Barvicí rifle

32
1.3.16 22:07

Barvicí rifle

Koupila jsem si v CaA rifle ale bohužel poušti barvu už jsou prane, vymáchane v octu a nic pořad mam modré nohy, bíle boty, ruky no hrůza. :roll: Nemá někdo nějakou osvědčenou radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
1.3.16 22:09

@terinka96 reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.3.16 22:11

@iiiv no nemám lístek nikdy se mi to nestalo tak me blbou nenapadlo schovat lístek aji od rifli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.3.16 22:18
@iiiv píše:
@terinka96 reklamovat

nevim, jestli to nekde vyreklamujou na zaklade barveni. jednu dobu jsem si vsimala, ze na etiketach byva malinkym pismem napsano, ze latka muze barvit a neni to vada zbozi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.3.16 22:34
@Ali-Ali píše:
nevim, jestli to nekde vyreklamujou na zaklade barveni. jednu dobu jsem si vsimala, ze na etiketach byva malinkym pismem napsano, ze latka muze barvit a neni to vada zbozi :roll:

Jo jo na HM dzinach to visi ale ve stylu, ze to muze obarvit ne cloveka, ale latkovy material a byla tam skrtnuta bila sedaci souprava :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11117
1.3.16 22:51
@Hanka1 píše:
Jo jo na HM dzinach to visi ale ve stylu, ze to muze obarvit ne cloveka, ale latkovy material a byla tam skrtnuta bila sedaci souprava :mrgreen:

jako jak prijdes nejak, kde maji bilou sedacku, tak mas smulu a mas si sednout na zem, jo? nekup to :lol:

no, mi tak jedny rifle z Manga znicely kozenou kabelku, nez jsem si vsimla, ze barvi, tak bylo pozde, stacil pul den. a ja jsem teda byla modra jak Avatar. myslim, ze kdyz to obarvi latku, tak cloveka, ktery se navic poti, taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.3.16 23:16

U levnějších džín se mi to ještě nestalo, ale jednou jsem koupila armani a už z obchodu jsem šla s modrejma rukama…tenkrát mi někdo poradil ten ocet - množství a postup jsem si našla někde na internetu - a časem to pomohlo, ale ze začátku jsem si stejně dávala pozor na to abych si nevzala nic bílýho na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
1.3.16 23:27

No, taky bych potrebovala poradit, protoze nedavno mi takto leginy zabarvily sedacku…kdo to mohl cekat, ze budou barvit? Nevite, jak to dostat ze sedacky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.3.16 00:11
@Hanka1 píše:
Jo jo na HM dzinach to visi ale ve stylu, ze to muze obarvit ne cloveka, ale latkovy material a byla tam skrtnuta bila sedaci souprava :mrgreen:

byla jsem u kamarádky a požádala jí o ručník pod sebe :roll: měla bílou židli, no koukala na mě divně, ale kdybych si sedla, židle je zničená :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová