Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já to hledala na netu a je teda fakt, že některé údaje se liší. U Beca jsem našla 33 cm, ale nevím, jestli se tomu zdroji dá věřit ![]()
no teda, beco je nejužší ![]()
jinak šití bundy bude až druhý level - nejdřív spíchnu kapsu ![]()
pomeranca píše:
Ivi přeji Ti krásný a pohodový zítřejší porod![]()
Ty jsi nějaká vtipná
Zatím se vůbec nic neděje a ani nic nečekám, na termín jsem nikdy nerodila…
ivuska.h píše:pomeranca píše:Ty jsi nějaká vtipná
![]()
Si to necháváš pod stromek, jo? ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:Si to necháváš pod stromek, jo?pomeranca píše:Ty jsi nějaká vtipná
![]()
Raději bych teda dřív, protože od 23. má náš pediatr dovolenou a museli bychom k záskoku, což se mi moc nechce ![]()
AHa… jak se to vlastně dělá, když se porodí (nebo přijde z porodnice) když je volno a doktor neordinuje?
Já mám termín někdy na Velikonoce…
pomeranca píše:
AHa… jak se to vlastně dělá, když se porodí (nebo přijde z porodnice) když je volno a doktor neordinuje?Já mám termín někdy na Velikonoce…
U normálního návratu z porodnice by asi problém nebyl, to by asi obstaral klasický záskok za doktora, jenže naše situace je poněkud atypická, málokterý pediatr si troufne udělat to první vyšetření novorozence, když to není už posvěceno neonatologem z porodnice (i když kvalifikaci na to má každý pediatr)…
ivuska.h píše:pomeranca píše:U normálního návratu z porodnice by asi problém nebyl, to by asi obstaral klasický záskok za doktora, jenže naše situace je poněkud atypická, málokterý pediatr si troufne udělat to první vyšetření novorozence, když to není už posvěceno neonatologem z porodnice (i když kvalifikaci na to má každý pediatr)…
AHa… jak se to vlastně dělá, když se porodí (nebo přijde z porodnice) když je volno a doktor neordinuje?Já mám termín někdy na Velikonoce…
to chápu, mě šlo o to, že by mě pustili třeba v sobotu, v neděli volno, v pondělí volno, to by pak stačilo až v úterý? Nebo na toto jsou takové záskoky?
pomeranca píše:ivuska.h píše:to chápu, mě šlo o to, že by mě pustili třeba v sobotu, v neděli volno, v pondělí volno, to by pak stačilo až v úterý? Nebo na toto jsou takové záskoky?pomeranca píše:U normálního návratu z porodnice by asi problém nebyl, to by asi obstaral klasický záskok za doktora, jenže naše situace je poněkud atypická, málokterý pediatr si troufne udělat to první vyšetření novorozence, když to není už posvěceno neonatologem z porodnice (i když kvalifikaci na to má každý pediatr)…
My sli treba az za tyden ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:to chápu, mě šlo o to, že by mě pustili třeba v sobotu, v neděli volno, v pondělí volno, to by pak stačilo až v úterý? Nebo na toto jsou takové záskoky?pomeranca píše:U normálního návratu z porodnice by asi problém nebyl, to by asi obstaral klasický záskok za doktora, jenže naše situace je poněkud atypická, málokterý pediatr si troufne udělat to první vyšetření novorozence, když to není už posvěceno neonatologem z porodnice (i když kvalifikaci na to má každý pediatr)…
Když jdeš klasicky po 4 dnech z porodnice, tak určitě přes víkend ta návštěva pediatra počká, protože ty základní vyšetření má už dítě za sebou.
Já jsem taky šla až nějak po pěti dnech…Pustili mě ve středu-to měl Edík přesně týden…a šla jsem myslím až v pondělí…