Batoh do práce i na výlety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.7.18 22:23

batoh do práce i na výlety

Ahojte, potřebuji nový batoh. Nějaký, který fakt vydrží. Pokaždé si nějaký koupím a jako první odejdou zipy. :( Chtěla bych nějaký pěkný, který by se dal nosit po městě. Kdybych si vzala sukni, aby se s ní moc nebil. Ale zároveň ho chci na výlety a hlavně na nákupy. Ideálně dvě velké kapsy. A aby se do něj vešel větší notebook.
Máte nějaké značky, se kterými jste spokojení? Že batoh vydrží, zipy se nerozjíždí, švy se nepárají,…?
Prosím, podělte se, co máte / měli jste, co ne/vydrželo. Prolízám internet a ne a ne najít něco, co by mi vyhovovalo. A u čeho by byla šance, že to chvíli vydrží.
Moc díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
25.7.18 22:26

@Madeiřanka já neporadím,ale podle mě se batoh(pokud to nebude takový ten kabelkový,ten ale nevydrží) bude se sukní bít vždycky. Ta kombinace je podle mě strašná. Jen můj názor! Možná koupit dva,jeden právě k té sukni a druhý sportovní a pevný na volný čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.18 22:28

@Madeiřanka K sukni moc nevím, záleží na celkovém stylu. K některé nejde žádný, naopak jiný batoh se na určité slečně snese i k šatům… Trendy jsou Fjällräven, Herschel, … co znám majitele, mají je dost dlouho. Já si zatím vystačila s Vans. Pokud nosíš elegantnější oblečení, tak možná nějaký kožený by se ti mohl hodit, koukni na etsy, tam jsem něco viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.7.18 22:35

Batoh mam od Columbia. Nosim ho hlavne na cestovani, hory, stanovani atd. Je perfektni. Ma i kapsu na pc vyztuzenou. Micham to s batohem jak to stahnes snurkama po stranach. Kdyz jdu treba k vode nebo na kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 22:39

@Aduš8 Jo, já vím, že batoh a sukně moc dohromady nejdou. Sukni nosím ale zřídka, proto se mi moc nechce investovat do dvou batohů. Plus taky pak přednávat věci z jednoho do druhého - otrava. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
25.7.18 22:41

Mam Nike a Herschel, nosim porad, na sport,k sukni,na vylety… a drzi uz par let, a to ho mam porad narvanej. Bohuzel jsem z tech, co nic jineho nez sportovni batoh nenosi, bohuzel i k elegantnimu obleceni :mrgreen: ale nevim jak bych do kabelky narvala tolik veci a asi by mi upadlo rameno, batoh mam vzdycky uplne narvany, cestou z prace beru i nakupy.
K sukni jedine takovy ten elegantni, mela jsem take, ale tihou se mi utrhly raminka. Na Nike nedam dppustot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 22:42

@Litta Dík za tipy, prošla jsem si jejich aktuální nabídku a nic „áááách“. :( A to Fjällräven je cenově jinde, než bych chtěla. Nechci znít nevděčně, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 22:46

@miasek Díky za tip. Cenově celkem ok, ale aktuální nabídka je víc sportovní, než byla má představa. Ale pokud bych šla do vyloženě sportovního batohu, tak je fajn vědět, že od této značky vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
25.7.18 22:47

Mám již druhým rokem Osprey. Zatím vypadá jako nový a to ho moc nešetřim. Pak jsem měla batohy od Dakine. Ty jsou také fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 22:55

@PupuP Celá já! :lol: Já právě taky nenosím kabelku, protože bych si zničila záda a stejně bych tam nedala vše, co potřebuji. Fakt nechápu, jak to ženský dělají, já mám narvaný batoh a kolikrát ještě tašku či dvě. Třeba to ani není těžké, ale holt objemné (pečivo, salát, …). „Miluju“ zboží v nafouknutých pytlících. To pak jdu ověšená jak vánoční stromeček.

Dívala jsem se na Nike - oni mají i věci, které jsou bez obří fajfky! 8o Páni. A asi dva mě zaujaly… Jaký Nike máš? A zipy fakt vydržely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 23:03

@Ada22 Díky. Osprey je super, má ho můj drahý už roky, nešetří ho, tahá v tom div ne cihly, a batoh pořád slouží. Vypadá, že nás přežije. :lol: Jen v dámských modelech žádná srdcovka. :( Osprey bych brala jen kvůli kvalitě.
Dakine - tam by se mi něco i líbilo (vzhledově), ještě to budu muset prozkoumat (kapsy, organizace vnitřku, …).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 23:05

A nemáte někdo zkušenost se značkou Tigernu? Našla jsem jeden batoh, který se mi líbí, popis na netu super (až moc, budí to ve mně nedůvěru). Na Heuréce ale bohužel chybí recenze, je tam jen jedna pochvalná u jiné barvy. A jedna kladná recenze je dost málo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.7.18 23:08

A co ,Samsonite kipling,nemaji neco

Jo a sportovni trekovy batoh napr.Tatranka,to je sila vzdycky,ve meste.k tomu pak uz jen ty sesivany kostkaty kalhoty,co maji logo kopretiny,nszev nevim, a dilo zkazy je dokonany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.7.18 23:11

Mám Dakine a super :) ale ten je fakt spíše sportovní no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.7.18 23:11

Jo a jsem zjistila,ze multifunkcni veci,nejen batohy,byvaji na prd,nejsou idealni ani pro jednu z funkci,to jen tak na zamysleni.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák