Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koupila jsem si v CaA rifle ale bohužel poušti barvu už jsou prane, vymáchane v octu a nic pořad mam modré nohy, bíle boty, ruky no hrůza.
Nemá někdo nějakou osvědčenou radu ![]()
@iiiv no nemám lístek nikdy se mi to nestalo tak me blbou nenapadlo schovat lístek aji od rifli ![]()
@iiiv píše:
@terinka96 reklamovat
nevim, jestli to nekde vyreklamujou na zaklade barveni. jednu dobu jsem si vsimala, ze na etiketach byva malinkym pismem napsano, ze latka muze barvit a neni to vada zbozi ![]()
@Ali-Ali píše:
nevim, jestli to nekde vyreklamujou na zaklade barveni. jednu dobu jsem si vsimala, ze na etiketach byva malinkym pismem napsano, ze latka muze barvit a neni to vada zbozi
Jo jo na HM dzinach to visi ale ve stylu, ze to muze obarvit ne cloveka, ale latkovy material a byla tam skrtnuta bila sedaci souprava ![]()
@Hanka1 píše:
Jo jo na HM dzinach to visi ale ve stylu, ze to muze obarvit ne cloveka, ale latkovy material a byla tam skrtnuta bila sedaci souprava
jako jak prijdes nejak, kde maji bilou sedacku, tak mas smulu a mas si sednout na zem, jo? nekup to ![]()
no, mi tak jedny rifle z Manga znicely kozenou kabelku, nez jsem si vsimla, ze barvi, tak bylo pozde, stacil pul den. a ja jsem teda byla modra jak Avatar. myslim, ze kdyz to obarvi latku, tak cloveka, ktery se navic poti, taky.
U levnějších džín se mi to ještě nestalo, ale jednou jsem koupila armani a už z obchodu jsem šla s modrejma rukama…tenkrát mi někdo poradil ten ocet - množství a postup jsem si našla někde na internetu - a časem to pomohlo, ale ze začátku jsem si stejně dávala pozor na to abych si nevzala nic bílýho na sebe…
No, taky bych potrebovala poradit, protoze nedavno mi takto leginy zabarvily sedacku…kdo to mohl cekat, ze budou barvit? Nevite, jak to dostat ze sedacky? ![]()
@Hanka1 píše:
Jo jo na HM dzinach to visi ale ve stylu, ze to muze obarvit ne cloveka, ale latkovy material a byla tam skrtnuta bila sedaci souprava
byla jsem u kamarádky a požádala jí o ručník pod sebe
měla bílou židli, no koukala na mě divně, ale kdybych si sedla, židle je zničená
![]()