Batole-bordelář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
30.12.11 12:43
Kůželíná píše:
tak to jsem se zas nasmála a jsem šťastná, že mi jen žere hlínu z květináče, vyháže všchno ze skříní a vypíná a zapíná všechny spotřebiče, zatím neobjevila kouzlo hoven, toho se bojím nejvíc :-) na druhou stranu sbírá a žere drobky ze země, takže ten bordel co nadělá alespoň takto drbně vykompenzuje

Hovno je něco jako modelína, ale mnohem mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
30.12.11 13:14
eva valoi píše:
Mooch, tak to je snad ještě horší, než co máme doma my. a kolik je vaší batolecí slečně?

teď rok a čtvrt, ale hovadiny vyvádí od tý doby, co se plazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
30.12.11 13:15
eva valoi píše:
Kůželíná píše:
tak to jsem se zas nasmála a jsem šťastná, že mi jen žere hlínu z květináče, vyháže všchno ze skříní a vypíná a zapíná všechny spotřebiče, zatím neobjevila kouzlo hoven, toho se bojím nejvíc :-) na druhou stranu sbírá a žere drobky ze země, takže ten bordel co nadělá alespoň takto drbně vykompenzuje

však jo - vzhledem k výborné zpracovatelnosti lze oželet i barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
30.12.11 13:35
mooch píše:
eva valoi píše:
Kůželíná píše:
však jo - vzhledem k výborné zpracovatelnosti lze oželet i barvu :mrgreen:

no, možná by s tím šel ještě udělat nějaký byznys, tož co, kdo kúpí :-) zbožího je dost, denně čerstvé na skladě .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
30.12.11 13:43

U nás všemu dala vždy korunu moje máti, která místo aby mi pomohla, tak přišla a řekla - no jsi celý den doma a ten bordel tady, pořád neseď u PC a trošku s sebou hni. To jsem fakt už nemohla - celý den jsem za synem jen lítala, uklízela a večer to i tak u nás vypadalo jako po boji. Než jsem nakrájela maso, vyndal hrnce, šla jsem je uklidit a mezi tím vysypal párátka, na nich jsem podklouzla, u toho se mi maso připalovalo, tak jsem se mu věnovala chvíli a než jsem ho podlila, okrouhala brambory, tak vylil čaj, naházel něco do záchodu. Stále vždy napřed o několik kroků. Takže jsem nějak nestíhala uklízet přímo po něm na tož vytřít, zaméct, nakoupit. Ráno jsem si uvařila kávu a dopila ji tak v 5hod. Syn totiž v poledne spával tak 20min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.12.11 14:51

Osmanko, o několik kroků napřed, to jsi vystihla přesně. Moje batole je také vždy o několik kroků napřed. Něž oloupu cibuli, on má minimálně tři, čtyři věci vzhůru nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.11 19:47

Koukám, co všechno děti nezvládnou :mrgreen: :mrgreen: Jako u nás je bordel jako v tanku na denním pořádku, jen to uklidíme, než jdeme třeba společně vysávat, tak to pak hned všechno vykramaří, čím víc věcí je roztahaných, tím líp. Vypadá to u nás jako by tam padla bomba :lol: Ale už jsem to vzdala, to věčný lítání a uklízení, protože to bych uklízela pořád, takže máme doma standartně provozní bordel a Markétka je spokojená a já mám klid. Akorát teda když má přijít někdo na návštěvu, tak se to trochu poklidí, když to vytahá před nima, tak je mi to jedno, alespoň vidí, co umí :mrgreen: :mrgreen: Hlavně tchýňka :cert:

Jo, jak tu Osmanka píše, že uklouzla na párátkách, tak u nás bylo něco podobnýho. Hrála si s hrncem co jsem jí „půjčila“, vařila si a pak si usmyslela, že do něj dá nožičku a bude tak chodit - podotýkám v jistých místech dlažba a tudíž nebezpečný. Tak jsem jí to vysvětlila, ale už jsem si nevšimla, že to nechala hned pod stupínkem od kuch. linky, kde máme naproti pračku. No vyndám prádlo s její pomocí z pračky, vezmu lavór a že to jdu pověsit. Ještě se na ni otočím a hňáp do toho blbýho hrnce. Jenže na tý deb..ní dlažbě to podjelo, ztratila jsem absolutně rovnováhu, páč mě to dooost zakočilo a ještě s tím lavorem… no nohy do luftu, padla jsem jak špalek na zadnici, na záda a ještě se řachla o hranu dveří od lednice, resp. mražáku. No myslela jsem, že je po mně. Markétka začala řvát jak blázen, protože viděla, že se mi něco stalo, já nemohla vstát a doma nikdo… no nakonec jsem se sebrala, ale řekla bych, že slabej otřes mozku tam byl, hlava mi třeštila ještě 4 dny! Od tý doby má hrnce zakázaný, dostala dětský, tak snad budou neškodný. A taky už víc čumím pod nohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
31.12.11 19:18

Jojo, děti jsou vždycky o krok napřed. Dneska taťka vynášel koš. Zastrčil klíč do dveří, ještě se pro něco na zlomek vteřiny otočil a malý stačil ten klíč zalomit v zámku :lol: :lol: Už jsme mysleli že budem volat zámečníka, v horším případě hasiče (zamčení, bez šance dostat se z vlastního bytu ven). Ale dobře to dopadlo, úlomek klíče jsme ze zámku jaksi vyšťárali :D Jsem ráda že už se kluci spoustu věcí odnaučili a knížku do záchodu narvali naposledy cca před rokem :lol:

• Citovat
  • Upravit
2616
25.9.12 00:01

Ahoj holky, my máme myčku na vypínač jak u lampy apod. Je nedosažitelná pro dítě, takže po umytí a ukončení programu, vypnu myčku tlačítkem na myčce a pak ještě přes vypínač a malá může mačkat co chce, není to pod proudem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.9.12 00:08
@Kamka33 píše:
Ahoj holky, my máme myčku na vypínač jak u lampy apod. Je nedosažitelná pro dítě, takže po umytí a ukončení programu, vypnu myčku tlačítkem na myčce a pak ještě přes vypínač a malá může mačkat co chce, není to pod proudem :-)

hm, když je myčka vypnutá, tak si jí nevšímá. pouze když je zapnutá, tak s oblibou 10 minut před koncem 2hodinovýho programu restartuje a program spustí znovu. na to mi žádný lampičkový tlačítko nepomůže :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.9.12 00:15

@mooch hmm tak to už je problém :-) Naštěstí Alí si tohle nedovoluje, asi ví, že nesmí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí