Baví vaše děti škola?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
23.8.17 18:54
@terinka4444 píše:
@Regina Hero ty jo no já nevím, doby kdy se lítalo po obchodech a sháněly věci už jsou pryč, ne? :think: My tedy vezmeme nákupní košík v Globusu a do hodiny odcházíme s komplet celým nákupem, co by děti potřebovaly do školy, včetně všech pomůcek, cviček, botasek a dokonce i bačkor. :nevim: já v tom nevidím zádrhel a nakupovat to od července mi přijde taky takové stejné, jak kupovat sladkosti od čerta v říjnu.

Tak mně třeba přijde zbytečný utrácet za ty věci víc, než je nutný, takže hledám věci, který chci, levněji. :nevim: Na netu nebo když zrovna někde jsme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.8.17 08:59
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.8.17 09:00

A ještě jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4202
24.8.17 09:03

@WaIl To je asi zacíleno na učitele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.8.17 09:14

@WaIl :mrgreen: :mrgreen: to je asi myšlený pro učitele a rodiče :D

• Citovat
  • Upravit
74217
24.8.17 14:05

@WaIl Je to na fb, na pedagogicke skupine :). Pomucka do kazde sborovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22793
24.8.17 14:13

Co se týče nákupu aktovky, pomůcek atd - u nás to spravila jedna velká objednávka na netu. Ale je fakz, že do první třídy zatím neřešíme žádný sešity, obaly apod., resp. vyčkávám, na seznamu to neměli, takže jsme pořizovali tu tašku, desky na písmenka, penál, výtvarný potřeby. A pak při jednom nákupu vlastně úplně náhodou cvičky na tělocvik. Což mi připomíná, že jsem nepořizovala žádnej pytlík na telocvik s tím, že ušiju a zapomněla na to :oops: Takže mám ještě co dělat. Jo, a igelit na lavici do výtvarky.

Narazila jsem teď na tenhle článek a jelikož dost dobře sedí na mě, na manžela a co se týče celkově chování doma i na dceru, máme se asi na co těšit (holka je vodnář) https://www.prozeny.cz/…-skoly-36102 - ne že bych neměla podezření i bez horoskopu, jen potvrdil mé obavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
3.9.17 22:11

Takže zítra zase do lavic.. :palec: :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.9.17 07:50

Tak první co tak jsme vyfásli seznam na nákup :pankac: Tak jsem to vzala přes eshop a vyšlo mě to skoro o polovinu levněji než u nás v papírnictví 8o
Jen si proto musím zajet.

Jinak nadšení ze školy dceru opustilo už včera odpoledne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 20:10

Řešili byste nějak to, že učitelka naprosto znechutila dítěti určité předměty? Je studijní typ se samými jedničkami. Do Škola a učení zatím nebyl problém.
Letos jim dali na dějepis a zeměpis novou učitelku a dítě je ve dnech dějepisu a zeměpisu naprosto otrávené a znechucené.
Ještě loni nebyl problém. Ten nastal se současnou učitelkou. Loni ho to naopak neskutečně bavilo, hledali jsme doplňující informace.
Rešili jste to někdo a mělo to efekt? Nebo prostě vydržet do konce školního roku. Příští rok budou mít někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
65428
6.3.23 21:55
@Anonymní píše: Řešili byste nějak to, že učitelka naprosto znechutila dítěti určité předměty? Je studijní typ se samými jedničkami. Do Škola a učení zatím nebyl problém.
Letos jim dali na dějepis a zeměpis novou učitelku a dítě je ve dnech dějepisu a zeměpisu naprosto otrávené a znechucené.
Ještě loni nebyl problém. Ten nastal se současnou učitelkou. Loni ho to naopak neskutečně bavilo, hledali jsme doplňující informace.
Rešili jste to někdo a mělo to efekt? Nebo prostě vydržet do konce školního roku. Příští rok budou mít někoho jiného.

Jak bys to chtěla resit? Jak konkrétně to znechutila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 22:01
@vokishka píše:
Jak bys to chtěla resit? Jak konkrétně to znechutila?

Aktuálně nenávidí zeměpis a dějepis. Úplně bytostně. Loni jsme se spolu dívali na historické dokumenty. Četli jsme encyklopedie a knihy.
Letos odmítá. Nechce doma ani otevřít sešit.
Co se děje v hodinách odmítá říct. Nechce o tom mluvit a ani se k tomu vracet.
Právě nevím, jak to řešit. Asi bych šla buď za učitelkou nebo za třídní.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
7.3.23 01:04
@Anonymní píše:
Aktuálně nenávidí zeměpis a dějepis. Úplně bytostně. Loni jsme se spolu dívali na historické dokumenty. Četli jsme encyklopedie a knihy.
Letos odmítá. Nechce doma ani otevřít sešit.
Co se děje v hodinách odmítá říct. Nechce o tom mluvit a ani se k tomu vracet.
Právě nevím, jak to řešit. Asi bych šla buď za učitelkou nebo za třídní.

A neřekne ti to ani ve chvíli, kdy řekneš, že se půjdeš učitelky zeptat, co se děje v hodinách? osobně bych to řešila dřív než na začátku března. Chtěla bych vědět, jak probíhá výuka, hodnocení. Takže bych se chtěla sejít s učitelkou a snažila bych se zjistit, jestli nemají problém. i další děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.23 06:33

@Pitaya1 učitelku dostali v půlce ledna. Je to důchodkyně. Musela zastoupit za kolegyni, co odešla na rizikové těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
2692
7.3.23 07:51

Úplně nevím, jak bys to chtěla řešit, když ti vlastně syn ani neřekl, co je špatně. Paní učitelka může být jen přísnější nebo holt látku nevykládá tak zajímavě jako předchozí učitelka. Jelikož ji bude mít syn jen do konce roku, neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí