Barvení vlasů u puberťáků

Anonymní
22.6.20 10:31

Barvení vlasů u puberťáků

Ahoj, jak byste řešily, kdyby vaše puberťačka beze slova přišla domů s vlasy odbarvenými na sněhově bílou a neřekla ani půl slova? Mám dceru, která si takto „zohyzdila“ hlavu. Má přirozeně hodně světlé blond vlasy, téměř bílé, ale ona si je musela ještě víc nechat zesvětlit. :roll: Za dva týdny máme rodinnou oslavu a nějak nevím, co na to příbuzní řeknou a nevím, jak jim to podat. Dcera tvrdí, že je to její věc a že se jí to takhle líbí, ale podle mě to prostě není rozumné a má na tyto věci čas. Prý jí to takhle udělal její kluk, od kterého přišla.
Co byste dělaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12834
22.6.20 10:33
@Anonymní píše:
Ahoj, jak byste řešily, kdyby vaše puberťačka beze slova přišla domů s vlasy odbarvenými na sněhově bílou a neřekla ani půl slova? Mám dceru, která si takto „zohyzdila“ hlavu. Má přirozeně hodně světlé blond vlasy, téměř bílé, ale ona si je musela ještě víc nechat zesvětlit. :roll: Za dva týdny máme rodinnou oslavu a nějak nevím, co na to příbuzní řeknou a nevím, jak jim to podat. Dcera tvrdí, že je to její věc a že se jí to takhle líbí, ale podle mě to prostě není rozumné a má na tyto věci čas. Prý jí to takhle udělal její kluk, od kterého přišla.
Co byste dělaly?

8o 8o proboha. A co bys jako mela pribuznym rikat? 8o je to jeji vec. A kdyz ma kluka, tak barveni vlasu je to nejmensi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
22.6.20 10:34

Takovy kecy, ze ma na tydle veci cas :zed: ale kluka mit muze? To je logika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37292
22.6.20 10:34

Kolik ji je? Pokud 15+ tak bych neresila. Bud ráda že nemáš za dceru mě, ja treba ve 13 přišla od kamaradky se zářivě červenou hlavou :mrgreen: navíc pokud si jenom doladila odstín barvy, tak to neni žádná katasteofa, taky mohla přijít s duhovou hlavou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25183
22.6.20 10:35

Kolik jí je?
Moje dcera chce na léto růžovou, je ji 11let. Půjdu s ní ke kadeřnici a pořeším.

Asi bych naštvaná byla, kdy tak došla sama, ale zase bych se z toho nezbláznila. Je to její hlava. Přibuzné bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
22.6.20 10:36

Má to odbarvené nějak nevkusně? Flekatě nebo prostě škaredě udělané? Jestli ne, tak bych to neřešila.. jsou i horší barvy, třeba taková špenátově zelená, moje oblíbená co jsem měla na vlasech, to byla barvička :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
22.6.20 10:39

Kolik je dceři let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.20 10:42
@Veru1987 píše:
Kolik je dceři let?

Sedmnáct.

@TopSecret píše:
8o 8o proboha. A co bys jako mela pribuznym rikat? 8o je to jeji vec. A kdyz ma kluka, tak barveni vlasu je to nejmensi. :roll:

No u nás jsme dost tradičně založení, takže by je tohle určitě hodně rozhodilo. Pokud jde o kluka, ještě jsem ho neviděla a nejsem z toho vůbec nadšená, navíc ho dcera nikdy nepozvala domů, a to jsou spolu prý už čtyři měsíce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.20 10:43
@Darkandeep píše:
Má to odbarvené nějak nevkusně? Flekatě nebo prostě škaredě udělané? Jestli ne, tak bych to neřešila.. jsou i horší barvy, třeba taková špenátově zelená, moje oblíbená co jsem měla na vlasech, to byla barvička :mrgreen: :jazyk:

Ne, má to odbravené kvalitně, ale prostě mladé holky by neměly mít bílou. :?

• Citovat
  • Upravit
4523
22.6.20 10:47

No asi holka ví, proč ti to neřekla a rovnou tak přišla. Moc nechápu tu logiku, že má kluka a nesmí si barvit vlasy. Ja bych tedy byla radsi, kdyby moje dcera napred resila vlasy a az pak kluky. Ale nevim, kolik tvojí dceři je. Pribuzným fakt nic říkat nemusíš, oni to uvidí sami. A dceru bych nechala, spíš bych se snažila si s ní vybudovat lepší vztah, aby nemusela i takové blbiny, jako je barva na vlasech, dělat za tvymi zády. Buď ráda, že tam nemá nějakou zelenou nebo svitive žlutou…pokud si jen zesvetlila nebo zveřejnila svůj přirozený odstín, tak nevím, co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
22.6.20 10:47

Řekla bych jí na to, že bych o takových věcech chtěla vědět dopředu, abych se mohla psychicky připravit :mrgreen: Já myslela, že je jí třeba 13, to bych s tím asi měla problém, ale stejně bych s tím nic nenadělala… Ale v 17ti :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
22.6.20 10:49
@Anonymní píše:
Co byste dělaly?

Kolik jí je? Hele jako já taky experimentovala a matky jsem se neptala. Řekla mi, že je to moje hlava, ale ať nebrečím, až budu plešatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
22.6.20 10:50

Jejej 17 let a ty mas problem ze je obarvena? Ja se obarvila na tajno poprve asi ve 12, dala jsem si hnedou a jsem spinava blondyna.. tata me sjel, ale mel duvod, bylo mi 12! Ale v 17? To se me akorat zeptal co to mam zas na palici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pockej az ti domu prijde s piercingem nebo tetovanim.. co ji udelas? Tetovani ji strhnes i s kuzi a piercing vyrves? Neblazni, svet se nezbori.. ja treba nejsem tak stara je mi 25 a nosim na hlave sedivo-modrou, sedivo-ruzovpu atak… a neprijde mi ze bych sedivou na hlave mit nemela

Příspěvek upraven 22.06.20 v 10:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
22.6.20 10:51

Já ve 14 taky domů přišla s odbarvenou hlavou. Bohužel, mně ta blonďatá na světle hnědé vlasy tak dobře nechytla a měla jsem úplně žlutou hlavu. Mamka chytla záchvat smíchu, když jsem domů dorazila a smála se mi ještě dlouho po tom, že jsem úplně pitomá. :lol: Hlavně hned druhý den jsme měli ve škole focení, takže na to mám krásnou vzpomínku. :lol: Nevím, co by si s tím tak chtěla dělat nebo jak to řešit, zpátky už to nevrátíš. Já si z toho tenkrát vzala poučení, že když už barvit hlavu, tak nechat mamku, aby mě objednala ke kadeřnici, která to umí a poradit se s ní na barvě. Mamka mi dovolila blond melír už asi ve 13, asi právě proto, že zakázané ovoce chutná nejlépe. Ale když jsem to vzala do svých rukou, rozhodně se na mě nezlobila, to by asi ani nemělo smysl, potrestaná jsem byla dost. :lol: Jestli to má ale obarvené dobře a je s tím spokojená a není to nějaká nevkusná barva, tak bych jí asi nechala být. Můžeš jí navrhnout, že příště ji objednáš ke kadeřnici, která jí to i zastřihne, budeš mít trochu přehled o tom, co si dcera dává na hlavu a ona třeba bude ráda za maminku - kamarádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
22.6.20 10:51

Jo ono jí je 17? Tak to nevím, co řešíš. Co konkrétně ti vadí? Že přišla obarvená nebo že se nezeptala? Nebo ta barva konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí