Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
4.5.11 13:27
zuzanecka81 píše:
palošek píše:
zuzanecka81 píše: švadlenky: jak velké jsou kusy látek wendy objednávané z sijemdetem?
šířka je u každé látky napsaná, když ji rozklikneš. A délku si rozhdneš sama :-D
no ale to právě nechápu! tam je napsaná cena třeba 120. ale těch 120 je za co? za metr?

Za metr té dané šířky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 13:32
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
palošek píše:
zuzanecka81 píše: švadlenky: jak velké jsou kusy látek wendy objednávané z sijemdetem?
šířka je u každé látky napsaná, když ji rozklikneš. A délku si rozhdneš sama :-D
no ale to právě nechápu! tam je napsaná cena třeba 120. ale těch 120 je za co? za metr?
Za metr té dané šířky.

Ja jsem si vsimla ze prave casto tam ma za 0,5 metru…nebo jsem tatar? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 13:33
:-?
- bodlinka - píše:
palošek píše:
Myslíte tenhle odkaz ?

http://hajkovic.jex.cz/

Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce. :mrgreen:
Odkaz jsem dávala já. :oops: A paní jak vím z „páté ruky“ je také těhotná. :roll: Ale snad zatím plete. :mrgreen:

Tak presne tenhle jsem myslela :palec: diky, snad si to tu Lenholka precte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 13:34

Tak jedno dite jeste jde…ja znam lidi, co jsou skoro ve 40 single, protoze nechteji zavazky a deti uz vubec ne. Omezovalo by je to. Treba jeden kamarad, vztahy dlouhodoby zadny, dost penez, muze si delat, co se mu zlibi. Kdyz uz to vypadalo na nejaky vztah, radsi to ukoncil. A prave z toho duvodu, ze se nechce omezovat. Jaksi mu jeste nedoslo, ze my idioti s vice detma vlastne resime jeho stari :-? Ja si vzdycky pripadam jak blb, uhonena, on v klidku ted i potom…njn :nevim: A mam nejak pocit, ze znam takovych lidi cim dal vic, jestli je to dobou? :think:

Ad jedno dite…no ja kolem pul roku Matyse jeste o druhym ani neuvazovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 13:38

hmmm tak ja jsem nejaka zmlsana vlnackama od desconhecidy :-?

a takovejch lidi jako mas ty asho znamyho bohuzel pribyva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 13:43

Jo a k tomu kousani…bud pomuze nekolikrat impregnovat, nebo nekdo dal tip na soupnuti do mrazaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.5.11 13:48
asha píše:
Tak jedno dite jeste jde…ja znam lidi, co jsou skoro ve 40 single, protoze nechteji zavazky a deti uz vubec ne. Omezovalo by je to. Treba jeden kamarad, vztahy dlouhodoby zadny, dost penez, muze si delat, co se mu zlibi. Kdyz uz to vypadalo na nejaky vztah, radsi to ukoncil. A prave z toho duvodu, ze se nechce omezovat. Jaksi mu jeste nedoslo, ze my idioti s vice detma vlastne resime jeho stari :-? Ja si vzdycky pripadam jak blb, uhonena, on v klidku ted i potom…njn :nevim: A mam nejak pocit, ze znam takovych lidi cim dal vic, jestli je to dobou? :think:Ad jedno dite…no ja kolem pul roku Matyse jeste o druhym ani neuvazovala :lol:

Jojo , řešíme jeho stáří , ale rozhodně mu nezávidím. Musí mít hrozně „chudej“ život.

Jinak mám depku. Nabouraal jsem auto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 13:50

Rado jezis jakto??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 13:51
Ráďa69 píše:
asha píše:
Tak jedno dite jeste jde…ja znam lidi, co jsou skoro ve 40 single, protoze nechteji zavazky a deti uz vubec ne. Omezovalo by je to. Treba jeden kamarad, vztahy dlouhodoby zadny, dost penez, muze si delat, co se mu zlibi. Kdyz uz to vypadalo na nejaky vztah, radsi to ukoncil. A prave z toho duvodu, ze se nechce omezovat. Jaksi mu jeste nedoslo, ze my idioti s vice detma vlastne resime jeho stari :-? Ja si vzdycky pripadam jak blb, uhonena, on v klidku ted i potom…njn :nevim: A mam nejak pocit, ze znam takovych lidi cim dal vic, jestli je to dobou? :think:Ad jedno dite…no ja kolem pul roku Matyse jeste o druhym ani neuvazovala :lol:

Jojo , řešíme jeho stáří , ale rozhodně mu nezávidím. Musí mít hrozně „chudej“ život.

No jak se to vezme, jemu pripada prave bohaty…ale je docela sranda, ze ted obletuje holky, ktery se sotva narodily, kdyz my zacli parit :mrgreen:

A hodne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.5.11 13:53
Ráďa69 píše:

Snad nic vážného?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.5.11 13:55

Jsem blbá, blbá ,blbá. Nejvíc mě štve, že mojí blbostí…
Jela jsem s Kiki na plavání a cestou se stavila pro pečivo . Parkovala jsem na obr parkovišti , auto široko daleko žádné a já to naperu do půlmetrového kovového sloupku trčícího ze země … Ve dveřích u spolujezdce je díra a je i prohnutý práh. Manžel to sice ještě neviděl , ale odhaduje škodu za 50T.(Odhad mívá bohužel dobrý :cry: . ) a navíc já se bez auta nikam nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 13:55

Raďo nic si z toho nedělej, jsou to jen plechy. Důležité je, že se nikomu nic nestalo. Já jsem se taky nabourala a když přijel policajt, tak na mě koukal, že jsem to vůbec přežila a já měla v hlavě jen to, že jsem rozbila auto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.5.11 13:56

No v bazénu jsem se trochu uklidnila , řekla jsem si , hlavně , že se nestalo něco nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.5.11 13:59
M-a-j-a píše:
Raďo nic si z toho nedělej, jsou to jen plechy. Důležité je, že se nikomu nic nestalo. Já jsem se taky nabourala a když přijel policajt, tak na mě koukal, že jsem to vůbec přežila a já měla v hlavě jen to, že jsem rozbila auto!

No , přesně , to já měla v první chvíli taky, ale v tom bazénu se mi to v hlavě srovnalo- hlavně , že je berucha (Kristýna) v pořádku .
Teď mě štve ta moje blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 14:01

já radši neřídím, nevěřím si. řidičák mám od 18 a auto stojí na parkovišti… :oops:
raďo, hlavně, že jste v pořádku! zlomenou nohu bys za 50t nevyměnila!

no a dá se teda na sijemdetem objednat menší množství než metr? nějak se mi nechce mít 6 plín jedný barvy… a nebo nechce někdo se mnou látku napůl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure