Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2845
4.5.11 16:01
petka.konecna píše:
palošek píše:
Myslíte tenhle odkaz ?

http://hajkovic.jex.cz/

Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce. :mrgreen:
Já mám objednáno :)

A jaký? Pochlub se :wink:
Já ještě stihla u Desconhecidy - dvoje na léto . Až dorazí , vyfotím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vercina
4.5.11 16:01
ivuska.h píše:
vercina píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala zkušených na praní pokakaných plenek: Vymývá se hovínko studenou nebo horkou vodou? Jaké jádrové mýdlo na potírání skvrn používáte a kde ho kupujete? Dál bych byla vděčná za nějaký tip na utírání zadečku miminka od hovínek něčím pratelným - co se osvědčilo jako látkový ubrousek a do čeho ho máčet. Vím, že jsem něco šikovného někde viděla, ale zapomněla jsem, v jaké diskusi. Díky moc za odpovědi.

Pokaděnou plínku sprchuju zásadně studenou vodou, na zapírání je nejlepší žlučové mýdlo, levné a dobré mají v DM (Gallseife nebo tak nějak).

Na utírání zadečku – látkové ubrousky a olejiček ve spreji Medvídek – http://eone.cz/…t_detail.php?… (prodává se k tomu ředící sprejová lahvička). Nastříká se buď přímo na zadek nebo na ubrousek, mě to víc vyhovuje prvním způsobem.

díky moc!

• Citovat
  • Upravit
16492
4.5.11 16:02
caccorka píše:
to jsem tady mezi vámi asi nějaká hodně řídící vyjímka :lol:

caccorko nejsi :-) Já hodně a ráda řídím :-) Jen se mi nesmí do ruky dostat silné auto :-)
Já už jsem řídila i kamion :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vercina
4.5.11 16:03
Brunifid píše:
vercina píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala zkušených na praní pokakaných plenek: Vymývá se hovínko studenou nebo horkou vodou? Jaké jádrové mýdlo na potírání skvrn používáte a kde ho kupujete? Dál bych byla vděčná za nějaký tip na utírání zadečku miminka od hovínek něčím pratelným - co se osvědčilo jako látkový ubrousek a do čeho ho máčet. Vím, že jsem něco šikovného někde viděla, ale zapomněla jsem, v jaké diskusi. Díky moc za odpovědi.
Já používám teplou vodu. Pokaděný zadek myu nad umyvadlem teplou vodou. A nějaké ubrousky mám nastříhané z obyčejné čč.

taky děkuju!

• Citovat
  • Upravit
14108
4.5.11 16:07

Já mám řidičák od roku 2000, ale řídila jsem tak půl roku. Dvě takové nepříjemné jízdy a nejezdím. Navíc já se v té naší feldě bojím už i jako spolujezdec. V lepších autech se nebojím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.5.11 16:07
caccorka píše:
to jsem tady mezi vámi asi nějaká hodně řídící vyjímka :lol:

tak to já taky hodně řídím, ale že bych byla dobrej řidič se říct nedá. Ale vždycky jsem měla jen malinko prohlej plech nebo škrábanec, myslím, že jsou na tom někteří mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 16:37

Holky které šijete plínky,
zajímalo by mě kolik vrstev plínka obsahuje?
Vrchní vrstva je barevná a pod ní je třeba hned aksamit nebo tam je ještě něco mezi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.5.11 16:43

Ja vas vubec nestiham cist… jak mam mycku, ktera za me myje nadobi a pocitac pokazeny, ze u nej nemusim sedet, tak mam tolik casu venovat se diteti :mrgreen: Dneska jsme si dokoce vyjeli na kole jenom ja a mlade :dance:

Jo a neridim, ja jsem paranoik, porad mam pocit, ze by se mi neco mohlo stat a jistejsi jsem na svych vlastnich nohach :mrgreen:

vlnaky mam jen jedny, jsou moje nejoblibenejsi… ale jedny jsou malo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.5.11 16:54
Flyingfrog píše:
vanterko: Teď jsem v rychlosti našla děníček od tetmy. ZDE

SUPER DÍKY MOC :) UŽ TO PROJÍŽDÍM, s případnými dotazy vím kam se obrátit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.5.11 17:12

kakance a jakékoli fleky, krev a podobně se přepírá ve studené 8-o já si takhle zničila několik věcí :zed: než mi tchýně řekla že jsem blbka a přepírám to v teplý :think: od té doby dobrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.5.11 17:15

a na skvrny je super žlučové mýdlo, nejlíp pro líné jako já tak tekuté s kartáčkem v DMku :palec: a nebo normálně tuhý 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 17:32
Ráďa69 píše:
petka.konecna píše:
palošek píše:
Myslíte tenhle odkaz ?

http://hajkovic.jex.cz/

Jestli objednáme všichni, tak bude mít paní spoooustu práce. :mrgreen:
Já mám objednáno :)
A jaký? Pochlub se :wink:
Já ještě stihla u Desconhecidy - dvoje na léto . Až dorazí , vyfotím…

Já chtěla tyto longies, ale nejsou už vlny, a nevyrábí se, takže je sice budu mít, ale jen hnědo-červeno-oranžové. Mě se nejvíce líbila ta kombinace hnědá-zelená :( :(

• Citovat
  • Upravit
14108
4.5.11 17:33

Phoebe: Jojo, studená je nejlepší. Co se mi teď spouští krev z nosu, tak není nic zacákané, protože to lupnu do studené. :-)
Ale než mi to došlo i u plín… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 17:34

Já řídím, zatím bez nehod, nějakých 10 let, ale co máme malou, teda už od těhu, tak raději nechávám řídit manžela, ale když musím já tak jedu já.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.5.11 17:36

Ještě teda ten odkaz http://media1.hajkovic.jex.cz/…IMG_1580.jpg - tyto jsem chtěla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí