Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
27.12.11 13:28

Já jen furt přemýšlím, jestli ta Wiwi pochopila, že si z ní dělám srandu nebo jestli to brala vážně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.12.11 13:31

Též si ji /diskuzi/čtu- a stydím se. Já byla totiž asi kdysi /za mlada/ taky tákhle blbá a slepá :think: :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.12.11 13:34
ivuska.h píše:
Já jen furt přemýšlím, jestli ta Wiwi pochopila, že si z ní dělám srandu nebo jestli to brala vážně :nevim:

IVuš ona to bere naprosto vážně.
Hlavně s tím koupáním dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
27.12.11 13:37
ivuska.h píše:
Já jen furt přemýšlím, jestli ta Wiwi pochopila, že si z ní dělám srandu nebo jestli to brala vážně :nevim:

Podle mě to chápe, ale je už tak nabroušená, že kope a kope a kope.

Chce se mi z nich zvracet. Jiný názor rovná se magor a jánevímcoještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
27.12.11 13:40
farska píše:
Též si ji /diskuzi/čtu- a stydím se. Já byla totiž asi kdysi /za mlada/ taky tákhle blbá a slepá :think: :think: :oops:

Jakože jediný správný názor je ten tvůj? :)

Ad ta diskuze. Vždycky žasnu, kolik ženských si musí přijít kopnout do látkařek. Hlavně teda co se týče diskuzí. V reálu jsem mezi svými známými jediná, která používá látkové plíny a nikoho to NEZAJÍMÁ. Neobdivují mě, jak to zvládám, neříkají nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.12.11 13:44

Dobrá diskuze k dnešnímu obědu :) - jsem se tady smála na plné břicho - chudák prcek.

• Citovat
  • Upravit
10713
27.12.11 13:45
Flyingfrog píše:
ivuska.h píše:

Podle mě to chápe, ale je už tak nabroušená, že kope a kope a kope.

Chce se mi z nich zvracet. Jiný názor rovná se magor a jánevímcoještě.

No tak to je jasný proč… někdo si dovolil prohlásit, že jednorázovky nejsou tak úúúúžasné a já nevím co ještě, jak si myslí, takže se hluboce urazily. No tak to nám hadrářkám musí dát najevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.12.11 17:23
Flyingfrog píše:
Ad ta diskuze. Vždycky žasnu, kolik ženských si musí přijít kopnout do látkařek. Hlavně teda co se týče diskuzí. V reálu jsem mezi svými známými jediná, která používá látkové plíny a nikoho to NEZAJÍMÁ. Neobdivují mě, jak to zvládám, neříkají nic špatného.

Přesně, v reálu maximálně někdo řekne, že nikoho jinýho s látkovýma nezná a tím to hasne.
Diskuzi jsem nečetla, předpokládám, že se jedná o stejnou „diskuzi“ jako už proběhly stovky jiných.
Když mě něco fakt nezajímá, tak do toho tolik neryju, ne? Jestliže někdo děsně obhajuzje jednorázovky (či cokoliv jiného) a haní alternativu, kohopak tím asi primárně přesvědčuje, že on dělá to jediné správné? Že by sám sebe? 8)

• Citovat
  • Upravit
317
27.12.11 17:59

Ahoj, začínám s latkovými plenkami, používám klasické čtvercovky a na ně svrchňáky imse vimse zoo. Někdy máme ty imse vimse otlačené ná bříšku (někde jsem našla radu zapínat více doprostřed suchého zipsu). Poradíte ještě nějakou značku svrchních kalhotek které vám sedí na čtvercovky? A dávaly by jste ještě nějakou vrstvu (separační vložku)?
Moc díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
27.12.11 20:12
Kkomik píše:
Ahoj, začínám s latkovými plenkami, používám klasické čtvercovky a na ně svrchňáky imse vimse zoo. Někdy máme ty imse vimse otlačené ná bříšku (někde jsem našla radu zapínat více doprostřed suchého zipsu). Poradíte ještě nějakou značku svrchních kalhotek které vám sedí na čtvercovky? A dávaly by jste ještě nějakou vrstvu (separační vložku)?
Moc díky za rady

Já měla ze začátku Popoliny PUL. Pak jsem přešla na vázací Disany a na to natahovací vlňáčky Disana. Jak staré dítko máš?
Jinak na doma já dávám dva čtverce na rovno a na to separačku, plus vlňáčky.

ivuško: Jsi tu? Můžu otravovat ještě pracovně? :mrgreen: Budou (dejme tomu někdy do tří měsíců) ještě vlňáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.11 20:43
Flyingfrog píše:ivuško: Jsi tu? Můžu otravovat ještě pracovně? :mrgreen: Budou (dejme tomu někdy do tří měsíců) ještě vlňáčky?

Budou, vázlo to na novém typu gumičky kolem noh, aby se to nevytahávalo, to už máme vyřešené, takže po novém roce už se budou zase šít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
27.12.11 20:50
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:ivuško: Jsi tu? Můžu otravovat ještě pracovně? :mrgreen: Budou (dejme tomu někdy do tří měsíců) ještě vlňáčky?
Budou, vázlo to na novém typu gumičky kolem noh, aby se to nevytahávalo, to už máme vyřešené, takže po novém roce už se budou zase šít.

Super, snad je neprošvihnu. Nám mizejí patentky. Jsme asi neskutečně nešikovní. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.11 20:52
Flyingfrog píše:
ivuska.h píše:
Budou, vázlo to na novém typu gumičky kolem noh, aby se to nevytahávalo, to už máme vyřešené, takže po novém roce už se budou zase šít.
Super, snad je neprošvihnu. Nám mizejí patentky. Jsme asi neskutečně nešikovní. :zed:

Spíš máte asi kus z várky s blbě udělaným vystužením pod patentkama :? Pošli, opravíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.12.11 20:58
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
ivuska.h píše:
Super, snad je neprošvihnu. Nám mizejí patentky. Jsme asi neskutečně nešikovní. :zed:
Spíš máte asi kus z várky s blbě udělaným vystužením pod patentkama :? Pošli, opravíme.

A jak se pozna, z ktere varky mam kus…? Taky se mi jeden uvolnuje… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.11 20:59
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
ivuska.h píše:
A jak se pozna, z ktere varky mam kus…? Taky se mi jeden uvolnuje… :(

To se nepozná bohužel nijak, teda max. tím, že se to prostě vyrve. Jinak bez rozpárání to na pohled poznat není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure