Batoh do práce i na výlety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1086
25.7.18 23:25

@Madeiřanka : ja se zipy nemela problem u zadneho batohu… jako nikdy jsem se s tim nesetkala. Ja ted mam 2 Nike a ta fajfka neni videt, vypada i docela elegantne prave :jazyk:
Mam svetle zeleny: top4football.cz/p/nike-y-nk-chyn-bkpk-solid-ba5399-345?gclid=EAIaIQobChMIrIPo_Je73AIVUOaaCh20KQapEAQYDCABEgJz8_D_BwE
A tmave modry: /nike-batoh-all-access-soleday-sol-unisex-batohy-modra-ba4857-451?gclid=EAIaIQobChMI5sW-mpi73AIVx6SaCh3O4gq3EAQYByABEgKNLvD_BwE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
26.7.18 00:26

@Madeiřanka @PupuP taky se do kabelky nevejdu :lol: .. a odmitam si nicit zada, takze batoh k cemukoli :palec: . Mam teda uplne sportovni deuter alpine - puvodne snad cyklo batoh :mrgreen: . Zipy teda uz povolujou ale nosim ho denne minimalne 8 let, obcas slusne narvanej, notas mam velikej a vleze se tam i s neopr. pouzdrem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.7.18 08:32

@Madeiřanka V pohodě, já bych si tam taky nevybrala. Ale podle mě chceš skoro nemožné. Buď budeš mít funkční, velký, bytelný, nebo městský dámský… Něco mezi může být asi nějaký kožený/umělě kožený kvalitně vyrobený, ale to už jsi právě cenově hodně vysoko… No snad seženeš kompromis, pak se kdyžtak pochlub, taky by se mi možná hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.18 09:01

@PupuP Žádný problém se zipy? Závidím! :)

@czaky Jo, záda, právě kvůli nim jsem batohový typ, kabelku jen výjimečně. Neničit si záda je pro mě důležitější než paráda.

@Litta To je mi bohužel jasné, že chci skoro nemožné. Bude nějaký kompromis. Nepotřebuji kožený, stačí mi, aby to nebyla řvoucí reklama, byl hladký (bez stahovacích šňůrek) - pak to podle mých měřítek nevypadá tak sportovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.18 09:04

@tasa Samsonite, co jsem dohledala na internetu, jsou cenově mimo mé představy. :( Ale i tak díky za tip. A souhlasím, že často jsou multifunkční věci na nic. Já budu ráda, když seženu nějaký batoh, který nevypadá až příliš sportovně. Praktická stránka věci bude mít přednost před parádou.

@Irinka0210 Díky za tip. Na Dakine jsem se už koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
1.8.18 09:37

@Madeiřanka já nosím batoh s ntb dost často, ale přiznám se, že na treky mám batoh jiný. Takže mám v podstatě dva a v tomto případě mi nevadí přendávat věci. Kdybych měla jeden na obě věci, tak stejně část věcí, co nosím kvůli práci bych vyndávala. Nechtěla bych se s nimi tahat na výlet.

Jinak my tašky od Crumpler, mají i batohy, třeba tady:

https://www.crumpl.cz/?…

Manžel má nyní cca půl roku tento batoh (nevím tedy zda stejnou velikost), ale viděla jsem ho i na ženách. Přijde mi takový neutrální.
 https://www.alza.cz/…d5240457.htm

Ale nosí ho jen do práce. Jak říkám, na výlety máme oba dva jiné batohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.8.18 09:44

Já mám batoh od švédské značky, byly v bille za nějaké body a jsem s ním spokojená, podle mě vypadá hezky jak na výlety, tak je na nošení do města. prostorný, jen kapsa je spíše na menší notebook, ale sukně nenosím, tak to neposoudím :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
1.8.18 09:53
@sandys55 píše:
Já mám batoh od švédské značky, byly v bille za nějaké body a jsem s ním spokojená, podle mě vypadá hezky jak na výlety, tak je na nošení do města. prostorný, jen kapsa je spíše na menší notebook, ale sukně nenosím, tak to neposoudím :-).

ten mám taky a za mě taky v pohodě, ale mám malý ntb. K určité části sukní se hodit bude, ale ke kostýmku či velmi elegantní sukni či šatům moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.8.18 09:55

Když Batoh, tak Deuter, já mám nejraději BikeOne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.10.18 08:43

@elen-ka Ano k sukním a elegantním šatům nebude, ale jak jsem psala ty nenosím, tak neposoudím, ale ke sportovní sukni nebo sportovním šatům by šel si myslím. Já mám sebou převážně tablet nebo mini notebook, tak ten se vleze :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
7.10.18 08:55

Já jsem také batohový typ :lol:
Jestli chce něco do přírody i k sukni šla bych do Dakine. Mají i docela elegantní řady co se hodí na oboje, kvalita je celkem dobrá.
Mám ráda i Burton, jsou kvalitní, hodně kapes.
Dále mám zkušenosti s Nugget, ty jsou taky velice praktické a na výběr je hodně stylů. Tuto značku mám všeobecně moc ráda.
Teď nosím Buxton skeleton, je zatím nejlepší, má opravdu hodně praktických kapes, vystužená záda, zipy jdou otevřít až dolů takže nehrozí nějaké lovení a hledání něčeho. Chtěla jsem něco co při mém zacházení ten notebook opravdu ochrání.
Zacházím s ním dost hrubě, nosím do práce i do lesa na několikadenní akce. Zkrátka nechovám se k němu vůbec hezky a přesto je pořád jako nový. Nosím denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.10.18 10:22

na fleru jsou také pěkné kousky :palec: https://www.fler.cz/…tasky/batohy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.10.18 13:03

Pěkné? Hlavně nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
24.10.18 11:35

@Madeiřanka Tak co, už jsi našla?

Já teď taky projíždím všechny možné stránky a procházím obchody, hledám batoh do práce a do města, ale něco, co by se mi fakt líbilo a vešel se do toho notebook, štůs dokumentů, různé drobnosti a ještě třeba nákup, to nikde nevidím. Když se mi něco líbí, tak je to pidi batoh na peněženku smotanou mikinu, a když je to větší, tak to je klasický černý notebookový vzhed nebo je to sportovní.

Padl mi do oka batoh Boll Prophet 20 l (mají i jiné velikosti), ten je uvnitř fakt vymakaný a má business vzhled (prohlédla jsem si ho naživo), ale právě možná že je až moc business. Věci do práce by se mi do něj vešly určitě, s tím nákupem nevím, musela bych ho dát do stejné kapsy jako ty dokumenty, to by mohlo být nebezpečné.
 https://www.4camping.cz/…rophet-20-l/#…

Pak možná nejsou špatné od Topgalu, řada „stylové batohy“, ale taky mě to úplně neuchvátilo.
 https://www.topgal.cz/stylove-batohy/

Líbí se mi i Dakine Garden, ale to je možná moc studentské.
 https://www.vivantis.cz/…9-rosie.html?…

Navíc nevím, jaký je tvůj rozpočet, ale vše se pohybuje kolem 1500, to už je na tebe asi moc?

A jak ses ptala, kterým batohům se neničí zipy, tak já teď do práce nosím už nejmíň 10 let batoh zn. Loap, ten je má v pořádku. Pravda, musela jsem na tom batohu něco málo zašívat, a to už po pár měsících nošení - např. ucho a popruhy se nahoře odtrhávaly, ale s tím já si poradím a nevypadá to nejhůř. Po těch 10 letech už je taky natržená jedna kapsa na pití (zašila jsem, rozpáralo se, síťovina se šije špatně), vevnitř je taky něco potrhané a utrhl se mi jedna ta chytací část zipu, nevím, jak se to jmenuje. Funkční je stále, jen já stárnu a ve svém pomalu už pokročilém věku bych chtěla něco elegantnějšího :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
25.10.18 07:27

@iila Jo Loap je držák, taky jeden máme snad 15let, je to výleťák, ale už se mu tam urvala látka u stahovací gumičky, takže se poohlížíme po novém.
Manžel má Dakine batoh s vyztuženými zády, denně vozí do práce, i na výlety a také ho má určitě skoro 10let a je pořád v super stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák