Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V podstatě s ní nemají problém, řekla bych… Něco je baví víc, něco vůbec - asi jako každé dítě ![]()
Dceru škola baví, klidně by chodila i o prázdninách. Je ve 2. třídě, snad jí to nadšení vydrží.
Teď „trpí“, jsou jarňáky ![]()
@3HE píše:
Ahoj dotaz je jasný
Kluka to baví rozhodně víc, než mě
Druhá třída, velké prázdniny hodnotí jako ty nejhorší měsíce ve svém životě ![]()
@Kakika píše:
Kluka to baví rozhodně víc, než měDruhá třída, velké prázdniny hodnotí jako ty nejhorší měsíce ve svém životě
Jako u nás, člověk jim vymýšlí pořád nějaké tábory, zábavy a výlety, a oni takhle
![]()
Dceru nebaví vstávání, některé učitelky jsou strašné, děsné…, je v 5. třídě a zatím teda samé jedničky, tak asi tak - nesnáší HV, TV - to to též nechápu…
Příspěvek upraven 06.02.17 v 15:41
Kluka 1 tr. bavila moc, 2.tr. celkem ho bavila, ale prazdniny jsou lepsi, nyni 3 tr. a nebavi ho skoro vubec. Pocitam ze dalsi tridy budou uz jen opruz…
Nejstarší škola nebaví vůbec, mladší trošku a prvňák se do školy vyloženě těší a během jakýchkoliv prázdnin se ptá, kdy už skončí, že chce jít do školy.
2.třída baví, ale vždy se těší na prázdniny
podle jedné psycholožky, není normální, když dítě škola extrémně baví, takže otrávená dítka ze školy jsou naprosto v pořádku ![]()
Staršího syna to baví, tak moc že mu je gympl málo. Ten mladší školu nenávidí a už se těší až vyleze základku. Stejná výchova rozdílné povahy. To si nevybereš ![]()
Mě jako dítě škola bavila, neměla jsem ráda prázdniny. Co jsem teda nesnášela, tak tělocvik.
vybavila se mi hláška malého od známých:
první den školy, klučina šel poprvé - do první třídy před školou si povzdechl: Hmmm tak už mě to asi nemine
![]()
(má 2 starší bráchy v pubertálním věku, takže byl dopředu dostatečně poučen o čem škola je…zřejmě)