Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5254
22.12.11 17:45
xlin píše:
Jo a mam jeste jeden dotaz - maly ma 8 mesicu a zacal se mi v noci budit co hodinu az co hodinu a pul - ani ne na kojeni, jen proste place a pak zase usne… mely jste to taky? nemuze to byt mokrem v plinkach? hnusky nedavam, protekaji uplne vsechny :-(

Není kolem osmého měsíce takové to období separační úzkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.12.11 18:01
elfans píše:
xlin píše:
Jo a mam jeste jeden dotaz - maly ma 8 mesicu a zacal se mi v noci budit co hodinu az co hodinu a pul - ani ne na kojeni, jen proste place a pak zase usne… mely jste to taky? nemuze to byt mokrem v plinkach? hnusky nedavam, protekaji uplne vsechny :-(
Není kolem osmého měsíce takové to období separační úzkosti?

je, no :-( ale pres den se chova normalne, muzu i jit na WC a nechat ho ve vedlejsi mistnosti (treba ted), nepozoruju nic takoveho, co by separacce nasvedcovali, prvni vlnu jsme meli uz v pul roce (u nekterych muze byt i driv) a ted cekam druhou, ale ze by se projevovala jen v noci… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.12.11 18:23
Flyingfrog píše:
pomerančo: Já dávám na noc hnusky no. A už před měsícem jsem měla problém sehnat velikost Alan, co má moje holka, byly jen ty největší. Takže jsem fakt objela tři blízká DM (dvě tu, poslední ve vedlejším městě) a ani v jednom neměly. A včera jsem se zeptala a to mi paní řekla. Vzala jsem tedy babylove ekologické. Až na cenu a obrázek na plíně mi přijdou přesně jako Alany (i text, počet). Tak netuším, jak to je. :nevim:

Jo jo, z Alan jsou teď Babylove nature, plínka stejná, jiný název a obal a cena o 50 Kč vyšší… Takhle se dělá byznys. Chceš být eko? Tak za to pořádně zaplať :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.12.11 18:26
doloress píše:
Flyingfrog píše:
pomerančo: Já dávám na noc hnusky no. A už před měsícem jsem měla problém sehnat velikost Alan, co má moje holka, byly jen ty největší. Takže jsem fakt objela tři blízká DM (dvě tu, poslední ve vedlejším městě) a ani v jednom neměly. A včera jsem se zeptala a to mi paní řekla. Vzala jsem tedy babylove ekologické. Až na cenu a obrázek na plíně mi přijdou přesně jako Alany (i text, počet). Tak netuším, jak to je. :nevim:
Jo jo, z Alan jsou teď Babylove nature, plínka stejná, jiný název a obal a cena o 50 Kč vyšší… Takhle se dělá byznys. Chceš být eko? Tak za to pořádně zaplať :pocitac:

Tak se mi to nezdálo. Mě právě cena taky namíchla a hlavně nejsou na to kuponky. :-( Což já si to zaplatím, ty plíny vydrží u nás dlouho, jsou fakt čistě jen na noc, takže tak 1-2 denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.12.11 18:26

Pro mě o důvod víc, proč jednorázovky omezit na absolutně nezbytné minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.12.11 18:35

No ja kupuju babylove, s kuponem vychazu 84ks na nejakych 280,–, coz je solidni… eko u nas neprosly, prourany durch pri kazde pline, nemajji natahovaci boky a to proste nesedi… ale na noc babylove slabota, jedine pampers premium, ale i ty uz procural, proste cura v noci silene, kdyz se porad budi .-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.12.11 18:42
Flyingfrog píše:
doloress píše:
Flyingfrog píše:
Jo jo, z Alan jsou teď Babylove nature, plínka stejná, jiný název a obal a cena o 50 Kč vyšší… Takhle se dělá byznys. Chceš být eko? Tak za to pořádně zaplať :pocitac:
Tak se mi to nezdálo. Mě právě cena taky namíchla a hlavně nejsou na to kuponky. :-( Což já si to zaplatím, ty plíny vydrží u nás dlouho, jsou fakt čistě jen na noc, takže tak 1-2 denně.

No jo, já je dávala i k doktorce a na delší cesty, protože látkovky nemám ještě tak docela vychytané, abych s nimi zvládla všechny situace. A teď dávám, protože má kluk průjem z atb a nemám na to, přepírat deset pokaděných plín denně :oops:

Teď jsem koupila z nouze nějaké Tesco - hnus největší :poblion: Ty mu teda na zadek nedám, snad už budu radši ty plíny prát i na Štědrý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.12.11 20:07

Dol.: Taky máme průjem…ale já teda radši peru :mrgreen: Ale on zas nekadí tak mockrát… Ale já to tu zas zakřiknu a zítra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.12.11 20:40

Mám kliku, že moje dítě prostě plíny nepročůrá. Pročůrala 1× easy, ale to proto, že jsem je pořádně nenasadila. Zato jednorázovky pro*rávala. I když v noci čůrá dost, tak ty alany to udržely i bez té gumičky.
K doktorce dávám s obrovskou chutí easy, jen ať se paní doktorka a sestra podívají. :-) Párkrát jsem tam dorazila i se šátkem a nosítkem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.12.11 20:52

Tak Ivus furt nic, jo? :cert: :mrgreen: Ja to vidim na sobotu, az tu nebude ani noha a nikdo nebude prudit stupidnima otazkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
22.12.11 20:54

ahoj!
já taky hnuskuju na noc :nevim: chtěla jsem sice přejít na látku, ovšem když dítě má plínu od 7 večer do 7 rána, tak by musela mít snad na zadku peřinu 8) :nevim:

já se zrovna chystám si tu kapsu na nošence ušít. někde jsem o těch prodávaných četla, že jsou hodně slabé. a já to budu dělat tak, že dám mimino na svojí mikinu, ale pod budnu a tu nechám rozepnutou - stejně bude všude hřát ta kapsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.12.11 20:56

asho: A já tu zrovna budu, páč budem od rána u mých rodičů a dítě je má rádo, takže mě nepotřebuje. :dance: No teda spíš sem tam sem zaskočím, mamka je taky počítačový maniak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.12.11 20:59
zuzanecka81 píše:
ahoj!
já taky hnuskuju na noc :nevim: chtěla jsem sice přejít na látku, ovšem když dítě má plínu od 7 večer do 7 rána, tak by musela mít snad na zadku peřinu 8) :nevim:já se zrovna chystám si tu kapsu na nošence ušít. někde jsem o těch prodávaných četla, že jsou hodně slabé. a já to budu dělat tak, že dám mimino na svojí mikinu, ale pod budnu a tu nechám rozepnutou - stejně bude všude hřát ta kapsa :lol:

zuzi, ja mam site primo od Kisy z Fleru nocni plinky, maly procura jakoukoliv jednorazovku, ale jeji nocni nikdy jeste neprotekly, resp. jsou mokre, to jo, ale svrchnaky i flisaky to udrzely!

Uvazuju nad stejnym figlem, na sebe mikinu, na to maleho v pande, prikryt ho kapsou a na sebe kabat a na kabat si necham usit ouska s gumickama, abych ho dopla aspon spodem nejak a z boku, aby tam nefucelo… a jak moc se oblika mimco pod tu kapsu? asi mene, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
22.12.11 21:10
xlin píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
já taky hnuskuju na noc :nevim: chtěla jsem sice přejít na látku, ovšem když dítě má plínu od 7 večer do 7 rána, tak by musela mít snad na zadku peřinu 8) :nevim:já se zrovna chystám si tu kapsu na nošence ušít. někde jsem o těch prodávaných četla, že jsou hodně slabé. a já to budu dělat tak, že dám mimino na svojí mikinu, ale pod budnu a tu nechám rozepnutou - stejně bude všude hřát ta kapsa :lol:

zuzi, ja mam site primo od Kisy z Fleru nocni plinky, maly procura jakoukoliv jednorazovku, ale jeji nocni nikdy jeste neprotekly, resp. jsou mokre, to jo, ale svrchnaky i flisaky to udrzely!

Uvazuju nad stejnym figlem, na sebe mikinu, na to maleho v pande, prikryt ho kapsou a na sebe kabat a na kabat si necham usit ouska s gumickama, abych ho dopla aspon spodem nejak a z boku, aby tam nefucelo… a jak moc se oblika mimco pod tu kapsu? asi mene, ze?

jj, já si zas spíchnu k bundě jakoby nástavec - na zipy kus šusťáku
jdu kouknout na kisy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.12.11 21:11

Já Alany hledala ve třech DM (2× Zlín, 1× Havířov) a taky jsem nenašla. Ale my kupujeme většinou Babylove nebo Pampers nebo Hugies, nám je to jedno. A momentálně máme na skladě asi 10 různých balíků hnusek (zásoby před zdražením :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí