Batole má problém s komunikací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24330
11.2.25 12:55
@Anonymní píše: Více

Taky bych mohla vyjmenovat několik mladších a výrazně šikovnějších batolat z okolí. O tom to není. Spíš jestli soubor toho, co se jeví „špatně“ je už natolik významný, což asi je, když byl odeslán na neuro. Mému dítěti taky nevyšlo vše v dotazníku na autismus ideálně, ale Dr. naznala, z toho jak ho pozorovala tu chvíli v ordinaci, že netřeba ho někam posílat na vyšetření, že se jí jeví v pořádku. Mám i další děti, takže nějakou tu zkušenost navíc. Ignorace hry, knížek, zvuků zvířat jsem už zažila u dítěte, které je dnes školák a je úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.25 13:37

@Amandine Dekuji, nadeje je vzdy. Moc bych si prala, aby byl mentalne v poradku a jednalo se jen o opozdeny vyvoj treba, ze to dozene. Venuju se mu, televizi ma zaplou, jen kdyz potrebuji uvarit, to se diva.

• Citovat
  • Upravit
24237
11.2.25 13:47

Tohle nezní zase úplně tak špatně. Třeba to odrážedlo je hrozně individuální. První mi jezdil v roce a půl jak drak a to má hrubou motoriku nic moc. Druhý sedl na odrážedlo ve 2,5 letech. Dřív nechtěl. Pohybově je šikovný. Třetího to odrážedlo vůbec zatím nezajímá. V herničce ho nejvíc baví kočárek a panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
11.2.25 14:08

Taky jsem měla obavy. A mám pořád. Našeho nezajímalo nic, nemluvil, nevnímal, pleny do 3,5, houpačky a klouzačky nic, na kolo si nesedl a to je mu 5. Děti když jsou divoké ho nezajímají a jde pryč, ale ve školce třeba dokáže fungovat, on je takový salámista solitér, nejsou s ním problémy, není divoký. Každý má něco, ale za mě je důležité ho začít podporovat a zjistit třeba, jak moc špatné, nebo naopak dobré to je. Ale je ještě malý a může se dost věcí změnit, tak hlavu vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85336
11.2.25 14:17

Ani jedno z nasich deti neukazovalo a jsou zdravi. Prijde mi hlavne divne, ze nezareaguje na jmeno. Knizky a podobne zacaly starsi dite zajimat az ve 3,5 letech. Jak jsi veliky a podobne asi nedelali, respektive delali to az pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.25 14:32

@blumen Dekuji, porad je nadeje. Uvidim, zda se neco dozvime na neurologii a dam vedet. ;) Jeste shanime detskeho psychologa, ale bud tak male deti neberou nebo maji plno a dlouhe cekaci lhuty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML