Barvení vlasů u puberťáků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
22.6.20 10:53
@Anonymní píše:
No u nás jsme dost tradičně založení, takže by je tohle určitě hodně rozhodilo. Pokud jde o kluka, ještě jsem ho neviděla a nejsem z toho vůbec nadšená, navíc ho dcera nikdy nepozvala domů, a to jsou spolu prý už čtyři měsíce. :nevim:

Je ji 17, proboha nech ji žít, tohle k tomu věku patří. Za rok se taky může zbalit, odstehovat, hlavu si treba oholit a neudelas nic. Cim vic ji budes prudit kvuli kravinam, tim vic ji od sebe odezenes. A na názory okoli a rodiny bych se vykaslala, co je jim do toho jestli si nekdo barvi vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
22.6.20 10:53

Jinak já přišla domů z blond vlasů obarvená na modročernou. Bylo mi asi 16. Táta mě nepoznal, prohlásil něco o bláznivý pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3936
22.6.20 10:55

Rekla bych jí, že si ty vlasy zbytečně ničí, ze všech ostatních hledisek by mí to by bylo úplně jedno.

Co chceš příbuzným vysvětlovat? 8o Jestli budou mít nějakého dotazy, a je položí dceři, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.6.20 10:55

Jen mě napadá, jestli to nebude náhodou jedna určitá uživatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
22.6.20 10:57
@Novire píše:

Taky mi hned napadla meh57 (nebo jak to ma nick), i vekem by to odpovídalo mladší dceri 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
22.6.20 10:59

Tebe nezajímá dcera, ale pouze to co si asi pomyslí ostatní

• Citovat
  • Upravit
12834
22.6.20 11:00
@Kriss Tina píše:
Taky mi hned napadla meh57 (nebo jak to ma nick), i vekem by to odpovídalo mladší dceri 8)

Souhlasim. Me to hned nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4238
22.6.20 11:01
@Kriss Tina píše:
Taky mi hned napadla meh57 (nebo jak to ma nick), i vekem by to odpovídalo mladší dceri 8)

Taky mě napadla, hned jak uvedla věk dcery :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
22.6.20 11:02
@Anonymní píše:
Ne, má to odbravené kvalitně, ale prostě mladé holky by neměly mít bílou. :?

A kdy jindy chceš mít bílou? Dospělou ženskou to už bude akorát zestařovat a ve stáří si tu bílou zrovna užívat nebude.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
@Anonymní píše:
Ahoj, jak byste řešily, kdyby vaše puberťačka beze slova přišla domů s vlasy odbarvenými na sněhově bílou a neřekla ani půl slova? Mám dceru, která si takto „zohyzdila“ hlavu. Má přirozeně hodně světlé blond vlasy, téměř bílé, ale ona si je musela ještě víc nechat zesvětlit. :roll: Za dva týdny máme rodinnou oslavu a nějak nevím, co na to příbuzní řeknou a nevím, jak jim to podat. Dcera tvrdí, že je to její věc a že se jí to takhle líbí, ale podle mě to prostě není rozumné a má na tyto věci čas. Prý jí to takhle udělal její kluk, od kterého přišla.
Co byste dělaly?

Přehánís, když byla blond, tak je to úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674

17? Je to fakt její věc. Nedělej si z ní nepřítele tímhle postojem, zkus s ní být trochu kamarádka. Nám přišla od muže v 9ti se zelenou hlavu od maminky… to jsem uplně nezkousla, chlap ji řekl že to má jak z brčálu, a tím to tak zkončilo, nic moc jsme s tím neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
22.6.20 11:03

Ja muzu napr. z pozice ucitelky na 2. stupni rict ze to je fakt vsem fuk. At ma na hlave cokoli, dulezite je chovani a to co ma v hlave. Jestli je jinak rozumna tak to neres :palec: jestli z ni je drzy nevychovany fracek tak res toto a ne vlasy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.6.20 11:04
@Novire píše:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.6.20 11:11
@Kriss Tina píše:

Stopro je to ona. Už jen věta „mladé holky by neměly mít bílou“ je typicky její :roll: :zed:

Já jsem blondýna, od 14 ti si vlasy barvím a v sedmnácti jsem přišla například s delším červeným ježkem. A moje máma mi to pochválila, ať už si o tom myslela cokoli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
22.6.20 11:13

Neres to prosim te :mrgreen:. Je ji 17.
Jen je mi divme, proc jste se spolu o tom nebavily :think:.
Mam 16 dceru, a normalne kdyz si chce udelat blond belayage/blind ombre, tak ji dam penize do lepsiho kadernickeho salonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí