Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Takže šiješ plínky vlastně jako charitu jooo?
Jenom za půl roku? Já nezhubla ani do roka (ale je fakt, že jsem nabrala 22) a pak hned otěhotněla ![]()
Můžu bejt ještě trapná? Rodíš? Já jsem děsně zvědavá kdy to bude, jak bude vypadat a jak se bude jmenovat a taaaak ![]()
pomeranca píše:
Takže šiješ plínky vlastně jako charitu jooo?Jenom za půl roku? Já nezhubla ani do roka (ale je fakt, že jsem nabrala 22) a pak hned otěhotněla
Můžu bejt ještě trapná? Rodíš? Já jsem děsně zvědavá kdy to bude, jak bude vypadat a jak se bude jmenovat a taaaak
Jako charitu ne, ono ta značka nabývá hodnotu, plus ten materiál na skladě atd., ale prostě většina peněz, co z toho vzejde, se investuje zpět.
Jinak ne, nerodím
Všichni mi to slibují na tu sobotu, tak uvidíme, ještěže nečekáme chlapečka (asi), to bych ho pak musela pojmenovat Ježíš
![]()
Tak to je jasný, že se investuje, já myslela, že vyloženě proděláváš (škoda, že teď nic neplánuju koupit…
)
Ale nemusela
může se jmenovat Eva ![]()
pomeranca píše:
Tak to je jasný, že se investuje, já myslela, že vyloženě proděláváš (škoda, že teď nic neplánuju koupit…)
Ale nemuselamůže se jmenovat Eva
Chudák, vánoce, narozeniny a svátek v jeden den… No už takhle to bude mít dost nevýhodné, co se týká dárků, jak říkal manžel, příště musíme termín porodu líp naplánovat ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:Chudák, vánoce, narozeniny a svátek v jeden den… No už takhle to bude mít dost nevýhodné, co se týká dárků, jak říkal manžel, příště musíme termín porodu líp naplánovat
Tak to je jasný, že se investuje, já myslela, že vyloženě proděláváš (škoda, že teď nic neplánuju koupit…)
A já myslela, žes to plánovala… abys mohla rodit doma. I když ono se to někdy v březnu ještě nevědělo, že to bude od příštího roku zakázaný
![]()
Vyzkoušeli jsme AW bundu + mikinu, je tu kolem nuly a bylo nám příjemně teplo
A konečně máme botky na doma
(kdo by to byl řekl, že je nakonec seženu v té nejbližší lékárně, co tu máme
)
pomeranca píše:ivuska.h píše:A já myslela, žes to plánovala… abys mohla rodit doma. I když ono se to někdy v březnu ještě nevědělo, že to bude od příštího roku zakázanýpomeranca píše:Chudák, vánoce, narozeniny a svátek v jeden den… No už takhle to bude mít dost nevýhodné, co se týká dárků, jak říkal manžel, příště musíme termín porodu líp naplánovat
![]()
No ono to nějak konkrétně plánované nebylo, spíš takový pokus ![]()
Holky, které používáte Alany. Mají je u vás v DM? Já se ptala včera v DMku, že jsem je dlouho neviděla a jestli budou, tak mi paní řekla, že už je mít nikdy nebudou. ![]()
Ivuško: Já na tebe pořád myslím.
Jsem zvědavá pak na mimi a jméno a na porod.
Flyingfrog píše:
Holky, které používáte Alany. Mají je u vás v DM? Já se ptala včera v DMku, že jsem je dlouho neviděla a jestli budou, tak mi paní řekla, že už je mít nikdy nebudou.Ivuško: Já na tebe pořád myslím.
Jsem zvědavá pak na mimi a jméno a na porod.
Nebudou?
to mě přijde divný… já teda jedu jen v látce a naposled jsem si je kupovala v létě na dovolenou, ale přijde mi, že alany jsou docela oblíbené… nebo ne
?
pomerančo: Já dávám na noc hnusky no. A už před měsícem jsem měla problém sehnat velikost Alan, co má moje holka, byly jen ty největší. Takže jsem fakt objela tři blízká DM (dvě tu, poslední ve vedlejším městě) a ani v jednom neměly. A včera jsem se zeptala a to mi paní řekla. Vzala jsem tedy babylove ekologické. Až na cenu a obrázek na plíně mi přijdou přesně jako Alany (i text, počet). Tak netuším, jak to je. ![]()
Flyingfrog píše:Ivuško: Já na tebe pořád myslím.Jsem zvědavá pak na mimi a jméno a na porod.
Díky
No už by se to mohlo pohnout, i když jsem i obě předchozí děti přenášela, tak nevím, čemu se divím ![]()
ivuska.h píše:Flyingfrog píše:Ivuško: Já na tebe pořád myslím.DíkyJsem zvědavá pak na mimi a jméno a na porod.
No už by se to mohlo pohnout, i když jsem i obě předchozí děti přenášela, tak nevím, čemu se divím
No a děláš pro to něco? Běhání do schodů, trocha stresu… ?
Já tady furt visím a koukám jestli už ![]()
Co se týče mě, tak jsem radši všem rozhlásila, že to bude „v dubnu“ Tak doufám, že se nezačnou ptát už na apríla
. Příští dítko řeknu že se narodí „na jaře“ (případně jiné roční období) ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:Flyingfrog píše:Ivuško: Já na tebe pořád myslím.DíkyJsem zvědavá pak na mimi a jméno a na porod.
No už by se to mohlo pohnout, i když jsem i obě předchozí děti přenášela, tak nevím, čemu se divím
No a děláš pro to něco? Běhání do schodů, trocha stresu… ?
Co se týče mě, tak jsem radši všem rozhlásila, že to bude „v dubnu“ Tak doufám, že se nezačnou ptát už na apríla
Já tady furt visím a koukám jestli už. Příští dítko řeknu že se narodí „na jaře“ (případně jiné roční období)
To je dobrá strategie, já jsem říkala „kolem Vánoc“
Ale stejně se pak pravý termín celkem provalil. Naštěstí se lidi z rodiny moc neptají, ono při 3. dítěti už je to tak nebere ![]()
Pro vyvolání zatím nedělám nic, času dost, nechci ji vyhánět nějak násilně… stres nemám, už nepracuju, jen večer chci zajít do skladu nabalit pár posledních balíků, ať se to zítra může poslat a nic mi tu nestraší nevyřízeného.
Ahoj holky, tak manduca neprosla, ale Petite Panda prosla! Manzel ji dovezl dneska z Prahy od pani a maly je v ni spokojeny!!! Je fakt uzasna! Takze nositko mame ![]()
Kazdopadne ted zacina teprve dalsi serie otazek ![]()
Jo a mam jeste jeden dotaz - maly ma 8 mesicu a zacal se mi v noci budit co hodinu az co hodinu a pul - ani ne na kojeni, jen proste place a pak zase usne… mely jste to taky? nemuze to byt mokrem v plinkach? hnusky nedavam, protekaji uplne vsechny ![]()