Barvení vlasů u puberťáků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14107
22.6.20 11:14
@Kriss Tina píše:
Taky mi hned napadla meh57 (nebo jak to ma nick), i vekem by to odpovídalo mladší dceri 8)

Tak to uz mi jasne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.6.20 11:20

Poprvé mi máma obarvila vlasy v šestý třídě základní školy na červeno a s barvením jsem skončila, když mi bylo 28 :). Vyzkoušela jsem všechny barvy, co šly. Dnes už chápu, proč jsem neměla na střední kluka :D. Je to úplně normální a přijde mi pohodovy projev puberty :). To se teda naši báli, když byla na střední móda si o přestávce na záchodě nechat propichnout jazyk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.20 11:22

Taky jsem v nacti udelala podobnou kravinu.
Bruneta jsem si dala blond barvu (tzn. vzniklo kure nebo pochcana slama) a dorazila jsem to bordo, abych to zamaskovala a vznikla ruda.
To si pamatuji i po 20r., ze jsem dostala prvni a posledni facku od otce. Jemu to totiz pozalovala sousedka a to ho vytocilo. On v te dobe byl sam na dve pubertacky. Mamka po nemoci v nemocnicich a laznich. A tak jsme mu nakladaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.6.20 11:26
@Merša píše:
Poprvé mi máma obarvila vlasy v šestý třídě základní školy na červeno a s barvením jsem skončila, když mi bylo 28 :). Vyzkoušela jsem všechny barvy, co šly. Dnes už chápu, proč jsem neměla na střední kluka :D. Je to úplně normální a přijde mi pohodovy projev puberty :). To se teda naši báli, když byla na střední móda si o přestávce na záchodě nechat propichnout jazyk :)

No vidíš, a já zase od 15ti nikdy nebyla „single“, ať už jsem byla bloňdatá, červenovlasá nebo bruneta. O barvě vlasů to fakt není :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.20 11:34

Ale mi bylo 13-14r., u 17r. slecny nevim co resis :nevim:. Jen dohlidnout, at ten melir dela kadernice a holka si nenici vlasy domacim patlanim levne barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.20 11:36
@Merša píše:
Poprvé mi máma obarvila vlasy v šestý třídě základní školy na červeno a s barvením jsem skončila, když mi bylo 28 :). Vyzkoušela jsem všechny barvy, co šly. Dnes už chápu, proč jsem neměla na střední kluka :D. Je to úplně normální a přijde mi pohodovy projev puberty :). To se teda naši báli, když byla na střední móda si o přestávce na záchodě nechat propichnout jazyk :)

Barveni muze za to, ze nebyl kluk? Aha, to dava logiku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
22.6.20 11:42

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: V jejich 17 o tom zakladas diskuzi :mrgreen:… Nedivím se, že přítele nepřišla představit… Za rok je plnoletá, neřeš takové hlouposti. Jestli chodí do školy, nebere drogy a netahá se s bandou prapodivných lidí, byla bych ráda, že můžu jako matka řešit jen ty blond vlasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
22.6.20 12:29

My přemýšlíme, že bysme dali nějakou růžovou, nebo fialkovou barvu holce v jejich 10 letech… kdy taky, když právě teď má oblíbené různé poníky, nebo ještě animované hrdinky s takovými barvami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
22.6.20 12:42
@Anonymní píše:
Ahoj, jak byste řešily, kdyby vaše puberťačka beze slova přišla domů s vlasy odbarvenými na sněhově bílou a neřekla ani půl slova? Mám dceru, která si takto „zohyzdila“ hlavu. Má přirozeně hodně světlé blond vlasy, téměř bílé, ale ona si je musela ještě víc nechat zesvětlit. :roll: Za dva týdny máme rodinnou oslavu a nějak nevím, co na to příbuzní řeknou a nevím, jak jim to podat. Dcera tvrdí, že je to její věc a že se jí to takhle líbí, ale podle mě to prostě není rozumné a má na tyto věci čas. Prý jí to takhle udělal její kluk, od kterého přišla.
Co byste dělaly?

S klidem bych obarvila děcku hlavu osobně - i na odstín, který se mi nelíbí…
Nevadí mi, když puboši pubertálně blbnou. Zvlášť u vlasů, jen ať se vydovádí, však to při nejhorším odroste.

Jen vysvětluji, že některá rozhodnutí jsou na pořád, treba tetování nebo nechráněný sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.6.20 15:42

Si to po sobe znovu precti, ty konzervo, aspon ti dojde, proc vam kluka jeste nepredstavila :roll:
Mela bych obavu, aby si vlasy neposkodila nejakym nesetrnym domacim odbarvenim, tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
22.6.20 15:55

Meh? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17472
22.6.20 18:03

Smarja, 17 let a ty řešíš barvu vlasů? 8o Já přišla v 11 letech domu s červenými praminky, do 18 jsem vystřídala červenou, hnědou, platinovou blond, žlutou :mrgreen:, oranžovou, růžovou a zrz. U zrz jsem pak zůstala pár let. Teď je mi 28 a už mám za sebou i několikaleté odrustani na původní barvu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.20 00:01

Prodloužené vlasy

Ahoj holky chci se zeptat koupila jsem si vlasy (k prodloužení) jenže jsou o něco světlejší než moje! blond…myslíte že kdYz si je dám nasadit v kadeřnictví že mi je sjednotej (obarví)k mém vlasům??? děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
28.6.20 07:14

@Pamela1234 ahoj, podle me urcite, ale smaozrejme asi zalezi do jakeho kadernictvi pujdes, ne vsichni se na prodluzovani specializuji. Take zalezi jestli mas clip in, microringy, keratin, nebo tape in, protoze u vsech krom clip in, musis cca kazde tri mesice na posouvani a to proste bez kadernice, ktera na to ma vybavu nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.6.20 14:41
@Anonymní píše:
Ahoj, jak byste řešily, kdyby vaše puberťačka beze slova přišla domů s vlasy odbarvenými na sněhově bílou a neřekla ani půl slova? Mám dceru, která si takto „zohyzdila“ hlavu. Má přirozeně hodně světlé blond vlasy, téměř bílé, ale ona si je musela ještě víc nechat zesvětlit. :roll: Za dva týdny máme rodinnou oslavu a nějak nevím, co na to příbuzní řeknou a nevím, jak jim to podat. Dcera tvrdí, že je to její věc a že se jí to takhle líbí, ale podle mě to prostě není rozumné a má na tyto věci čas. Prý jí to takhle udělal její kluk, od kterého přišla.
Co byste dělaly?

Já bych jí vysvětlila jak si tim třeba i muže zničit vlasy. U nás to zabralo. Pokud ne tak to zase neni takova katastrofa, horší by bylo kdyby šla třeba na tmavo nebo na žluto. Moje dcera takhle jednou přišla s každou půlkou jinou, a když jsem jí vysvětlila jak to ničí nebo co to dělá s vlasy tak přestala. Zkusit to můžeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí