Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
4.5.11 19:10
petka.konecna píše:
Ještě teda ten odkaz http://media1.hajkovic.jex.cz/…IMG_1580.jpg - tyto jsem chtěla.

KOukala jsem na něco na MMB a našla jsem ty vlňáčky u jedné paní v albu, jsou to podle mě ony, prodává je za 130Kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.5.11 19:11

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jsem zapomněla dát ten odkaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 19:14
asha píše:
caccorka píše:
asha píše:
Tak nam odesla trouba :zed: Koupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A ja se jdu zastrelit, to zas bude veselo…sotva se vyhrabem z krize, zas se vsechno s..e.
ZELMER Solaris 5500 Ťupr mám ho doma kvůli psům
A muzes mi napsat vykon? Dik :kytka:
asha píše:
caccorka píše:
asha píše:
Tak nam odesla trouba :zed: Koupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A ja se jdu zastrelit, to zas bude veselo…sotva se vyhrabem z krize, zas se vsechno s..e.
ZELMER Solaris 5500 Ťupr mám ho doma kvůli psům
A muzes mi napsat vykon? Dik :kytka:

oni snad u všech vysavačů uvádí příkon a né výkon, takže výkon nepovím, ale já v pohodě vysávám na prostřední stupeň (3st.)a u koberce s vyšším chlupem (to máme kusový kobereček) tam vysávám na 4st.. Ještě je tam 5stupeneň, ale to už se někdy těžko táhne po tom koberci. Má to sílu.
 http://www.zelmer.cz/…/art170.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 19:16
M-a-j-a píše:
caccorka píše:
M-a-j-a píše:
caccorka píše:
MAJA: vrchní látka nejlépe třeba bavlněný úplet jednobarevný či s potiskem. Ale taky to klidně může být froté či aksamit, prostě aby to byly pleteniny né tkaná látka. Na zkoušku můžeš šít třeba ze starých triček.
Děkuji. takže vždycky musím koukat, jestli je u látky napsáno úplet.
ano, flanel a plátno nebrat. pokud ušiješ 3 vrstvy plínky a navrch dáš flanel nebo plátno, tak ti zablokují tu pružnost ostatních látek. A plínka je nejlepší když je celá pružná.
Ok ok :-) Já jen tak zjišťuju co by mě čekalo, ale stejně bych do toho asi nešla :-) Vždyť já ani nevím jak tu látku stříhat :-)

tak aby pružila do stran
a když bys kupovala nějakou pleteninu v metráží, tak pružnost je vždy po šíři látky né do délky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 19:29
caccorka píše:
M-a-j-a píše:
caccorka píše:
M-a-j-a píše:
caccorka píše:
MAJA: vrchní látka nejlépe třeba bavlněný úplet jednobarevný či s potiskem. Ale taky to klidně může být froté či aksamit, prostě aby to byly pleteniny né tkaná látka. Na zkoušku můžeš šít třeba ze starých triček.
Děkuji. takže vždycky musím koukat, jestli je u látky napsáno úplet.
ano, flanel a plátno nebrat. pokud ušiješ 3 vrstvy plínky a navrch dáš flanel nebo plátno, tak ti zablokují tu pružnost ostatních látek. A plínka je nejlepší když je celá pružná.
Ok ok :-) Já jen tak zjišťuju co by mě čekalo, ale stejně bych do toho asi nešla :-) Vždyť já ani nevím jak tu látku stříhat :-)
tak aby pružila do stran
a když bys kupovala nějakou pleteninu v metráží, tak pružnost je vždy po šíři látky né do délky

Děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 19:43

Asho mě teď v sobotu dovezla mamka tenhle .
Jenom jsem se zmínila, že se obávám, že budeme muset koupit nový vysavač 8-o

Je mi jasný, že to asi nebude pro tebe to pravý ořechový, ale musela jsem se pochlubit. Pro mě je úúúžasnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 19:45
lenholka píše:
Asho mě teď v sobotu dovezla mamka tenhle .
Jenom jsem se zmínila, že se obávám, že budeme muset koupit nový vysavač 8-oJe mi jasný, že to asi nebude pro tebe to pravý ořechový, ale musela jsem se pochlubit. Pro mě je úúúžasnej :mrgreen:

Leni ten vypadá luxusně. Taky bych potřebovala něco takového tady na tu naši zachlupacenou plovoučku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 19:48

Majo úplně samo se s nim luxuje, když si vezmu ten starej jak jsem se s nim nadřela, skoro už netahá, na jednom místě jsem strávila 10minut :roll: běžně se u nás koberec v obýváku luxoval přes půl hodiny, dneska jsem měla vyluxováno za 5 minut :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 19:50

No já bych ho spíše brala na plovoučku. Tady se to potřebuje denně luxovat :roll: Buď budu muset koupit nějaký lehký výkonný vysavač a nebo půjde z domu pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
4.5.11 19:50
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:
Majo: Ty jsi tedy celkem vyježděný řidič, to vezmi vůz a za chvilku jsi u nás. :-) :wink:
Fly neboj, jednou přijedu :-) Já fakt jezdím ráda a vůbec mi dlouhé cestování nevadí :-)

Jen přijeď, dokud navíc dítě spí s námi v ložnici, je volný její pokoj, kde je celkem luxusní matrace na posteli. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 19:52
Flyingfrog píše:
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:
Majo: Ty jsi tedy celkem vyježděný řidič, to vezmi vůz a za chvilku jsi u nás. :-) :wink:
Fly neboj, jednou přijedu :-) Já fakt jezdím ráda a vůbec mi dlouhé cestování nevadí :-)
Jen přijeď, dokud navíc dítě spí s námi v ložnici, je volný její pokoj, kde je celkem luxusní matrace na posteli. ;-)

No jo jenže malá spí v postýlce a tu mi cestovní nemáme :-( Ale třeba mě přesvědčíš a fakt přijedu :-) Aspoň bude mít manžel od nás klid. Jen nevím jak se dostane z práce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
4.5.11 19:54

Maji: Muech, postel s luxusní matrací pro tebe, cestovní postýlka pro malou, cestovní postýlku totiž vedeme taky. ;-)
Teda jako ta matrace není jakože luxusní, to si dělám srandu, ale stála 2700, protože i pro návštěvy, případně pro dítě chcem jakžtakž kvalitní matraci. :-)

Příspěvek upraven 04.05.11 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
4.5.11 19:55

Jinak vysavač bych taky brala. Máme jeden a já prostě dost často nemám sílu na to se s ním tahat do patra, takže dole by se mi hodil jeden a nahoře taky. Ten Electrolux Ergo Rapido se mi zamlouvá dost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 20:08
Flyingfrog píše:
Maji: Muech, postel s luxusní matrací pro tebe, cestovní postýlka pro malou, cestovní postýlku totiž vedeme taky. ;-)
Teda jako ta matrace není jakože luxusní, to si dělám srandu, ale stála 2700, protože i pro návštěvy, případně pro dítě chcem jakžtakž kvalitní matraci. :-)Příspěvek upraven 04.05.11 v 19:57

Tak to potom jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 20:14
M-a-j-a píše:
No já bych ho spíše brala na plovoučku. Tady se to potřebuje denně luxovat :roll: Buď budu muset koupit nějaký lehký výkonný vysavač a nebo půjde z domu pes.

no to je jedno co bys s tim luxovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí