skluzavku a barva bola super na udrzbu. Teraz po 10 rokoch cakame chlapecka a sla by som bud do cervenej alebo modrej. Naviac su to pestee barvy a nic s nimi nezkazis:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.7.13 10:24

My měli zelenou, červenou a žlutou - asi takhle, tmavé barvy budou vždy teplejší, a le pokud to máš na sluníčku, je naprosto fuk, jaká barva to bude, rozpálí se všechny. Další věc, že časem vyšisuje každá, třeba na žluté je to míň vidět než na červené. Vždycky jsem nejdřív rukou zkusila, jestli to není moc horké a pak mohlo dítko. Ještě jedna věc, ušpinit se ušpiní každá, ale třeba fleky od bot a tak, se nám neudělali ani najedné - kluk měl kvalitní botky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aff
1267
26.7.13 10:25

Máme modrou a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
26.7.13 10:28

Máme modrou a jsme naprosto spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
26.7.13 10:47

Žlutou nebrat. měli jsme a šel na ní víc hmyz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.7.13 10:49

Máme modrou, žádný problém. V parným létě se rozehřeje, ale to asi každá. Nechtěla jsem žlutou, protože na žlutou barvu sedají mušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
26.7.13 11:29

Díky za postřehy. Mně osobně je barva jedno, jako mírný favority jsem měla žlutou a červenou. S těma muškama mě to nenapadlo, tak možná půjdeme do té červené. Moc děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.7.13 12:47

Hlavně né stříbrnou, byli jsme na hřišti dětském, tam je stříbrná, skoro celý den na ni paří slunko, takže je komplet rozpálená, no katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.7.13 13:04

Zelená se nam oprvadu zahriva, ale to neni barvou ale tmavosti - mame tmavou. blede zelena bude v pohode. Nedavala bych jasne zlutou, podle me na ni pujde hmyz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák