Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:
Katy: Jsem zapomněla odpovědět na ty fleecáky… Já právě myslela, že pak mýdlo ten fleec ničí, tak proto jsem psala, že jedny obětuju.No ale je fakt, že pokaděnost taky lehce mydlím. Tak já fakt jedny asi pořádně zmydlím.
Fly no mýdlo ničí fleccové separačky a to proto, že ho ucpává a moč pak separačkou neproteče, ale obteče, tak že mě se stávalo, že když měla fleccovou separačku, tak prostě měla plínu mokrou po bocích a uprostřed třeba ne, tak že bylo jasné, že ta moč prostě protekla bokem a ne přes separačku.
Katy2 píše:Mahja píše:Jéééééééééééé Maruš a mohla by jsi mi přibrat Bebu Pro3, tak 3 krabice 350g?Katy2 píše:My jedeme do Polska zítra ráno, došel nám Nutrilon, tak děláme taky výjezd, tam je tak o stovku levnější, než u nás.ankasz píše:Já jsem okr. Frýdek-Místek, tak že do Polského Těšína to máme kousek.Katy2 píše:Katy a můžu se zeptat z kterého města jsi?Achdarek píše:Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove.zuzanecka81 píše:POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám
Ok. Ivo už to vyfotil, tak doufám, že nakoupíme.
zelazuzu píše:Flyingfrog píše:zelazuzu píše:
Fly a co zkracuješ..Nebyla jsem tu od dopoledne, tak se nechytám
Tvůj nick.
Zuzko: Kočka a myš včera večer na anavy, jako druhá jakost, plus tam byly muchomůrky a ještě stále je shady a trucks.Píšu Zuzu místo zelazuzu.
jj už mi to došlo
Z dedry používám hlavně tablety – dají se i dobře půlit, takže půlku dám do předpírky a tabletu rozdrtím v ruce a dám do násypky na praní, ale prášek poslouží stejně..Jinak vše od Dedry pere stejně – mám ten pocit..Jen prostě mám averzi na gely (to ale od všech značek), takže gely používám jen na barevné a na bílé jen prášek a tablety.
Aha, no vida, já právě zrovna koukala na ten gel. ![]()
Katy: Jo to je fakt, že na u těch separaček je, že se nemají prát v ničem mýdlovém. Ale každopádně promydlím růžové svrchňáky. ![]()
Fly ale to je jen můj pocit
..On možná pere stejně, ale jsem asi proti gelům zaujatá - nevím..Já mám pocit že jakýkoli gel není to co prášek, takže na mě nedej a klidně gel zkus
.
Katy : já jsem z Třince, takže to máme do Polska co by kamenem dohodil
, tak jsem myslela, že kdyby se z netu něco objednávalo tak by se dalo domluvit a bylo by poštovné levnější, jestli bydlíš někde podblíž
Mahja: ty jsi z Frýdku,že?
Flyinfrog: to je fakt, že si pak člověk všeho více váží, když na tom makal sám( u nás teda z 90% chlap
)
zelazuzu píše:
Fly ale to je jen můj pocit..On možná pere stejně, ale jsem asi proti gelům zaujatá - nevím..Já mám pocit že jakýkoli gel není to co prášek, takže na mě nedej a klidně gel zkus
.
nn bylo v nějaké studii prokázaný, že prášek má lepší praví účinnost než ten gel ![]()
Ankasz
Já pocházím se Skalice u Frýdku-Místku. Ale teď bydlím v Ostravě. Super, že je tady ta dálnice, sednem a fičíme. Já jsem byla v Polsku poprvé na podzim, kdy si naši známí jeli kupovat plovoučku, tak chtěli, ať jedeme s nima. No, já koukala na ty ceny jak péro z gauče. Byli jsme v Auchenu, nebo jak se ten obchod jmenoval - Nutrilon, skoro o stovku levnější a ten výběr tam všeho. Třeba hnusky - různé druhy, značky v jednom obchodě - kde tady třeba koupím něco v Tescu, něco v Albertu, atd. Výběr masa, sýrů, ryb - jsem fakt byla jak v Jiříkově vidění.
Mahjo chtěla jsem tě poprosit, mohla by ses jen kouknout kolik stojí v Polsku probiotika BioGaia?
KOukám, že se nás tu sešlo hodně ze SM kraje ![]()
M-a-j-a píše:
Mahjo chtěla jsem tě poprosit, mohla by ses jen kouknout kolik stojí v Polsku probiotika BioGaia?
KOukám, že se nás tu sešlo hodně ze SM kraje
Raději se zeptám, to asi v lékárně, že?
MAhjo asi jo. Pokud bys ale neměla cestu kolem lékárny, tak se na to vyprdni ![]()
M-a-j-a píše:
MAhjo asi jo. Pokud bys ale neměla cestu kolem lékárny, tak se na to vyprdni
Jestli tam na ni narazíme, tak se zeptám…snad mi porozumí, polsky neumím. ![]()
Mahja píše:M-a-j-a píše:Jestli tam na ni narazíme, tak se zeptám…snad mi porozumí, polsky neumím.
MAhjo asi jo. Pokud bys ale neměla cestu kolem lékárny, tak se na to vyprdni
Já myslím, že jo
Ani musí být na čechy zvyklí.
M-a-j-a píše:Mahja píše:Já myslím, že joM-a-j-a píše:Jestli tam na ni narazíme, tak se zeptám…snad mi porozumí, polsky neumím.
MAhjo asi jo. Pokud bys ale neměla cestu kolem lékárny, tak se na to vyprdniAni musí být na čechy zvyklí.
Jo, někteří ano.
Překvapilo mě i to, že třeba v tom marketu měli sudokrém, když jsem ho chtěla u nás v lékárně, tak ještě byl na objednávku.
M-a-j-a píše:
KOukám, že se nás tu sešlo hodně ze SM kraje
Hele stojí tam okolo 250kč, teda ženské je na MMB okolo 250kč prodávají a mají je z Polska.