Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, můžete mi prosím doporučit batůžek pro dítě 2 roky? Který se vám osvědčil apod… Budu ráda za inspiraci. Koukala jsem zatím na Skiphop a Topgal. Děkuju ![]()
@Nikol275 píše:
Ahoj, můžete mi prosím doporučit batůžek pro dítě 2 roky? Který se vám osvědčil apod… Budu ráda za inspiraci. Koukala jsem zatím na Skiphop a Topgal. Děkuju
My máme Hama. S bagrem. Syn ho až na třech letech začal víc nosit.
Já myslím, že je to fuk ať je hezký, líbí se dítěti… stejně tam dáte max. pití a tyčinku na sváču…co více dvouleté dítko unese. Takže spíše pro parádu.
@Veru1987 píše:
Já myslím, že je to fuk ať je hezký, líbí se dítěti… stejně tam dáte max. pití a tyčinku na sváču…co více dvouleté dítko unese. Takže spíše pro parádu.
Neni, kdyz to pada z ramen, tak je to k prdu. Doporucuji neco s hrudnim paskem.
Meli jsme celeman, myslim petit. 4l
@Lama Lama píše:
Neni, kdyz to pada z ramen, tak je to k prdu. Doporucuji neco s hrudnim paskem.
Meli jsme celeman, myslim petit. 4l
joo my jsme našili pásky.. taky pravda
Děkuju, možná půjdu do toho Skiphop mini, tam ten pásek je. U těch větších už není… Je pravda, že si tam dá pití, tyčinku a možná hračku ![]()
My máme neznačkový malinký batůžek, dvouletý si v něm nosí akorát pití,ale taky mu padá z ramen, tak mám v plánu přidělat nahoru ještě taky pásek. Jinak teda starší syn nosil batůžek až po třetím roce. Mladší chce už teď ve 2 letech, protože chce mít všechno co má starší brácha. ![]()
Ten nejmenší Skiphop je fajn - má hrudní pás a „vodítko“ (pásek na připnutí z boku batůžku, za který můžeme dítě přidržovat - to jsme teda využívali hlavně ve věku 1,5-2 roky). Ale pak pro tříleté a starší, kteří potřebují třeba ve školce dát do batohu větší svačinu, pláštěnku, pití, náhradní oblečení apod. už je malý. Větší Skiphop už jsme nekupovali a koupili batoh Boll, který má lepší polstrování.
@zrcadlo malé budou v říjnu 2 roky a občas chce nosit apod.
a až bude větší ať si vybere ![]()
Mame z Intersportu malinky Coleman,ma hrudni pas,je lehoucky a dobre ho zapne i sama
My jsme nasi dvoulete slecne (spise drobnejsi postavy) koupili nejmensi batuzek z Decathlonu (myslim 10l). Obcas se divim, co je schopna do nej nacpat
ale nosi ho moc rada
@zrcadlo píše:
Ten nejmenší Skiphop je fajn - má hrudní pás a „vodítko“ (pásek na připnutí z boku batůžku, za který můžeme dítě přidržovat - to jsme teda využívali hlavně ve věku 1,5-2 roky). Ale pak pro tříleté a starší, kteří potřebují třeba ve školce dát do batohu větší svačinu, pláštěnku, pití, náhradní oblečení apod. už je malý. Větší Skiphop už jsme nekupovali a koupili batoh Boll, který má lepší polstrování.
na nošení hysterických dětí byl dobrej i ten Colleman, šlo to za to ucho nahoře. Oba dostaly před obdobím vzdoru povinně. ![]()
Moje děti mají od 3 a od 1 roku - batoh boll bunny. Má hrudní i pasový pás a hezké reflexní pásky
Jinak dcera má nyní 6 let a dneska s ním byla na chodícím letním příměstském táboře a nacapala jsem ji do něj - pláštěnku, 0,75 l pití, box se svačinou, peněženku, kapesníky, tričko a ponožky a ještě by se tam něco vešlo ![]()