Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
28.12.11 20:25

ahoj CokeLady!
1. moč se vsákne. mému dítěti pocit mokra asi nevadí. oprudila se mi jedině, když se pokadila do papírovky
2. peru co 3 dny, nic nenamáčím. jinak už to holky popsaly
3. plínky z druhé ruky jsou fajn. ovšem natrefit na dobré značky v bazarech není tak lehké. většinou se všichni snaží zbavit těch plín, co jsou na nic…
4. vlastně jsem odepsala příspěvkem výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
28.12.11 20:30
zuzanecka81 píše:
ahoj holky!
tak jsem včera nasadila nele na noc dovycpanou kalhotkovku od kisy a navrch vlňáky bbh. a jupí. plína namáchaná, ovšem dítě spokojeně spalo od 7 večer do půl sedmé ráno 8o

Super. :palec:

CokeLady: Já to nebudu mít tak krásně odsekané na odstavce jako holky, ale:
1. Dítě mívá rudý zadek i z látkovek. Ale nikdy to není na víc jak dvě tři přebalení. A netuším proč. Rudo mívá třeba když se v noci pokadí (to má jednorázovku) a já jaksi do další místnosti smrad necítím. :-)
2. V honech se nepřehrabáváš. Jinak mně přijde příšerné zabalit hono do jednorázovky a do koše. Blee. Já ho klepu do WC a pak teprve vyhazuju hnusku. Čili s látkovou tak, že vyhodím separačku s obsahem a jdu omýt dítěti zadek a jelikož ho nemyju v rukavicích, tak… :-)
3. Koupila. :-) Nemám s tím problém, použité i mám. :-)
4. Když jsem používala látku v době, kdy se v noci budila, tak jsem přebalovala, leckdy se mi podařilo vychytat čůrání mimo plínu, ale za čas jsem začala dávat Alany (ekoplíny), teď jsou to teda Babylove Nature.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
28.12.11 20:32

Já chci taky málo čůrací dítě v noci a nekadící! Zrovna minule jsem ji nemohla uspat znova kojením, protože jakmile jde na přebalovák a omýt zadek do koupelny, není šance ji uspat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.12.11 21:19

no ja v noci teda neomyvam, ani neotiram, snazim se ho co nejmin probudit. Navic je zvyly spat na brise a porad se mi pri tom prebalovani otaci :mrgreen:

Holky, myslite, ze to Ivuska stihne do noveho roku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.12.11 21:23

To nevim,ale fandim ji jak blaazen :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.12.11 21:24

Jo-a v noci neprebaluju,nikdy…Holt ma rano Anavu nacuclou/kojim cca 2-3krat za noc/ ale zvlada to!!
Anava i Dcera :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.12.11 21:25

CokeLady holky už všechno napsaly, tak se nebudu opakovat. Se vším souhlasím :-)

Pomerančo třeba jo :-) Dneska tady ještě nebyla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.12.11 21:26

Já jsem ostuda a dávám na noc jednorázovku. Nepřebaluju, protože mi dítě spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.12.11 21:29
farska píše:
Jo-a v noci neprebaluju,nikdy…Holt ma rano Anavu nacuclou/kojim cca 2-3krat za noc/ ale zvlada to!!
Anava i Dcera :P :P
:lol:
ja kdyz chci savejsi variantu, tak misto kratke vkladacky dam babyidea twofold. Akorat jako naschval, kdyz dam savou variantu, tak se pokadi (a nevycura) a kdyz normalni, tak je plina nacucana a vlnaky musim susit na topeni :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.12.11 21:30
M-a-j-a píše:
CokeLady holky už všechno napsaly, tak se nebudu opakovat. Se vším souhlasím :-)Pomerančo třeba jo :-) Dneska tady ještě nebyla, ne?

nevidela jsem ji. Taky ji fandim. :potlesk: ted uz ma i docela pekny odstup od Vanoc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
28.12.11 21:31
pomeranca píše:
no ja v noci teda neomyvam, ani neotiram, snazim se ho co nejmin probudit. Navic je zvyly spat na brise a porad se mi pri tom prebalovani otaci :mrgreen:Holky, myslite, ze to Ivuska stihne do noveho roku? :think:

No jo, když tohle bylo půl sedmé, já tiše doufala, že ji třeba kojením ukecám na spánek a zavětřila jsem hovňouse. Ona navíc byla už vzhůru. :-(

Na ivušku jsem zvědavá, já sázím, že to ještě stihne v tomhle roce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.12.11 21:36

Ještě k tomu co dávat na noc - mě třeba přijde že když má malá hnusku, tak jí pročůrá, někdy mívá i mokré pyžamko ráno, ale když má anavu a vlňáky, tak to snad na tom zadku nějak schne nebo co, protože to ráno není tak nacuclé jako pamperska. A to si myslím že pije pořád stejně, každý den skoro stejné množství.

• Citovat
  • Upravit
14103
28.12.11 21:45
PetkaK píše:
Ještě k tomu co dávat na noc - mě třeba přijde že když má malá hnusku, tak jí pročůrá, někdy mívá i mokré pyžamko ráno, ale když má anavu a vlňáky, tak to snad na tom zadku nějak schne nebo co, protože to ráno není tak nacuclé jako pamperska. A to si myslím že pije pořád stejně, každý den skoro stejné množství.

No a vidíš, u nás se tohle nikdy nestalo s hnuskou. Prostě i tady platí, co dítě, to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.12.11 22:10

Já pokud dám hnusku tak mám vždy mokré pyžamo (v noci) -už ani nezkouším dávat. Já jsem i začínala látkovat tak že jsem dávala látku jen na noc…
Jinak doufám,že Ivuška tady není z toho důvodu,že se to konečně hnulo,když říkala,že ji v noci bolelo břicho… Už se těším na vyprávění a fotečku pidimiminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
28.12.11 22:33

Ahojky,tak úspěšně látkuji.Chci dokoupit nějaké plínky,ale nemužu se dopátrat který materiál je nejsavější,prosím poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure