Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
18.12.11 21:10

Jo a doplnuji petite panda 9-18m - 48cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.11 21:14

Já to hledala na netu a je teda fakt, že některé údaje se liší. U Beca jsem našla 33 cm, ale nevím, jestli se tomu zdroji dá věřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.11 21:16

Ivi přeji Ti krásný a pohodový zítřejší porod :twisted:  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
18.12.11 22:12

Těch 33cm u Beca souhlasí, šla jsem ho oměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.12.11 22:19

no teda, beco je nejužší 8o

jinak šití bundy bude až druhý level - nejdřív spíchnu kapsu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.12.11 09:45
pomeranca píše:
Ivi přeji Ti krásný a pohodový zítřejší porod :twisted: ;)

Ty jsi nějaká vtipná :cert: :lol: Zatím se vůbec nic neděje a ani nic nečekám, na termín jsem nikdy nerodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.12.11 10:41
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Ty jsi nějaká vtipná :cert: :lol: Zatím se vůbec nic neděje a ani nic nečekám, na termín jsem nikdy nerodila…

Si to necháváš pod stromek, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.12.11 10:53
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Si to necháváš pod stromek, jo? :mrgreen:

Raději bych teda dřív, protože od 23. má náš pediatr dovolenou a museli bychom k záskoku, což se mi moc nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.12.11 10:55

AHa… jak se to vlastně dělá, když se porodí (nebo přijde z porodnice) když je volno a doktor neordinuje? :think: Já mám termín někdy na Velikonoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.12.11 11:08
pomeranca píše:
AHa… jak se to vlastně dělá, když se porodí (nebo přijde z porodnice) když je volno a doktor neordinuje? :think: Já mám termín někdy na Velikonoce…

U normálního návratu z porodnice by asi problém nebyl, to by asi obstaral klasický záskok za doktora, jenže naše situace je poněkud atypická, málokterý pediatr si troufne udělat to první vyšetření novorozence, když to není už posvěceno neonatologem z porodnice (i když kvalifikaci na to má každý pediatr)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.12.11 11:23
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
U normálního návratu z porodnice by asi problém nebyl, to by asi obstaral klasický záskok za doktora, jenže naše situace je poněkud atypická, málokterý pediatr si troufne udělat to první vyšetření novorozence, když to není už posvěceno neonatologem z porodnice (i když kvalifikaci na to má každý pediatr)…

to chápu, mě šlo o to, že by mě pustili třeba v sobotu, v neděli volno, v pondělí volno, to by pak stačilo až v úterý? Nebo na toto jsou takové záskoky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.11 11:27
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
to chápu, mě šlo o to, že by mě pustili třeba v sobotu, v neděli volno, v pondělí volno, to by pak stačilo až v úterý? Nebo na toto jsou takové záskoky?

My sli treba az za tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.12.11 11:33
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:

Když jdeš klasicky po 4 dnech z porodnice, tak určitě přes víkend ta návštěva pediatra počká, protože ty základní vyšetření má už dítě za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.12.11 11:34

Dík, to je dobré vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.12.11 12:24

Já jsem taky šla až nějak po pěti dnech…Pustili mě ve středu-to měl Edík přesně týden…a šla jsem myslím až v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure