Házení věcí na zem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
9.9.11 23:57

Uz kdyz byla mala hodne mala tak jsem zavedla pravidlo Zahodis, nemas. Proste tu hru ja mrsknu, mama zvedne jsem nikdy nehrala. Ted uz je vetsi, kdyz chce necim hazet tak muze, ale kdyz saha na neco, co nema, nejdriv zkousim zabavit necim jinym, pak nekolikrat reknu ne ne ne a kdyz neposlechne i na podesaty, jde do pokojicku nebo jinam, kde zavru dvere. To je pro ni nejvetsi trest. Hned breci a ja ji za chvilinku pustim. Jeste se nestalo, ze by se potom vydala vec opakovat. Ale je pravda, ze Adelka moc vztekaci neni a necha si domluvit, tohle jsem praktikovala zatim asi tak 5×… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
10.9.11 01:16
Monjie píše:
Jdu se poradit.Gita ma tendence vsechno hazet na zem. Kdyz to udela po x te a ani „Ne“ a „TYTYTY“ nepomaha dostane pres ruku a ma tendence nas placnout zpatky. Co s tim? vychovavam ji nejak blbe?
Snazim se ji nejak zabavit.se ptam jak debil, ale nevim co delat,nechci ji davat pres ruku.Jak ji to odnaucit?

No sláva, jsem si už myslela, že jen mi máme takový smrádě. Já bych řekla, že se nám to maličko zlepšuje věkem ( možná i těma domluvama), ale to házení má od samého miminkovského věku - jakmile byla schopná hračku uchopit, tak byla okamžitě i schopná jí zahodit. Takže taky domlouváme, vyhrožujeme ( tytyty) a plácáme přes ručku, většinou se ale rozpláče a nebo nás chce plácnout vsteky. Nicméně sama od nás to házení nesnáší ( občas holt potřebuješ něco přemístit hodem a to je u nás oheň na střeše- což je pro mně signál, že chápe, že se to nesmí dělat, ale dělá to z umanutosti a ze vsteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.9.11 08:13

To je součást vývoje- nedávat věci, které může zničit, když tě přestane bavit sbírat ze země, tak mu to nepodej zpět.......Hlavně nebacat, to je fakt zbytečný

• Citovat
  • Upravit
7602
10.9.11 10:52

U nás taky všechno lítá… Spíš mě štve, že je schopný mrsknout po mladším třeba kelímek nebo nějakou těžší hračku, ale těžko mu vysvětlím, že nemůže. Dělá to spíš jako reakci na zákaz, kdžy mu řeknu „netřískej s tím, Sása spí“, tak s tím mrskne :roll: Pak taky hází věci do vany, podám jednou, někdy i podruhý, pak to tam nechám a následuje hysterák :zed: Máme veselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí